Test: Oura Ring Gen 4

Oppdatert: november 6, 2024
, Oppdatert: november 6, 2024
 / Oppdatert: november 6, 2024
Oura Ring Gen 4

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Oura Ring Gen 4 forbedrer både passform, nøyaktighet og batteritid, og tar markedets mest kjente og kanskje beste smartring, enda et steg videre.

Tre år etter lanseringen av Oura Ring Gen 3 er Oura Ring Gen 4 offisielt lansert. Ringen bringer viktige oppdateringer som økt presisjon, et nytt design og økt batteritid.

Oura var pioneren innen smartringer, men siden den første ringen så lyset i 2015 (tilgjengelig først i 2016), så har markedet for smartinger eksplodert. Likevel, Oura står fremdeles sterkt, og er utvilsomt ringen som er mest kjent.

Forrige generasjon bød på imponerende presisjon da jeg testet den våren/sommeren 2024, og etter et halvt år med data er inntrykket bare forsterket.

Oura Ring Gen 4 bygger på den samme ringen som tidligere, måler de samme parametrene, og har de samme sensorene. Likevel, mye har skjedd, for ringen er mer komfortabel i bruk, veier mindre, har økt batteritid, og mer nøyaktig sensorer.




Oura Ring Gen 4
Oura Ring Gen 4

Product Name: Oura Ring Gen 4

Brand: Oura

Offer price: fra 4890,-

Currency: NOK

Konklusjon

I løpet av året har jeg testet en rekke ulike smartringer, og presisjonen på målingene og hvordan dataen har blitt fremstilt har variert voldsomt. Ingen er i nærheten av å levere den samme presisjonen og den lettforståelige appen som Oura.

Oura Ring Gen 3 var allerede god. Oura Ring Gen 4 hever kvaliteten enda et hakk. Ringen sitter litt mer komfortabel på fingeren, den er enda litt mer elegant, og målingene er hakket bedre. Kombiner dette med den redesignede appen, og du får en meget god totalpakke.

Oura krever fremdeles et månedlig abonnement for at du skal få maksimalt utbytte av ringen, men det er en liten kostnad å betale for den økte presisjonen du får sammenlignet med konkurrentene.

Overall
90%
90%

Pros

  • Elegant og diskre design.
  • Behagelig å bruke 24/7.
  • Registrerer mengder av informasjon i løpet av døgnet.
  • Registrerer med god nøyaktighet.
  • God til å gjenkjenne aktiviteter.
  • Mulig å aktivere «Hvilemodus».
  • Fungerer godt kombinert med en mer avansert pulsklokke.
  • Relativt motstandsdyktig mot riper.
  • God batteritid. Rask lading.
  • «Finn mistet ring»-funksjon.

Cons

  • Abonnement koster ekstra.
  • Upålitelig pulsmåling under trening.
  • Utfordrende å finne en størrelse som passer (gjelder alle smart ringer).


Først og fremst, jeg kunne skrevet en lang avhandling om Oura Ring Gen 4, noe jeg allerede har gjort om Oura Ring Gen 3, men ettersom det meste er uendret, så fokuseres der her på forskjellen fra forrige generasjon, samt de viktigste nye funksjonene.


Design og materialer

Oura Ring Gen 4 er laget av heldekkende titan (både innside og utside), mens forrige generasjon kun benyttet titan på utsiden og en innside i epoxy. I motsetning til forrige Gen 3 som var tilgjengelig i to modeller; Heritage og Horizon, så er Oura Ring Gen 4 tilgjengelig i kun en modell.

Ringen har den samme slanke profilen som den mest kostbare Horizon-modellen, og de innebygde sensorene stikker nå kun 0,3 mm ut i motsetning til 1,3 mm tidligere.

Vekten er også redusert fra 4-6 gram (avhengig av størrelse), til mellom 3,3-5,2 gram, og ringen er nå tilgjengelig i størrelser fra 4-15 (tidligere kun str. 6-13). Du kan velge mellom fargene sort, sølv, børstet sølv, stealth, gull og roségull- hver med ulike prispunkter.

Som tidligere er Oura Ring Gen 4 vanntett ned til 100 meter, og laget for og brukes døgnet rundt under alle typer aktiviteter.

Oura Ring Gen 4 – Priser:

  • Oura Ring Gen 4 – Sølv, Sort: 4890,-
  • Oura Ring Gen 4 – Børstet Sølv, Stealth: 5490,-
  • Oura Ring Gen 4 – Rosegull, Gull: 6790,-

Passformen på ringen er relativt lik som tidligere, men overflaten er noe flatere, og ringen fremstår litt penere. Vektforskjellen er minimal, men den reduserte sensorstørrelsen merkes bedre slik at ringen sitter mer komfortabelt på fingeren. Det som er verdt å merke, er at ringen kan oppleves noe større ettersom sensorene ikke «fester» seg like godt til fingeren.

Dersom du tidligere har vært mellom to størrelser, kan det nå være du kan gå ned. Personlig bruker jeg samme størrelse i Oura Ring Gen 4 som i Oura Ring Gen 3. Dette skyldes i hovedsak utfordringen med å få ringen over knoken.

