...

Garmin Forerunner 255 Music vs. Polar Pacer Pro

Oppdatert: april 29, 2024
, Oppdatert: april 29, 2024
 / Oppdatert: april 29, 2024
Garmin Forerunner 255 Music vs. Polar Pacer Pro

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Garmin Forerunner 255 Music vs. Polar Pacer Pro. Hvilken modell er best for deg? Her får du vite hva som er likt, og hva som skiller de ulike pulsklokkene.

Garmin Forerunner 245 Music og Polar Vantage M2 var begge blant seslskapenes to mest populære modeller, og i løpet av våren 2022 har begge klokkene fått sine etterfølgere. Til tross for at prisen skiller de med 800 kr, så er det fremdeles to veldig sammenlignbare og aktuelle klokker for en rekke brukere. Forskjellen mellom Forerunner 255 (uten musikk) og Pacer Pro er faktisk enda mindre – kun 200 kr!

Klokkemarkedet er også svært presset pris om dagen, og du kan regne med at begge modeller vil krype et godt stykke under veiledende pris i løpet av noen måneder.



Garmin Forerunner 255 Music vs. Polar Pacer Pro – Design og batteritid

Pris
Garmin Forerunner 255
starter på 3799,- for standard utgaven, og ligger på opp til 4299,- for Music-utgaven. Polar Pacer Pro koster 3499,-.

Størrelse, vekt og byggekvalitet
Både Garmin Forerunner 255 Music og Polar Pacer Pro er kompakte og lette klokker som nesten ikke merkes på armen. Garmin Forerunner 255 / 255 Music (46 mm) og Garmin Forerunner 255S / 255S Music (41 mm).

Akkurat som forrige modell kommer Garmin Forerunner 255 i to utgaver; med og uten innebygd lagring for musikk. I tillegg finnes det nå en «S»-utgave som i korte trekk er en mindre og lettere utgave av originalen. Polar Pacer Pro kommer kun i en størrelse.

Garmin Forerunner 255 Music har en en urkasse og knapper bestående av fiberforsterket polymer, måler 45,6 x 45,6 x 12,9 mm og veier 49 gram. Tilsvarende for Forerunner 255S Music er 41 x 41 x 12,4 mm og 39 gram. Polar Pacer Pro har en urkasse i fiberforsterket polymer, mens både bezel og knapper er produsert i aluminium. Sammenlignet med Forerunner 255 har Polar Pacer Pro et mer premium design. Størrelsen er omtrent lik Forerunner 255 Music (måler 45 x 45 x 11,5 mm og veier 40 gram).

Alle klokkene kommer i flere ulike fargevarianter.

Skjerm
Polar Pacer Pro er den første klokken fra Polar med en tradisjonell MIP (memory-in-pixel) skjerm som gir god kontrast og lesbarhet både innendørs og utendørs, selv i sterkt sollys. Garmin har benyttet dette i mange år, og skjermkvaliteten er ganske lik. Bakgrunnsbelysningen på Garmin Forerunner 255 Music er derimot langt bedre.

Garmin Forerunner 255 Music har den største skjermen på 1,3″, Garmin Forerunner 255S Music har den minste skjermen på 1,1″, mens Polar Pacer Pro legger seg midt mellom med en skjerm på 1,2″. Alle tre modeller benytter Corning Gorilla Glass 3 som er relativt sterkt og ripesikkert, men langt i fra like kraftig som saffirglass.

Betjening
Alle tre klokkene betjenes ved hjelp av fem knapper. Garmin har valgt en løsning med tre knapper på venstre side og to knapper på høyre side, mens Polar kjører to på venstre siden og tre på høyre. Ingen av klokkene har touchskjerm.

Brukergrensesnittet på Garmin er noe enklere og har flere «skjulte» funksjoner som åpner for flere muligheter. Du kan nemlig opprette snarveier til ulike funksjoner ved å holde inne ulike knappekombinasjoner. F.eks. kan du skifte aktivitetsprofil ved å holde inne to knapper, eller sette på en alarmklokke, lagre en posisjon, aktivere Garmin Pay, etc., ved å holde inne en bestem knappekombinasjon.

Batteritid
Når det gjelder batteritiden er klokkene litt delt. Garmin Forerunner 255 Music varter opp med inntil 14 dager i smartklokkemodus, mens Polar Pacer Pro kun holder i 7 dager. Under trening med GPS og pulssensor aktivert, kommer derimot Polar Pacer Pro best ut med opptil 100 timer treningstid, mens Forerunner 255 Music «kun» holder 30 timer. Begge klokkene lar deg dog aktivere/deaktivere ulike funksjoner som vil påvirke batteritiden.

Alle klokkene er vanntett (5 ATM) og kan brukes under svømming og i dusjen.


Garmin Forerunner 255 Music vs. Polar Pacer Pro – Sensorer / Tilkobling

GNSS-chip (GPS)
Både Garmin Forerunner 255 Music og Polar Pacer Pro benytter GNSS-chipper som gir svært god nøyaktighet. Polar Pacer Pro fikk et oppdatert antennedesign for å bedre presisjonen, men det er Garmin Forerunner 255 Music som leverer best resultater takket være støtten for Multi-band GNSS. Dette gjør at klokken har flere satellitter og frekvenser å spille på, noe som gir utslag i mer nøyaktig målinger i vanskelig terreng/landskap, samt overlegent mye raskere oppkobling til satellittene.

Andre sensorer
Begge klokkene har barometrisk altimeter som blant bidrar til mer nøyaktig høydemåling i kupert og bratt terreng, akselerasjonsmåler for å måle skritt og bevegelser, elektronisk kompass som hjelper til med navigeringen og Tilbake til start funksjonen, og så klart innebygd pulssensor med mulighet for å måle puls også i vann, samt videresende pulssignalet til andre enheter.

Garmin Forerunner 255 Music er alene om Pulse Ox-sensoren for å måle oksygenmetning i blodet.

Til tross for at begge klokkene har innebygd gyroskop, er det Garmin som drar mest nytte av dette. Under svømming vil begge klokkene gjenkjenne stilart å telle svømmetak. Ved styrketrening er Forerunner 255 alene om å kunne gjenkjenne øvelser/repetisjoner.

Tilkobling
Garmin Forerunner 255 Music støtter både Bluetooth og ANT+ og kan dermed pares med nesten alle typer sensorer og treningsmaskiner. I tillegg kommer «Music-utgaven» med WiFi som forenkler prosessen med å synkronisere data mellom app/server og klokke. Polar Pacer Pro støtter utelukkende Bluetooth. Synkroniseringen mellom Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Connect skjer av seg selv, mens synkroniseringen mellom Polar Pacer Pro og Polar Flow må trigges manuelt.


Helseovervåkning / Aktivitetsmåling

Optisk pulssensor og oksygenmetning
Både Garmin Forerunner 255 Music og Polar Pacer Pro kommer med omfattende helseovervåkning / aktivitetssporing og måler pulsen din 24/7. Garmin Forerunner 255 Music har fått den nye ELEVATE 4.0 pulssensoren som er svært god under de aller fleste forhold. Polar Pacer Pro benytter Polar Precision Prime sensoren som også har vist seg å gi imponerende resultater, men ELEVATE 4.0 troner øverst.

Garmin har en fordel i at sensoren også inkluderer en Pulse Ox-sensor som måler oksygennivået i blodet. Målingene kan brukes til å avsløre tegn på sykdom, søvnproblemer, m.m.. Garmin Forerunner 255 Music kan også varsle ved unormal lav/høy puls.

Generelt er det Garmin som måler flest parametre. Garmin Forerunner 255 Music måler følgende:
Puls, hjertevariabilitet, oksygenmetning, respirasjonsrate (pustefrekvens), kaloriforbruk, estimert væsketap, Body Battery (kroppsressurser) målt på en skala fra 0-100 der 100 indikerer fulle batterier, stressnivå fra 0-100, intensitetsminutter, estimert distanse og antall høydemeter tilbakelagt, avansert søvnsporing med dypere søvnanalyse og en søvnscore for nattens søvn, varsler om unormal hjerterytme (høy/lav), estimert VO2-maks nivå og estimert Kondisjonsalder basert på nåværende treningstilstand. 

Polar Pacer Pro måler følgende:
Puls, respirasjonsrate under søvn (pustefrekvens), kaloriforbruk, intensitetsminutter, estimert distanse og antall høydemeter tilbakelagt, avansert søvnsporing med dypere søvnanalyse, estimert VO2-maks nivå.

Garmin Forreunner 255 Music er alene om å kunne gjenkjenne bevegelsesmønster og deretter starte en treningsøkt dersom du selv har glemt å starte klokken manuelt. (MoveIQ vil automatisk gjenkjenne og registrere når du går, løper, sykler…).

