Nyhet: Garmin Vivomove Sport

4. januar, 2022 (oppdatert 14. januar 2024)

Featured image for “Nyhet: Garmin Vivomove Sport”

I forbindelse med CES-messen 2022 har Garmin dratt sløret av to nye klokker; Garmin Venu 2 Plus og Garmin Vivomove Sport. Sistnevnte er en hybridsmartklokke med skjulte krefter – perfekt for deg som liker å kombinere stil og aktivitet.

Garmin Vivomove Sport er siste tilskudd til Vivomove-familien som også inkluderer Vivomove 3, Vivomove 3S, Vivomove Style og Vivomove Luxe. Vivomove Sport er en hybridklokke som kombinerer designet til en analog klokke med en mindre touchskjerm og OLED-display på den nederste halvdelen av skjermen.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Garmin Vivomove Sport – Elegant hybridklokke

Klokken skiller seg utvilsomt ut som en meget pen klokke, og appellerer til brukere som ønsker en enkel smartklokke/aktivitetsmåler som kan brukes i alle sammenhenger.


Kjøp Garmin Vivomove Sport

Til tross for sitt relativt enkle utseende er Garmin Vivomove Sport fullstappet av funksjoner. Garmin har sørget for å inkludere selskapets beste helsefunksjoner som 24/7 pulsmåling, måling av oksygenmetning i blodet, stressmåling, kroppsressurser (Body Battery), respirasjonsrate, avansert søvnovervåkning, estimert kondisjonsalder, påminnelser om avslapping, varsler om unormal puls, menstruasjonssporing, m.m..

Av smartklokkefunksjoner støtter Garmin Vivomove Sport smartvarsler, viser værmelding og kalender, samt lar deg besvare/avvise anrop med forhåndsinstallerte meldinger (kun Android).

Aktivitet og trening

Garmin Vivomove Sport har alle de vanlige Garmin-verktøyene for å overvåke daglig aktivitet og lærer seg automatisk aktivitetsnivået ditt og motiverer deg til å nå målet hver dag. Klokken har støtte for en rekke aktivitetsprofiler, og lar deg tilpasse datafeltene slik at du selv kan velge hva som skal vises på OLED-skjermen. Vivomove Sport har ikke innebygget GPS, men kan bruke tilkoblet GPS tilknyttet mobilen. Klokken støtter også aktivitetsprofiler som sykling og svømming i basseng.

Sist, men ikke minst har Garmin Vivomove Sport sikkerthets- og sporingsfunksjon som gjør det tryggere og trene alene ettersom du enkelt kan sende en nødmelding med posisjonen din til utvalgte kontakter (krever tilknytning til mobil).

Tilgjengelighet og modeller

Garmin Vivomove Sport er tilgjengelig i fire ulike farger, er produsert i fiberforsterket polymer med kjemisk forsterket glass, benytter utskiftbare 20 mm reimer, og er vanntett ned til 50 meter. Batteritiden er oppgitt til 5 dager i smartklokkemodus og 6 dager i klokkemodus. Vekten er 19 gram for kun urkassen og 33,8 gram med silikonreim.Del gjerne:

Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”
19. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til å velge Vivoactive 5 som din neste klokke.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”
9. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en rekke treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”
5. februar 2024 | Blogg

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet på alvor.
Les mer