Test: On Zero Jacket

24. juni, 2022 (oppdatert 29. april 2024)

Featured image for “Test: On Zero Jacket”

Er du på utkikk etter en superlett og liten jakke du faktisk kan putte i lomma å glemme at du har den der? On Zero Jacket er enkelt og greit vilt liten og lett! Her snakker vi sannsynligvis verdens letteste vindtette og vannavstøtende løpejakke.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


On Zero Jacket – Definisjonen på «lett»

61 gram. Det er vekten på On sin nyeste løpejakke for deg som er opptatt av vekt og plassbesparelse. Som vanlig har ikke det sveitsiske selskapet gått på kompromiss med kvalitet, og leverer en fullverdig løpejakke som er både vindtett og vannavstøtende.

On Zero Jacket er produsert av resirkulert polyamide og benytter Mini-ripstop – et super lettvektsmateriale som ikke veier mer enn 29 gram per kvadratmeter. Til sammenligning veier som regel andre «lettvektsmaterialer» rundt 160 gram per kvadratmeter.

Albuene er utstyrt med On sin karakteriske logo, og har refleksdetaljer slik at du skal bli sett i mørket. Smart, og velfungerende.

Glidelåsen som strekker seg fra halsen og ned til brystet hjelper til å slippe ut overskuddsvarme.

Passformen er atletisk og følger kroppen. Det er ingen ekstra strammemuligheter, men det er det heller ikke behov for. Det glatte stoffet kjennes svært komfortabelt mot huden når du bruker jakka over en t-skjorte.

En mini-lomme på overarmen fungerer som en kompresjonslomme du kan pakke jakken ned i, og deretter putte den vesle løpejakken ned i en bukselomme, etc..

Til tross for at On Zero Jacket både er vindtett og vanntett, så er dette naturligvis ikke en jakke som er lagd for virkelig mye nedbør. Det tynne materialet holder unna for lett nedbør, men så snart slusene åpner seg, vil det klistre seg inntil kroppen (sjekk denne jakken fra On for de våtere dagene).

Det er likevel imponerende hvor godt den holder seg i dårlig vær, og ikke minst hvis godt den puster selv i varmt og tørt vær.

Konklusjon


On Zero Jacket
On Zero Jacket

Product Name: On Zero Jacket

Brand: On

Offer price: 1699

Currency: NOK

Konklusjon

On Zero Jacket er så imponerende liten og lett at du tror det ikke før du ser det. Jakken er den perfekte følgesvenn uansett vær og forhold, og gjør så lite ut av seg at den kan bli med som ekstra sikkerhet på enhver tur.

Når den i tillegg både beskytter godt mot vind og nedbør, og puster så godt som den gjør i dårlig vær, er ikke dette annet enn en klar anbefaling.

Verdens letteste løpejakke?

Pros

  • Fantastisk lett og liten.
  • Puster godt.
  • Glatt og behagelig stoff.
  • Tåler lett nedbør. Helt vindtett.
  • Refleksdetaljer.

Cons

  • Mangler lommer andre enn pakklommen.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Rab Momentum Pants”
11. juni 2024 | Bekledning

Test: Rab Momentum Pants

Rab Momentum Pants er så komfortabel og allsidig at den sklir rett inn på liste over noen av de beste buksene jeg har testet. En ny turbukse favoritt.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Xenair Alpine Light Jacket (2024)”
10. juni 2024 | Bekledning

Test: Rab Xenair Alpine Light Jacket (2024)

Rab Xenair Alpine Light Jacket er så liten og lett, og likevel så varm og god, at den fortjener en plass på kroppen eller i sekken hver eneste tur året rundt.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0

Helly Hansen Vika Tur Pants 2.0 er en lett og slitesterk turbukse med smarte detaljer, designet for god bevegelighet og et stort bruksområde.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket

Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket er en kompakt og lett skalljakke til både tur og hverdags, og så liten at du alltid får plass til den i sekken.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket”
18. april 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket

Lettvekts jakken Arc’teryx Beta Lightweight Jacket har blitt enda lettere, mer komfortabel, og mer miljøvennlig, men en ting hindrer den fra i å være perfekt.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino Tights”
17. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino Tights

Devold Running Merino Tights byr på gode temperaturregulerende egenskaper og høy komfort, og er et godt alternativ til deg som ikke liker tradisjonelle tights.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Shirt”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Shirt

Devold Running Merino 130 Shirt er enkelt og greit utrolig myk og komfortabel, og leverer alt det en tynn og god ullskjorte skal gjøre.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket”
26. mars 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket

Rab Mythic Alpine Light Jacket er en lett og varm dunjakke perfekt for turene og dagene der du ønsker litt ekstra varme uten at det tar ekstra plass og vekt.
Les mer
Featured image for “ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning”
17. mars 2024 | Bekledning

ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning

ASICS varter opp med lett og funksjonell løpebekledning til de varme sommerdagene. Herlig komfort, god lufting og smarte detaljer!
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket”
14. mars 2024 | Bekledning

Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket byr på høy komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. En løpejakke som er lett å like.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Horgaletten skallbukse”
13. mars 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Horgaletten skallbukse

Skogstad Horgaletten skallbukse er en solid, veldesignet og gjennomtenkt skallbukse. Denne holder vær og vind ute – uansett årstid.
Les mer