Aktivitetsvarsler og søvn
Begge modellene kan aktivere/deaktivere varsler om at det er på tide å bevege seg dersom du har vært inaktiv for lenge, og begge gir en god oversikt over daglig aktivitetsnivå og søvn. Garmin er best når det kommer til aktivitetsmålingen ettersom de i større grad er mer nøyaktig med skrittelling, kaloriberegning, etc.. Polar estimerer om lag 20% for mye.

Både Garmin og Polar er gode på å registrere søvn, og deler den opp i total søvntid, lett søvn, dyp søvn, REM søvn og våkentid. I tillegg måler de respirasjonsfrekvens (pustefrekvens) og pulsvariasjoner.

Garmin måler også oksygennivå i blodet om natten, men ingen av klokkene er i stand til å registrere søvn utenom normal søvntid som er definert på klokken eller i appen.

Garmin sine to trumkort…
Garmin er alene om å tilby en funksjon som gir deg tilbakemelding om hvor mye energi du har tilgjengelig. Body Battery måler «Kroppsressursene» du til enhver tid har tilgjengelig ved å benytte informasjon som pulsvariasjoner, stress, søvn og aktivitet, til å fortelle deg hvor mye energi du har tilgjengelig. Body Battery måles på en skala fra 0-100 der 100% indikerer fulle batterier og at du er klar til trening. Jo nærmere «0» nivået er, desto mindre mottakelig er kroppen for trening, og du bør heller vurdere enn rolig økt, eller fullstendig hvile.

Body Battery gir et godt estimat på den reelle dagsformen, og utnytter dermed de ulike parametrene til å presentere brukeren for et forståelig mål som enhver bruker kan dra nytte av. Søvn og hvile fyller på lagrene, mens aktivitet og stress tapper de. Her har Polar ingen tilsvarende funksjon.

I tillegg har nyheten Garmin Forerunner 245 Music fått en enda mer avansert funksjon; HRV Status. HRV Status tar utnytter i større grad informasjonen om hjertevariabiliteten (HRV), og forteller det om snittet for de siste 7 dagene avviker fra de siste tre ukene. Deretter vil den fortelle deg om kroppen er mottakelig for trening eller ikke. Mer om HRV Status kan du lese her.


Garmin Forerunner 255 Music vs Polar Pacer Pro – Treningsfunksjoner

Begge modellene er svært godt utstyrte pulsklokker og vil kunne dekke tilnærmet alle behov. Både Garmin Forerunner 255 Music og Polar Pacer Pro støtter Multisport, noe som betyr at du kan kombinere ulike aktiviteter i en og samme økt (f.eks. triatlon).

Aktivitetsprofiler og oppsett
Garmin Forunner 255 Music kommer med 40+ aktivitetsprofiler der hver aktivitetsprofil er satt opp med datafelter som er mest mulig aktuelle for den gitte aktiviteten. Du kan også opprette din helt egen «custom» aktivitetsprofil. Polar Pacer Pro har over 130 ulike aktivitetsprofiler å velge mellom, men det er ikke mye som skiller de ulike profilene. Det er ingen mulighet til å opprette hele egne profiler.

Mens Garmin Forunner 255 Music lar deg endre de fleste innstillinger, samt gjøre oppsettet av datafelter og urskiver både i Garmin Connect appen og på klokka, krever Polar Pacer Pro at du gjør oppsettet av aktivitetsprofiler i Polar Flow appen. De fleste andre innstillinger som justering av batterimodus, GNSS-innstilling, etc., kan fremdeles gjøres på klokka.

Treningsfunksjoner

Begge klokkene vil måle alt fra tid, distanse, høyde, puls, hastighet/tempo, kadens (skrittfrekvens), kalorier, og gjennomsnittsverdier av relevante data. Klokkene  registrerer automatisk rundetider, info om disse, og kan settes opp med varsler for alt fra distanse, puls, kalorier, hastighet, m.m..

Garmin treningsfunksjoner
Garmin Forunner 255 Music har det største utvalget av treningsfunksjoner, og overgår Polar Pacer Pro på nesten alle områder. Klokken kommer med flere av selskapets populære treningsfunksjoner som blant annet PacePro som gir deg tempoveiledning underveis i økta for at du enklere kan planlegge tempoet gjennom et løp, Race Predictor som benytter info fra tidligere treningsøkter, samt fysiologiske data, til å beregne hvor raskt du er i stand til å løpe et 5, 10, 21 eller 42 km løp, og ikke minst den populære funksjonen Virtual Partner/Pacer som lar deg konkurrere med deg selv fra en tidligere økt, eventuelt en forhåndsbestemt tid. I tillegg får du avanserte intervallfunksjoner som lar deg opprette egendefinerte intervalløkter i alle mulige formater.

