Test: Shaping New Tomorrow – Klærne som får deg til å fly!

23. mai, 2022 (oppdatert 23. mai 2023)
Featured image for “Test: Shaping New Tomorrow – Klærne som får deg til å fly!”

Shaping New Tomorrow – navnet er umulig tilfeldig, for med sin unike og fantastiske bekledning ønsker Shaping New Tomorrow å forme morgendagens måte å tenke rundt klær på.

Hils på Shaping New Tomorrow Essential Pants, Classic Pants og et par av deres slektninger. Du kommer aldri til å se deg tilbake.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Bekledning for en aktiv livsstil

Bekledning som fungerer til alt? Hverdag, jobb, en aktiv livsstil? En bukse du kan bruke i ditt livs viktigste jobbmøte og samtidig jakte Strava-rekord mellom Asker og Oslo like etterpå? Ja det finnes, og svaret er Shaping New Tomorrow.

Bærekraftig, miljøvennlig, ansvarsbevisst, nytenkende og utfordrende. Disse ordene oppsummerer resultatet og reisen til de tre kompisene som i 2015 bestemte seg for å endre måten man tenker rundt tradisjonelle herreklær, og som siden har lyktes så til de grader med sin visjon.

Du kjenner sikkert til den kjipe følelsen av å gå i klær som begrenser utfoldelse og aktivitet. Klær du misliker, men «må» bruke i en setting der du skal være anstendig kledd. En varm dress i 80 varmegrader på 17.mai. Eller dilemmaet for hva du skal kle deg i når du skal kombinere jobb, et møte, eller noe annet, og egentlig ønsker å sykle eller gå til jobben?

Det er dette Shaping New Tomorrow handler om; å føle seg vell til enhver tid uavhengig av sted og setting. Du kan befinne deg hjemme, på jobb, i et møte, på en fest, på sykkeltur, en tur i skogen, eller på fjellet. Du skal aldri føle deg begrenset på grunn av klærne du går i.


Shaping New Tomorrow har klart det

Og ja, Shaping New Tomorrow har klart noe ganske utrolig. Med en uvanlig aktiv livsstil og en kropp som er like uvanlig lang og tynn, så har det nærmest vært umulig for undertegnede å finne passende og gode klær i mange år.

Å trekke på seg Shaping New Tomorrow Essential Pants første gang, var nesten latterlig absurd. En´ ting er utseende som virkelig lever opp til forventingene etter å ha sett altfor mange fine bilder med perfekte modeller på Instagram, men kvaliteten på stoffet – det overgikk forventningene. Det er enkelt og greit unikt.

Det samme kan sies om Shaping New Tomorrow Classic Pants. Disse buksene har, ikke overraskende, et mer klassisk utseende og ligner et vanlig chinos-bukse. Forskjellen er at SNT Classic Pants er så vanvittig mye mer komfortable enn tradisjonelle bukser.

Shaping New Tomorrow Essential Pants


Miljøbevisst og bærekraftig

Klesbransjen har aldri vært bestevenn med miljø og bærekraft, men Shaping New Tomorrow har gjort sitt beste for å bedre vennskapet. Fokuset på bærekraft og ansvarsbevissthet er stort, og det sier egentlig mye at Shaping New Tomorrow har valgt ut fabrikker i Portugal til å stå for produksjonen.

De portugisiske produsentene er nøye valgt ut på bakgrunn av deres ekspertise på tekstil og tøy, men også fordi plasseringen gjør det mulig å besøke de ofte, at alle leverandører følger EUs lovgivning om rettferdig og etisk arbeidskraft som sikrer menneske- og arbeidsrettigheter, samt miljøbeskyttelse.

Klærne består av bærekraftige materialer som bambus, resirkulert polyester, polyamid og Tengel. Alle bukser er OEKO-TEX-sertifiserte, og ubrukt tøy doneres til veldedige formål.