Samsung Galaxy Ring er fremdeles den minste og letteste smartringen, og oppleves samtidig enda mer komfortabel. Når du presser fingrene sammen vil du kjenne at Oura Ring trykker mot fingrene på siden, mens Samsung Galaxy Ring ikke merkes.


For å best mulig nøyaktighet og komfort er det viktig å velge riktig størrelse. Du kan prøve ringene i utvalgte Elkjøp-butikker (eneste forhandler i Norge), eller bestille et størrelseskit med 3D-printede plast-ringer i samtlige størrelser for 100 kr. Det anbefales å teste størrelsene hjemme i minst 24 timer på forskjellige fingre. Dersom du kjøper kittet, så medfølger et gavekort på 100 kr som kan brukes når du kjøper ringen.

ModellPris
Oura Ring Gen 4 – Sølv4890,-
Oura Ring Gen 4 – Sort:4890,-
Oura Ring Gen 4 – Børstet sølv:5490,-
Oura Ring Gen 4 – Stealth:5490,-
Oura Ring Gen 4 – Rosegull:6790,-
Oura Ring Gen 4 – Gull:6790,-


Økt nøyaktighet

Generasjonsskiftet bringer ingen nye sensorer, men Oura har gjort en relativt stor oppdatering ved å introdusere såkalt «Smart Sensing-teknologi» som inkluderer 18 signalveier mot tidligere åtte. Kort forklart; Jo flere signalveier, desto større sannsynlighet for gode målinger»

Tidligere måtte ringen bæres slik at sensorene vendte nedover for best mulig presisjon, mens Oura Ring Gen 4 nå skal gjøre målingene mer nøyaktig uavhengig av hvordan ringen sitter på fingeren ettersom sensorene er plassert asymmetrisk over hele ringflaten. Oura Ring Gen 4 bevarer likevel indikatormerket som viser hvilken retning ringen ideelt bør sitte (skal vende nedover), og det anbefales fremdeles at det vender mot håndflaten.

I følge Oura er nøyaktigheten for måling av blodoksygen (SpO2) forbedret med 120 %, mens presisjonen i gjennomsnittlige nattlige SpO2-målinger er økt med 30 %. Videre er det 15 % større nøyaktighet i målinger for pusteforstyrrelser, og færre hull i både dag- og nattetids pulsmålinger.


Og ja, Oura har riktig. Presisjonen har økt, og du trenger ikke å være like obs på at ringen sitter med sensorene vendt nedover. Det er ingen enorm forskjell, men det merkes spesielt at det er færre «hull» i sporingen av f.eks. puls om natten, eller under aktivitet.

Oura Ring Gen 4 er også mer behagelig å bruke ettersom sensorene på innsiden gjør det enklere å ta ringen på/av, og de eneste gangen du tenker over den er når ringen må lades, når du klemmer fingrene tett inntil hverandre, eller du ser lyset fra sensorene som blinker i mørket om natten.


Hva måler Oura Ring Gen 4?

Det korte svaret; akkurat det samme som Gen 3. Det vil si; Oura Ring måler over 20 biometriske data, inkludert hjertefrekvens, kroppstemperatur, blodoksygen, søvn og aktivitet, og i tillegg gir den daglige poeng for søvn, form og aktivitet. Etter et par ukers bruk får du også en estimert Kondisjonsalder og VO2-maks beregning. Sistnevnte ser ikke ut til å stemme veldig bra, og er for undertegnede langt lavere enn det faktiske tallet. Her er klokker som Garmin og Apple Watch bedre i sine estimater.

For å måle de ulike parametrene finner vi en sensorpakke bestående av:

  • Optiske pulssensorer med grønne LED-lys: Måler pulsen ved hjelp av fotopletysmografi (PPG), der det grønne lyset er spesielt effektivt under aktivitet.
  • Infrarøde PPG-sensorer: Overvåker hjertefrekvens og respirasjon, særlig egnet under hvile.
  • Blodoksygensensor: Bruker røde LED-lys for å måle oksygenmetningen i blodet.
  • Syv NTC-sensorer (Negativ Temperaturkoeffisient sensor): Måler kroppens temperatur
  • 3D-akselerometer: Fanger bevegelser i tre dimensjoner for å vurdere aktivitetsnivå og intensitet.

I likhet med tidligere så fokuserer Oura-appen på tre hovedområder; Søvn, Aktivitet og Form. Hvert område presenteres med en score fra 0 til 100, der høyere score er bedre. Du får også tilbakemeldinger om søvnkvaliteten, kroppens form (beredskap) for dagen, og hvor godt du ligger an i forhold til aktivitetsmålet.

  • Søvn: Analysen dekker total søvntid, søvnstadier, søvneffektivitet og hvilepuls, med en samlet søvnscore.
  • Aktivitet: Sporer daglig bevegelse og aktivitet, som skritt, kaloriforbruk og stillesitting, med et personlig aktivitetsmål.
  • Form: Kombinerer data fra søvn, aktivitet, hjertefrekvens, HRV og kroppstemperatur for å vurdere hvor klar du er for dagens utfordringer.