Garmin er den eneste av de to klokkene som gir deg mulighet til å redigere en treningsøkt dersom du f.eks. har glemt å stoppe klokka etter endt treningsøkt. Dette kan du enkelt gjøre i Garmin Connect.

Nytt for Garmin Forerunner 255 Music er muligheten for å få integrert løpskraft på klokka, selv om det fremdeles ikke er like enkelt som hos konkurrentene Polar. For å benytte deg av løpskraft må du løpe med et Garmin HRM-Pro pulsbelte, eller en Garmin fotsensor.

Polar treningsfunksjoner
Polar Pacer Pro på sin side, kan skilte med energipåminneren FuelWise som minner deg på å innta drikke og mat underveis på lange treningsøkter/konkurranser (tilsvarende finnes på Garmin Forerunner 255 Music), samt Energy Sources som gir detaljert innsikt i hvilke energikilder som er brukt (karbohydrater, protein og fett) under en treningsøkt. pstempo er en «light» utgave av Garmin PacePro, og hjelper deg å holde en jevn hastighet på en bestemt distanse/mål ved at du på forhånd oppgir distansen og tiden du ønsker å fullføre på, selv om får derimot langt i fra den samme funksjonaliteten.

Polar sin Hill Splitter er en variant av Garmin ClimbPro registrerer ytelsen din i oppover- og nedoverbakker under treningsøkten. Hill Splitter benytter hastighet, distanse og høydedata til automatisk å gjenkjenne alle motbakker og nedoverbakker. Den viser detaljerte opplysninger om ytelse, som puls, distanse, hastighet, stigning og nedstigning, for alle gjenkjente bakker på ruten din.

Polar sine trumkort…
Polar Pacer Pro er den eneste av de to klokkene som tilbyr Strava Live Segmentes slik at klokken automatisk gir beskjed om når aktuelle segmenter starter og slutter, samt gi deg «live tilbakemelding» underveis om hvordan du ligger ann.

Den andre virkelige styrken til Polar Pacer Pro er muligheten for å trene med løpskraft integrert i klokka. Du trenger ingen ekstra sensor, kun klokken på håndleddet.

Felles treningsfunksjoner
Begge klokkene har Tilbake til start funksjon som ved brødsmuleruting og sving-for-sving navigering hjelper deg å finne veien trygt tilbake til startpunktet for turen. Garmin Forerunner 255 Music gjør dette klart best med tydelig info om retning og distanse til neste kursendring. Ingen av klokkene har kart.

Treningsprogrammer
Trenger du hjelp til å fullføre din første løpsdistanse, enten det er 5 km, 10 km eller 21 km, kan du ta i bruk Garmin Coach som er individuelle treningsprogram tilpasset akkurat deg. Treningsprogrammet er dynamisk og endrer seg i takt med formutviklingen din. Polar på sin side har Polar Løpeprogrammer som gjør nesten det samme, men er ikke dynamisk slik at det endrer seg etterhvert som formen din forbedres/reduseres.

Trenings- og restitusjonsanalyse

Garmin Forerunner 255 Music tilbyr avansert Trenings- og restitusjonsanalyse og beregner treningseffekt, total treningsebelastning siste 4 uker, estimert restitusjonstid, beregner sluttid på ulike løpsdistanser (5 km, 10 km, 21 km og 42 km), estimerer VO2-maks (kondisjonsnivået), samt din reelle Kondisjonsalder.

Polar Pacer Pro tilbyr også avansert trenings- og restitusjonsanalyse, og beregner treningseffekt, total treningsebelastning siste 4 uker, estimert restitusjonstid, beregner sluttid på ulike løpsdistanser (5 km, 10 km, 21 km og 42 km) og estimerer VO2-maks (kondisjonsnivået). Sluttid og VO2-maks er tilgjengelig i Polar Flow appen, mens Garmin viser dette direkte på klokka.

Begge klokkene tar hensyn til treningshistorikken din og veileder deg til hva og hvordan du bør trene fremover for å optimalisere formutviklingen.