Shaping New Tomorrow har også valgt en profil der de samme modellene går igjen år etter år, og nye modeller begrenses til et minimum. Slitestyrken står høyt i fokus, og det spesielle materiale gjør at klærne kan brukes om og om igjen uten å måtte innom vaskemaskinen.


Shaping New Tomorrow – Bukser (og klær) til ALLE former og størrelser

Shaping New Tomorrow lager både bukser, shorts, skjorter, t-shirts, gensere, jakker og mere til. Undertegnede har prøvd de to mest populære buksene, en shorts og t-skjorte.

Av bukser så finnes det tre ulike modeller; Essential Pants, Classic Pants og Essential Suit Pants. De to første er mer hverdagslige bukser, men sistnevnte i større grad skal erstatte dressbuksen. I tillegg er det mulig å velge mellom en Slim modell og en Regular modell, samt en hel haug av størrelser og farger.

Hvis du er en av de som sliter med å finne bukser som er lange/korte eller vide/smale nok, så er du nesten garantert å finne en modell som passer deg her. Et annet pluss er at de mange størrelsene og fargene også er på lager til enhver tid, og at frakten bare tar 3-5 dager.


Shaping New Tomorrow Essential Pants

Shaping New Tomorrow Essential Pants er den mest slitesterke modellen og består av 67 % REPREVE® recycled polyester, 29 % Ecovero™ og 4 % elastan. Buksen byr på 360 graders stretch, en enorm bevegelsesfrihet, super pusteevne, vannavvisende og hurtigtørkende egenskaper, samt at den holder seg pent og krøllfritt selv etter mye bruk.

Essential Pants fungerer virkelig til alt – både hverdags, fest og en aktiv livsstil. Passformen er relativt avslappet.


Kjøp Shaping New Tomorrow Essential Pants

Shaping New Tomorrow Classic Pants

Shaping New Tomorrow Classic Pants, eller «The Perfect Pants» som de også kalles, er en mer «elegant» og hverdagslig bukse som i større grad benytter bomull. Buksen består av 97 % US Pima bomul, 3 % Lycra, og benytter en såkalt spesielle «FreeFiber™ teknologi» som gjør at materialet strekker seg etter kroppens bevegelser og sikrer optimal komfort.

Classic Pants er et soleklart valg for dagene der du vil å se bra ut, men samtidig ønsker maksimal komfort. Passformen er noe tightere enn Essential Pants, men det anbefales fremdeles å velge størrelsen du vanligvis bruker.


Kjøp Shaping New Tomorrow Classic Pants

Beskrivelsene hørtes ut som noen treningsbukser fra Adidas, men dette er virkelig hverdagsbukser. Shaping New Tomorrow Classic Pants er definitivt den mest tradisjonelle, mens Shaping New Tomorrow Essential Pants i større grad er rettet mot en mer aktiv livsstil.

Forskjellen mellom Slim og Regular modellene er så innlysende som du får der, der førstnevnte har en tightere passform.


Essential Shorts og Classic Shorts

I tillegg til buksene må den mer sommerlige shortsen, Shaping New Tomorrow Essential Shorts nevnes. Denne er laget i det samme deilige materialet som Essential Pants, men logisk nok i en kortere utgave.

Shortsen finnes også i en Classic modell, men det er kun Essential undertegnede har testet. Dine funker like godt om du skal sitte å gomle kanelboller på en uterestaurant ved Karl Johan, som til fjellturen over Besseggen i sommerferien. Stretchmaterialet og den glatte innsiden gjør at friheten er på topp.


Kjøp Shaping New Tomorrow Essential Shorts

Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Shaping New Tomorrow  lager ikke bare bukser og shorts, men også t-skjorter, skjorter, gensere, boxere, m.m.. T-skjorten som undertegnede har testet er produsert i «Superior-bomull», og har fått navnet Supima.

