Test: On Zero Jacket

24. juni, 2022 (oppdatert 23. mai 2023)

Featured image for “Test: On Zero Jacket”

Er du på utkikk etter en superlett og liten jakke du faktisk kan putte i lomma å glemme at du har den der? On Zero Jacket er enkelt og greit vilt liten og lett! Her snakker vi sannsynligvis verdens letteste vindtette og vannavstøtende løpejakke.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Kjøp On Zero Jacket

On Zero Jacket – Definisjonen på «lett»

61 gram. Det er vekten på On sin nyeste løpejakke for deg som er opptatt av vekt og plassbesparelse. Som vanlig har ikke det sveitsiske selskapet gått på kompromiss med kvalitet, og leverer en fullverdig løpejakke som er både vindtett og vannavstøtende.

On Zero Jacket er produsert av resirkulert polyamide og benytter Mini-ripstop – et super lettvektsmateriale som ikke veier mer enn 29 gram per kvadratmeter. Til sammenligning veier som regel andre «lettvektsmaterialer» rundt 160 gram per kvadratmeter.

Albuene er utstyrt med On sin karakteriske logo, og har refleksdetaljer slik at du skal bli sett i mørket. Smart, og velfungerende.

Glidelåsen som strekker seg fra halsen og ned til brystet hjelper til å slippe ut overskuddsvarme.

Passformen er atletisk og følger kroppen. Det er ingen ekstra strammemuligheter, men det er det heller ikke behov for. Det glatte stoffet kjennes svært komfortabelt mot huden når du bruker jakka over en t-skjorte.

En mini-lomme på overarmen fungerer som en kompresjonslomme du kan pakke jakken ned i, og deretter putte den vesle løpejakken ned i en bukselomme, etc..

Til tross for at On Zero Jacket både er vindtett og vanntett, så er dette naturligvis ikke en jakke som er lagd for virkelig mye nedbør. Det tynne materialet holder unna for lett nedbør, men så snart slusene åpner seg, vil det klistre seg inntil kroppen (sjekk denne jakken fra On for de våtere dagene).

Det er likevel imponerende hvor godt den holder seg i dårlig vær, og ikke minst hvis godt den puster selv i varmt og tørt vær.

Konklusjon


Kjøp On Zero Jacket
On Zero Jacket
On Zero Jacket

Product Name: On Zero Jacket

Brand: On

Offer price: 1699

Currency: NOK

Konklusjon

On Zero Jacket er så imponerende liten og lett at du tror det ikke før du ser det. Jakken er den perfekte følgesvenn uansett vær og forhold, og gjør så lite ut av seg at den kan bli med som ekstra sikkerhet på enhver tur.

Når den i tillegg både beskytter godt mot vind og nedbør, og puster så godt som den gjør i dårlig vær, er ikke dette annet enn en klar anbefaling.

Verdens letteste løpejakke?

Pros

  • Fantastisk lett og liten.
  • Puster godt.
  • Glatt og behagelig stoff.
  • Tåler lett nedbør. Helt vindtett.
  • Refleksdetaljer.

Cons

  • Mangler lommer andre enn pakklommen.

Del gjerne:

Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”
20. februar 2024 | Guider

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko/joggesko.
Les mer
Featured image for “Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke”
5. februar 2024 | Guider & anbefalinger

Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke

Mer enn 100 modeller testet! Ny pulsklokke, men vet ikke hvilken du skal velge? Denne guiden og gigantiske testen kan forhåpentligvis gjøre valget lettere.
Les mer
Featured image for “Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle”
24. juli 2023 | Guider & anbefalinger

Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle

Hvilken tredemølle er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Her får du svar på alt du trenger å vite, samt gode kjøpsanbefalinger.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Romaskin – Guide og anbefalinger”
23. november 2021 | Guider & anbefalinger

Romaskin – Guide og anbefalinger

Hvilken romaskin er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Denne guiden gir deg svar på alt du trenger å vite, samt gode kjøpsanbefalinger!
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant”
23. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant er den perfekte isolasjonsbuksen for deg som trenger litt ekstra varme i den kaldeste delen av året.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket”
18. februar 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket

Arc’teryx Alpha SV Jacket er skalljakken som tar deg gjennom de tøffeste turene og situasjonene, og det mest ekstreme været, og likevel fremstår som ny etterpå.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket”
15. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket

Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket er både varm og god, ser bra ut, og er laget på 100% resirkulert materialer og dunfyll.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Breakulen Skalljakke”
1. februar 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Breakulen Skalljakke

Skogstad Breakulen Skalljakke beviser at god kvalitet og funksjonalitet ikke behøver å koste skjorta. Breakulen Skalljakke leker med langt dyrere konkurrenter.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Utvik Pile Fleece jakke”
21. januar 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Utvik Pile Fleece jakke

Skogstad Utvik Pile Fleece jakke er varm, god og utrolig myk. I tillegg egner den seg like godt til tur som til hverdags.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Salen Light dunjakke”
14. januar 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Salen Light dunjakke

Skogstad Salen Light dunjakke byr på en lett og varmende dunjakke i et flott design til en god pris. Og den fungerer like godt året rundt.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Tryvann turbukse”
7. januar 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Tryvann turbukse

Skogstad Tryvann turbukse
Les mer