Polar Pacer Pro inkluderer ulike tester for å gjøre det enklere å finne riktig intensitetssoner og kondisjonsnivå. Ytelsestester for sykling/løping hjelper deg å holde oversikt over fremgangen din og tilpasse puls-, hastighets- og effektsoner. Gangtesten gjør omtrent det samme, men krever kun at du går, og ikke løper. Denne testen er dog så upålitelig at det ikke er mye nytteverdi i den per dags dato.

Polars kondisjonstest med pulsmåling fra håndleddet er en enkel test som brukes for å beregne VO2-maks (det maksimale oksygenopptaket). Testen krever ikke annet enn klokken og den innebygde pulssensoren, og tar kun 5 minutter å fullføre. Resultatet (Polar OwnIndex) viser et estimert VO2-maks (det maksimale oksygenopptaket).

For styrketrening vil Garmin Forerunner 255 Music automatisk registrere antallet repetisjoner for hver enkelt øvelse. Polar Pacer Pro registrer det kun som en vanlig innendørs treningsøkt. Garmin har også den fordelen av at den kan varte opp treningsanimasjoner som er veilede treningsøkter direkte på klokka utført av små animerte figurer. Dette fungerer som en liten film av en person som utfører de aktuelle øvelsene, og som spilles av direkte på klokkeskjermen.


Garmin Daglige foreslåtte treningsøkter vs. Polar FitSpark

Begge klokkene vil gi deg Daglige foreslåtte treningsøkter basert på dagsformen din. Her tar klokkene i bruk info som tidligere aktivitet, søvn, stress, treningsbakgrunn og treningstilstand, til å komme med forslag til hva du bør trene en aktuell dag.

Polar FitSpark gir deg hver morgen 2–4 treningsøkter du kan velge mellom. Treningsøktene du kan velge mellom varierer mellom ulike intensitetsnivåer og lengder for kardio (utholdenhet), styrke og støttende økter (kjerne og mobilitet). Øvelsene er godt forklart og blir demonstrert av en animert figur som viser hvordan f.eks. en styrkeøvelse utføres. Klokken beskriver både øvelser og økta i detaljer, samtidig som at intensitetsnivåer er angitt.

Polar FitSpark
Feil Polar-modell, men her vises Polar FitSpark I aksjon.

Garmin Daglige foreslåtte treningsøkter er oppgradert for nyhetene i Garmin Forerunner-serien. Tidligere fikk du kun ett forslag for inneværende dag, men nå får du en komplett oversikt over alle foreslåtte treningsøkter for en hel uke fremover i tid. I motsetning til Polar FitSpark som gir deg flere ulike alternativer, vil Garmin kun gi deg ett forslag for løping, og et for sykling.

Garmin daglige foreslåtte treningsøkter
Garmin Daglige foreslåtte treningsøkter .

Uavhengig av de daglige treningsforslagene, kan Garmin Forerunner 255 på sin side varte opp med Treningsanimasjoner på skjermen for aktivitetsprofilene styrketrening, HIIT, Yoga og Pilates. Her kan du laste ned treningsøkter og treningsprogrammer fra Garmin Connect, og en liten figur vil vise hvordan hver øvelse utføres i en liten videosnutt. Klokkene som ikke støtter Treningsanimasjoner, vil kun oppgi hvilke øvelser som skal utføres, samt antallet serier og repetisjoner, pause, etc..


Garmin Forerunner 255 Music vs. Polar Pacer Pro – Smartklokkefunksjoner

Selv om begge modeller har grunnleggende smartklokkefunksjoner, er det Garmin Forerunner 255 Music som gjør det best.

Feller er smartvarsler speilet fra telefonen, samt muligheten til å kontrollere musikken du spiller av på telefonen. Garmin Forerunner 255 Music har derimot mulighet for å lagre musikk på selve klokken (inntil 500 sanger), samt å streame musikk offline via Spotify, Deezer eller Amazon. Når det gjelder smartvarsler håndterer Garmin dette best, og varslene er mye lettere tilgjengelig enn på Polar Pacer Pro.

Garmin gir deg også mulighet til å laste ned enkle apper og urskiver via Connect IQ Store, og har støtte for widgeter som værmelding, kalender, soloppgang/solnedgang, aktivitetsoversikt, m.m..

Garmin Forerunner 255 Music er alene om å tilby trådløs betaling via Garmin Pay.

Sikkerhets- og sporingsfunksjon
Garmin Forerunner 255 Music kommer med Garmin sin sikkerhets- og sporingsfunksjon som inkluderer Hendelsesregistrering og LiveTrack. Førstnevnte lar deg sende et varsel til utvalgte kontakter dersom du skulle ha behov for hjelp. Ved å trigge utløseren (kan gjøres på flere måter som f.eks. automatisk etter et fall, eller manuelt ved å holde inne øverste høyre knapp og å velge «sikkerhets- og sporingsfunksjon»), vil du starte en sanntidssporing av posisjonen din, samtidig som du sender et varsel med posisjonen din til noen forhåndsbestemte kontaktpersoner. Disse kan igjen kontakte nødetatene, eller forsøke og kontakte deg via telefonen.

Live Track åpner for å la andre følge deg på kartet underveis i en treningsøkt/konkurranse. Mottakeren vil da motta en link de kan åpne, og som deretter åpner nettleseren med et kart over hvor du befinner deg. Posisjonen oppdateres fortløpende.


App- og nettjeneste

Både Garmin og Polar har gode partnerapper og nettjenester som lar deg synkronisere klokken å holde kontroll på alt den registrer. Polar sin app, Polar Flow, er pen og lettforståelig. Du får full innsikt i dagens statistikk, og ikke minst ukentlig-, månedlig- og årlig statistikk. På nettsiden flow.polar.com vil du finne ytterligere informasjon og flere muligheter for å melde deg på treningsprogrammer, treningsgrupper, kjøre ut rapporter, m.m.

Garmin leverer en mye mer innholdsrik app, Garmin Connect, der du ikke bare får oversikt over all trening, aktivitet og søvn, men også kan gjøre de fleste innstillingene på klokka. I tillegg kan du opprette ruter, utforske treningsprogrammer, utfordre andre Garmin-brukere, melde deg på merke-utfordringer, m.m.. Garmin Connect er tilgjengelig som både en nettside og app, og er et kraftig verktøy som i stor grad.

Begge tjenestene er kompatible med en rekke tredjeparts apper og tjenester, som blant annet Strava, Komoot, MyFitnessPal, Apple Health, m.m..


Hvilken pulsklokke er riktig for deg?

Som alltid: «Lik klokken du kjøper, og lær deg å bruke den.» Disse punktet er svært viktige. Dagens pulsklokker har gjerne funksjoner som krever at du bruker den 24/7 for at du skal få fullt utbytte av alt den har å tilby. Det er også lite poeng i å svi av mange tusen kroner på et verktøy der du utnytter kun halvparten av funksjonene. En klokke du trives med øker også sannsynligheten for at du motiveres til å være mer aktiv å trene mer.

Er du Garmin-bruker i dag, så vil du garantert bli fornøyd med Garmin Forerunner 255 / 255 Music. Er du Polar-bruker, så vil også du garantert bli fornøyd med Polar Pacer Pro. Er du ivrig løper og trener etter kraftsoner, så har du muligheten til å gjøre dette med begge klokkene, men det er utvilsomt lettere med Polar Pacer Pro som har dette integrert. Derimot har Garmin Forerunner 255 langt flere treningsfunksjoner, men spørsmålet er om du har bruk for disse eller ikke.

Det er ingen tvil om at Garmin stiller med den mest funksjonelle klokken av disse to, og den med enklest brukergrensesnitt og flest funksjoner. Spørsmålet er om du kommer til å bruke alle disse funksjonene, og hva som er viktigst for deg. For 2999,- er Polar Pacer Pro et svært godt kjøp. Og begge er meget gode klokker.

Foreslåtte artikler

VJ Sarva Polar 2 og VJ Sarva Artix 2 senker terskelen for å gå ut i snøen og på glatta takket være suveren komfort, god varme og godt grep.
WalkingPad X23 leverer mye kraft i en liten innpakning, og er en allsidig og god treningsmaskin for deg som trenger en kompakt og enkel tredemølle.
Zeeksack The Daypacker tar det geniale konseptet fra storebrødrene, pakker det inn i et mindre format, og leverer en allsidig sekk til hverdag og tur.
Salomon Mountain Flex Jacket er varm og komfortabel, og har gode pusteegenskaper. Bruksområdet er stort, men prisen er høy.
Fjällräven Expedition Fleece Hoodie leverer en varm og komfortabel fleecejakke med god passform, høy slitestyrke, og stort fokus på bærekraft.