Supima-bomullen er dobbelt så sterkt som vanlig bomull og er i tillegg tilsatt 4 % elastan for øke bevegelsesfriheten ytterligere. Materialet er slitesterkt, krøller ikke, og minner i større grad om et syntetisk materiale enn tradisjonell bomull. Både overflaten og den silkemyke følelsen mot huden vitner om en t-skjorte av høy kvalitet.

Supima T-Shirt kommer i tre ulike modeller der passformen er den samme, men to av modellene kommer med «Shaping New Tomorrow»-logoen inngravert. Alle skjortene kommer i ulike farger. Prisen er 499,-.


Kjøp Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Fungerer til alt

Undertegnede har brukt Shaping New Tomorrow Essential Pants i alle mulige tenkelige og utenkelige sammenhenger; alt fra hverdagsbukse og finbukse til turbukse, og det beste er at det funker.

Det glatte og stretchy materialet sørger for at buksen ikke henger igjen på knærne/lårene når du tar store bevegelsesutslag.

Det føles nesten rart å skrive utelukkende positivt om en bukse, men det gjenspeiler bare virkeligheten. Forsøk å helle et glass vann eller noe annet på buksen, og det bare preller av. Gå en tur i lett regn, og dråpene triller bort.

Shaping New Tomorrow er ikke en regnbukse, men tåler absolutt litt regn. Og skulle du behøve å trekke en annen bukse utenpå, vil Essential Pants føles som silke som gjør at regnbuksen bare glir lettere. Det er nesten godt gjort å få buksen skitten ved vanlig bruk, for skitten fester seg ikke i materialet slik det gjør på tradisjonell bomull og vanlige bukser.

Stoffet i Shaping New Tomorrow Classic Pants er også stretchy, men har ikke de samme vannavvisende egenskapene. Skitt vil også feste seg noe lettere ettersom stoffet ikke har den samme glatte overflaten som Essential Pants. Det er uansett ikke noe problem, for buksene tåler mye bruk før du behøver å kjøre de en runde i vaskemaskinen. Og de skal tåle mye vask og bruk.


Kvalitet og pris

Vi er vant til at kvalitet koster, men her har Shaping New Tomorrow gjort et lurt valg. Isteden for å prise seg ut av markedet, eller få fordyrende mellomledd gjennom salg i eksterne butikker og kjeder, har de klart å holde prisene på et overraskende lavt nivå.

Shaping New Tomorrow selges utelukkende via egne nettsider og i egne butikker. Per i dag finnes det ingen fysiske utsalgssteder i Norge, mens Danmark har 5 og Tyskland 2.Bestiller du på nett så leveres varene i løpet 3-5 dager, og det er 100 returrett og fri retur. Enkel retur og god kundeservice.

Prisen på Shaping New Tomorrow Essential Pants er 1249,-, mens Classic pants ligger på 1199,-. Ønsker du den mer «dress fokuserte» modellen Essential Suit Pants ligger denne på 1299,-.

Og dette er prisene før eventuelle rabatter, noe som allerede kan sies å være mye for pengene. Legg til at plaggene i tillegg har meget høy slitestyrke og lang levetid, og det kan kalles et godt kjøp i store bokstaver.

Shaping New Tomorrow Essential Shorts og Classic Shorts koster begge 999,-, mens Supima T-shirt ligger på 499,-.


Konklusjon

Shaping New Tomorrow Essential Pants
Shaping New Tomorrow Essential Pants

Product Name: Shaping New Tomorrow Essential Pants

Brand: Shaping New Tomorrow

Offer price: 1249

Currency: NOK

Konklusjon

Det skal mye til for å revolusjonere klesindustrien, men Shaping New Tomorrow er farlig nærme. Med sin miljøbevisste og bærekraftige strategi, de unike materialene, det moteriktige designet, og (vanvittig) høye komfort, står Shaping New Tomorrow Essential Pants igjen som de eneste buksene du noen gang kommer til å ville ha på deg.

