Garmin Forerunner 945 ble akkurat enda bedre

12. april, 2022 (oppdatert 23. mai 2023)

Featured image for “Garmin Forerunner 945 ble akkurat enda bedre”

Eier du i dag en Garmin Forerunner 945, eller vurderer å kjøpe en? Den populære klokken ble akkurat enda litt bedre, så nå er tiden perfekt for å eie en Forerunner 945!

Som om ikke denne klokken allerede var fullstappet av funksjoner, så har den i Garmin sin siste beta-programvare fått en rekke nye funksjoner. Beta programvaren (versjon 9.56) er allerede tilgjengelig for nedlasting for den som ønsker, men det er ikke snakk om mer enn noen få uker før programvaren lanseres i offisiell versjon. (Se nederst i artikkelen for hvordan du installerer programvaren).

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945 – Dette er nytt

Garmin har forbedret styrketrening profilen. Garmin sier at dette inkluderer «En forbedret treningsforhåndsvisning med et kart over hvilke muskler som vil bli brukt, forbedret brukergrensesnitt i «fri modus» og treningsøkter, og en forenkling i hvordan du redigerer antall sett og repetisjoner.»

En annen endring er forbedret søvnsporing og informasjon om de ulike søvnfasene. Klokken vil som tidligere registrere total søvnlengde, tid i søvnfasene lett, dyp og REM, og til slutt gi en total søvnscore mellom 0-100% der 100% indikerer best søvnkvalitet, men skal nå være enda bedre til å skille mellom de ulike søvnfasene, samt når du er våken.

Oppdateringen gjør også klokken bedre i stand til å oppdage når du stopper/går underveis på en løpetur, og vil dermed kunne auto-pause økten selv, og ikke minst skille mellom når du går og når du løper. Dette er smart dersom du må stoppe for trafikklys, etc..

Hvilepuls og hjertefrekvensvariabilitet er nå lagt til True-Up slik at alle klokker som er synkronisert med den samme Garmin-kontoen vil vise de samme verdiene.

Dersom du har problemer med å koble til en WiFi-nettverk, vil klokken nå gi deg beskjed om nettverk som er konfigurert med WEP-sikkerhet ikke er støttet.

Benytter du Garmin Forerunner 945 sammen med elektroniske gir på sykkelen, vil klokken nå støtte Shimano DI2.

I tillegg er det rettet opp i flere små feil.


Slik installerer du Beta-programvaren

Siste beta-programvare for Garmin Forerunner 945 kan lastes ned via denne linken.

  1. Koble Forerunner 945 til datamaskinen med USB-kabelen.
  2. Last ned og pakk ut Forerunner945_956Beta.zip. Plasser filen GUPDATE.GCD i mappen \GARMIN på enhetens interne lagringsstasjon. Fra RemoteSW-mappen kopierer du GUP3114.GCD-filen til enhetens \Garmin\RemoteSW-mappe.
  3. Koble enheten fra datamaskinen, godkjenn oppdateringen på klokken, og vent til oppdateringen er ferdig.
  4. Koble Forerunner 945 til datamaskinen med USB-kabelen.
  5. Fra RemoteSW-mappen i Forerunner945_956Beta kopierer du filen B2196080A.gcd til enhetens\Garmin\RemoteSW-mappe.
  6. Koble enheten fra datamaskinen, godkjenn oppdateringen på klokken, og vent til oppdateringen er ferdig.
  7. Hvis du ønsker å gå tilbake til den siste offentlige utgivelsen av programvaren, plasser GUPDATE-820.GCD-filen i mappen \GARMIN. Gi nytt navn til GUPDATE-820.GCD til GUPDATE.GCD. Kopier GUP3114.GCD-filen fra RemoteSW\Downgrades, plasser den i enhetens \Garmin\RemoteSW-mappe. Koble fra enheten for å installere. Etter at oppdateringen er installert, kopierer du filen B2196080A.gcd til enhetens \Garmin\RemoteSW-mappe og lar oppdateringen installeres.
    MERK: Hvis du går tilbake til en eldre versjon av programvaren, vil alle innstillingene bli tilbakestilt til standardinnstillingene.

Her kan du lese dommen over Garmin Forerunner 945 LTE – en marignal oppgradering av Garmin Forerunner 945.


Del gjerne:

Featured image for “Visste du dette om Garmin?”
19. april 2024 | Blogg

Visste du dette om Garmin?

Garmin har stått for både innovasjon og revolusjon innen GPS-teknologi og treningselektronikk. Her er noen spennende fakta du sannsynligvis ikke var klar over!
Les mer
Featured image for “Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa”
17. april 2024 | Blogg

Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa

Garmin tilbyr detaljerte og flotte kart for en stort utvalg av klokker og bærbare enheter. Nå er endelig premium-kartene Outdoor Maps+ tilgjengelig i Europa.
Les mer
Featured image for “Nyhet: HOKA Skyward X”
17. april 2024 | Blogg

Nyhet: HOKA Skyward X

HOKA Skyward X er selskapets desidert mest dempede sko til nå, og overtar for den populære Bondi som den nye komfortkongen.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer