Test: Salomon Outline All Season Hybrid

3. juni, 2022 (oppdatert 13. august 2023)

Featured image for “Test: Salomon Outline All Season Hybrid”

Leter du etter en varm og god genser eller jakke du kan bruke året rundt i ulike sammenhenger? Salomon Outline All Season Hybrid er et godt alternativ.

Det ligger i navnet «All Season». Salomon Outline All Season Hybrid er en jakke du kan bruke året rundt. Produsert i 100% polyester bestående av delvis AdvancedSkin Warm fleece og AdvancedSkin Shield, en vekt på kun 345 gram og lite pakkevolum, er Salomon Outline All Season Hybrid faktisk mer allsidig enn man skulle tro.


Fakta

  • Vekt: 345 gram
  • Passform: Active Fit
  • Materiale: 100% Polyester; AdvancedSkin Warm, AdvancedSkin Shield

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Salomon Outline All Season Hybrid – lever opp til navnet

Salomon Outline All Season Hybrid er i laget i 4-veis stretch lettvektsmicro-fleece som gir materialet enn glatt og behagelig følelse, og super bevegelsesfrihet. På magen, skuldrene og yttersiden av ermene ned til albuen, er jakken forsterket med AdvancedSkin Shield som i større grad beskytter mot vind og nedbør. Hele jakken er impregnert med DWR (en vannavstøtende impregnering) slik at den klarer å stå av en lett regnbyge.

Jakken har en kroppsnær passform med elastiske bånd rundt midjen og i ermene. Det er to romslige glidelåslommer i front (en på hver side), og en hette som sitter tight rundt hodet. I ermene er det tommelhull-løsning slik at du får trekt ermene ned og dekket håndleddet, men Salomon burde gitt ermene litt ekstra lengde. Dette er dog det eneste jakken får trekk for.

En jakke for hele året

Salomon Outline All Season Hybrid har vist seg å leve opp til navnet. Den er lett, varm, behagelig i bruk, og egner seg like godt som en lett isolerende ytterjakke som et mellomlag under en skalljakke. Med andre ord; en jakke for hele året og alle aktiviteter. Det som kanskje kommer til å overraske mest, er hvor varm jakken er til tross for sitt tynne materiale. Salomon kan å lage fleece, og det beviser Salomon Outline All Season Hybrid.

Konklusjon

Salomon Outline All Season Hybrid
Salomon Outline All Season Hybrid

Product Name: Salomon Outline All Season Hybrid

Brand: Salomon

Offer price: 1100

Currency: NOK

Konklusjon

Salomon Outline All Season Hybrid er en komfortabel lettvekts fleece med egenskaper som gjør den ideell som både ytterplagg og mellomplagg. Stoffet er utrolig komfortabelt, og jakken er langt varmere enn det tynne materiale skulle tilsi. Det eneste minuset er litt korte ermer.

Salomon har også truffet på designet, og Salomon Outline All Season Hybrid kan absolutt anbefales.

Overall
85%
85%

Pros

  • Mykt og behagelig fleece-materiale.
  • Pent design og god kroppsnær passform.
  • Impregnert og forsterket for å tåle lett nedbør.
  • To store sidelommer.
  • God hette og høy hals.
  • Varm!

Cons

  • Litt korte ermer.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Rab Momentum Pants”
11. juni 2024 | Bekledning

Test: Rab Momentum Pants

Rab Momentum Pants er så komfortabel og allsidig at den sklir rett inn på liste over noen av de beste buksene jeg har testet. En ny turbukse favoritt.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Xenair Alpine Light Jacket (2024)”
10. juni 2024 | Bekledning

Test: Rab Xenair Alpine Light Jacket (2024)

Rab Xenair Alpine Light Jacket er så liten og lett, og likevel så varm og god, at den fortjener en plass på kroppen eller i sekken hver eneste tur året rundt.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0

Helly Hansen Vika Tur Pants 2.0 er en lett og slitesterk turbukse med smarte detaljer, designet for god bevegelighet og et stort bruksområde.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket

Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket er en kompakt og lett skalljakke til både tur og hverdags, og så liten at du alltid får plass til den i sekken.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket”
18. april 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket

Lettvekts jakken Arc’teryx Beta Lightweight Jacket har blitt enda lettere, mer komfortabel, og mer miljøvennlig, men en ting hindrer den fra i å være perfekt.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino Tights”
17. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino Tights

Devold Running Merino Tights byr på gode temperaturregulerende egenskaper og høy komfort, og er et godt alternativ til deg som ikke liker tradisjonelle tights.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Shirt”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Shirt

Devold Running Merino 130 Shirt er enkelt og greit utrolig myk og komfortabel, og leverer alt det en tynn og god ullskjorte skal gjøre.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket”
26. mars 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket

Rab Mythic Alpine Light Jacket er en lett og varm dunjakke perfekt for turene og dagene der du ønsker litt ekstra varme uten at det tar ekstra plass og vekt.
Les mer
Featured image for “ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning”
17. mars 2024 | Bekledning

ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning

ASICS varter opp med lett og funksjonell løpebekledning til de varme sommerdagene. Herlig komfort, god lufting og smarte detaljer!
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket”
14. mars 2024 | Bekledning

Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket byr på høy komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. En løpejakke som er lett å like.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Horgaletten skallbukse”
13. mars 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Horgaletten skallbukse

Skogstad Horgaletten skallbukse er en solid, veldesignet og gjennomtenkt skallbukse. Denne holder vær og vind ute – uansett årstid.
Les mer