Det er bare å pakke bort dressbuksen, legge den ut på Finn.no eller levere den til nærmeste loppemarkedet. Shaping New Tomorrow har kommet for å endre morgendagen, og er klare for å gjøre hverdagen til en fest.

Pros

 • Vanvittig komfortabel.
 • 4-veis stretch.
 • Vannavstøtende.
 • Krøller-/nupper ikke.
 • Et hav av størrelser og farger.
 • Slitesterk.
 • Mye for pengene.
 • Rask levering. Enkel retur og god kundeservice.
 • Miljøvennlig og bærekraftig produksjon/materialvalg.

Cons

 • Ingenting.
Shaping New Tomorrow Classic Pants
Shaping New Tomorrow Classic Pants

Product Name: Shaping New Tomorrow Classic Pants

Brand: Shaping New Tomorrow

Offer price: 1199

Currency: NOK

Konklusjon

Shaping New Tomorrow Classic Pants tar utseende fra den klassiske chinos-en, blander inn egenskapene fra langt mer komfortable treningsbukser, og leverer bukser som selv James Bond ville gått god for. Classic Pants passer nemlig like godt til hverdags, fest og fallskjermhopping.

Med et stort utvalg størrelser og farger, er du nærmest garantert å finne en modell som passer deg. Den største utfordringen er å begrense hvor mange du kjøper…

Pros

 • Vanvittig komfortabel.
 • Klassisk «chinos-look».
 • Passer til hverdag, fest og en aktiv livsstil.
 • 4-veis stretch.
 • Krøller-/nupper ikke.
 • Et hav av størrelser og farger.
 • Mye for pengene.
 • Miljøvennlig og bærekraftig produksjon/materialvalg.

Cons

 • Ingenting.
Shaping New Tomorrow Essential Shorts
Shaping New Tomorrow

Product Name: Shaping New Tomorrow Essential Shorts

Brand: Shaping New Tomorrow

Offer price: 999

Currency: NOK

Konklusjon

Shaping New Tomorrow Essential Shorts er så allsidig at det er kanskje den eneste shortsen du trenger i løpet av sommerhalvåret. heldigvis kommer den i mange farger, slik at du kan veksle på hvilken du skal bruke på hagefesten i sommer, og hvilken du skal ta på løpetur over Besseggen.

Pros

 • Vanvittig komfortabel.
 • Svært allsidig (funker til hverdag, men også til trening).
 • 4-veis stretch.
 • Vannavstøtende.
 • Krøller-/nupper ikke.
 • Mange farger å velge mellom.
 • Miljøvennlig og bærekraftig produksjon/materialvalg.

Cons

 • Ingenting.
Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt
Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Product Name: Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt

Brand: Shaping New Tomorrow

Offer price: 499

Currency: NOK

Konklusjon

Shaping New Tomorrow Supima T-Shirt føles like silkemyk som en teknisk treningsskjorte av beste kvalitet, men har stretchen og den elegante «looken» til en mer avslappet bomullstrøye. Stoffet er mykt, glatt, nuppefritt og tåler mye og langvarig bruk uten å miste farge i vask.

Supima T-Shirt finnes i tre ulike design, og ti ulike farger. Samme hvilken du velger, er du garantert den samme komforten og høye kvaliteten.

Pros

 • Svært komfortabel, mykt og glatt stoff.
 • Elegant design..
 • Krøller-/nupper ikke.
 • Mange farger å velge mellom.
 • Miljøvennlig og bærekraftig produksjon/materialvalg.

Cons

 • Ingenting.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Rab Cinder sykkelbekledning”

Test: Rab Cinder sykkelbekledning

Veletablerte Rab har kastet seg over en nytt segment og lansert en egen kolleksjon for sykkelbekledning. Og ikke overraskende har…
Featured image for “Test: Salomon QST GORE-TEX Gloves”

Test: Salomon QST GORE-TEX Gloves

Blant et hav av hansker som har gjennomgått mye og tøft bruk i ulike sammenhenger, så er Salomon QST GORE-TEX…
Featured image for “Test: Salomon OUTLINE PRIMALOFT Jacket”

Test: Salomon OUTLINE PRIMALOFT Jacket

Salomon OUTLINE PRIMALOFT er en velkommen oppdatering av fjorårets OUTPEAK-serie. Ikke bare er den varmere, men også smartere og bedre…
Featured image for “Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant”

Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant er den perfekte isolasjonsbuksen for deg som trenger ekstra varme i den kaldeste delen av…
Featured image for “Test: Salomon OUTLINE DOWN Jacket”

Test: Salomon OUTLINE DOWN Jacket

Lett, kompakt, varm, gode lommer og god hette, en vannavstøtende yttermembran og et pent design. Det er vanskelig å be…
Featured image for “Test: Huawei FreeBuds 5i”

Test: Huawei FreeBuds 5i

Huawei FreeBuds 5i er kanskje blant de beste trådløse øreproppene til under 1000 kr. Her får du det beste fra…
Featured image for “Test: Dynafit TLT Touring DST Pant”

Test: Dynafit TLT Touring DST Pant

Ute etter en allsidig og komfortabel softshellbukse som kan brukes til de raskere toppturene i vinter? Da er Dynafit TLT…
Featured image for “Test: Dynafit Free Alpha Direct Jacket”

Test: Dynafit Free Alpha Direct Jacket

Dynafit Free Alpha Direct Jacket er kort og godt en jakke du kan bruke til alt, året rundt, uansett hva…
Featured image for “Test: MediumTall Knausen Turbukse 2.0”

Test: MediumTall Knausen Turbukse 2.0

MediumTall Knausen Turbukse 2.0 er turbuksen for deg som er høy og sliter med å finne den perfekte passform blant…
Featured image for “Test: Asics Fujitrail Waterproof Jacket”

Test: Asics Fujitrail Waterproof Jacket

Asics Fujitrail Waterproof Jacket byr på topp komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. En løpejakke som er…
Featured image for “Test: Rab Mythic Alpine Jacket”

Test: Rab Mythic Alpine Jacket

Med Rab Mythic Alpine Jacket viser selskapet nok en gang at de er mestere til å trylle med dun. Rab…
Featured image for “Test: Dynafit Radical Down Hood Jacket”

Test: Dynafit Radical Down Hood Jacket

Ute etter en lett og kompakt dunjakke som holder deg varm til kakaopausen, eller på toppturen når vinterkulda setter inn?…
Featured image for “Test: Rab Torque Vapour-Rise Pants”

Test: Rab Torque Vapour-Rise Pants

Misliker du å fryse om vinteren? Rab Torque Vapour-Rise Pants kan være buksen som gjør vinterhalvåret litt lettere å komme gjennom…
Featured image for “Test: Rab Zenith Jacket”

Test: Rab Zenith Jacket

Lett, vanntett, god passform og smarte detaljer. Rab Zenith Jacket er alt du trenger av en allsidig skalljakke for aktivt…
Featured image for “Test: Rab Electron Pro dunjakke”

Test: Rab Electron Pro dunjakke

Lett, kraftig, pent design og en praktisk vannavstøtende membran – Rab Electron Pro krysser av på mange punkter for en…
Featured image for “Test: Salomon Cross Run T-Shirt/Long Sleeve”

Test: Salomon Cross Run T-Shirt/Long Sleeve

Superkomfortabel, pent design, og en ekstra smart detalje. Salomon Cross Run T-Shirt og Salomon Cross Run Long Sleeve er enkel…
Featured image for “Test: Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY”

Test: Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY

Lekende lett, latterlig vannavstøtende og super komfortabel. Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY bringer det beste av løpejakker til virkeligheten.…
Featured image for “Test: Mizuno Sun Protect Tee”

Test: Mizuno Sun Protect Tee

En t-skjorte så komfortabel at du får lyst å bytte ut alle skjortene i skapet med kun denne ene modellen?…