Det jeg savner, er at «Form»-tallet justeres i takt med dagens gjøremål slik som Body Battery gjør for Garmin-enheter. Tallene samsvarer godt ved dagens start, men der Body Battery synker i takt med aktivitet og stress, og øker under hvile, så er Form-tallet jevnt hele dagen.

Oura har også inkludert en ny «Oura Advisor«, en slags AI Chatbot som gir personlig helseveiledning basert på dataene som samles inn av ringen. Oura Advisor bruker algoritmer til å analysere søvn, aktivitet og form, og tilbyr skreddersydde anbefalinger for hvordan du kan forbedre disse områdene.

Søvn


Form


Lengre batteritid

Oura Ring Gen 4 forbedrer ringens batterilevetid til «opptil åtte dager», noe som er en dag mer enn den forrige generasjonen. Nøyaktig batteritid vil variere mellom de ulike størrelsene og bruk, men det er uansett en velkommen forbedring. Jeg testet størrelse 9, og den holder rundt 6 dager mot tidligere 5 dager. En fullading tar 60-80 minutter.

Selve laderen er også forbedret. Den tidligere svarte runde ladebasen er nå firkantet og sølvfarget og noe tyngre og mer solid slik at den holder seg i ro uten å «flippe» rundt. Ettersom ringen plasseres rundt en liten sylinder, så er laderen spesifikt tilpasset hver enkelt størrelse.


Det som kanskje er litt skuffende er at Oura ikke lanserte et ladeetui slik Samsung gjorde for Samsung Galaxy Ring. Dette ville gjort lading på farten langt mer praktisk. Til gjengjeld fungerer Oura Ring både med Android og iOS. Synkronisering av data og oppdateringer skjer så lenge du holder appen åpen i bakgrunnen. Mister du ringen kan du lokalisere den i Oura appen der du vil se ringens sist kjente posisjon på et kart. Dette er veldig nyttig, og jeg måtte ta den i bruk flere ganger da jeg testet forrige generasjon.

Hva gjelder holdbarhet opplyser Oura at ringen skal opprettholde 80% batterikapasitet etter 500 ladesykluser, men batteriet kan ikke byttes. Med andre ord; når batteriet er utslitt, så er ringen ubrukelig. Oura har heller ikke benyttet noen resirkulerte materialer, eller gjort noen tiltak for økt bærekraft.


Oura medlemskap har fått økt verdi

For å få mest mulig ut av Oura Ring, kreves et medlemsskap til en kostnad av 6,99 USD per måned (første måned er gratis).

Oura Membership gir tilgang til flere verktøy og statistikker i appen som kan hjelpe deg med å forstå og forbedre egen helse. Du får også tilgang til eksklusive innhold og tilbud fra Oura og ulike partnere, selv om vi i Norge ikke har noe nytte av dette.

Med Gen 4 introduserte Oura en rekke nye funksjoner som øker verdien av Oura-medlemskap, men du får tilgang til de samme funksjonene om du har Oura Ring Gen 3.

  • Automatisk aktivitetsdeteksjon (AAD): Oppdager og registrer aktivitet og trening for mer enn 40 ulike aktiviteter. Tidligere måtte du manuelt spore pulsen under aktivitet ved å aktivere Oura Workout Heart Rate.
  • Stressmåling: «Daytime Stress» gir deg innsikt i hvordan daglige aktiviteter og vaner påvirke kroppens stressnivå.
  • Kvinnehelse: Ringen viser kvinner deres fruktbare dager og sjansen for unnfangelse, og hjelper med å planlegge graviditet.
  • Oura Labs på Android: Test nye eksperimentelle funksjoner før de lanseres for offentligheten (tidligere kun på iOS). Eksempelvis Symptom Radar, som kan forutsi sykdom, og Meals, som sporer måltidstidspunkter og deres innvirkning på helseparametere. Oura Advisor, som bruker generativ AI, gir personlig veiledning basert på helsedata.

For deg som ikke ønsker å bruke penger på et aktivt medlemsskap, så får du tilgang til følgende data:

  • Puls: Du kan se hvilepuls og gjennomsnittlig puls gjennom dagen.
  • Kroppstemperatur: Målinger av kroppstemperaturavvik fra baselinetemperatur.
  • Aktivitet: Grunnleggende aktivitetsdata som antall skritt, kaloriforbrenning og aktive minutter.
  • Søvn: Grunnleggende søvndata, inkludert total søvntid og søvneffektivitet.
  • Readiness: En samlet readiness score basert på grunnleggende data, men uten detaljerte analyser og innsikt.
  • Dagsscore: En generell vurdering av din daglige aktivitet og restitusjon.

Trening og aktivitetssporing

Oura Ring bruker 3D-akselerometeret og PPG-sensorene til å registrere over 40 ulike aktiviteter som gåing, løping, sykling og styrketrening. Når en aktivitet varer minst 10 minutter, logges starttidspunkt, varighet og intensitet. Aktiviteten dukker opp som et forslag i appen, og du kan bekrefte, endre eller forkaste den.

Dersom du ønsker å bruke Oura Ring til trening, kan du ta i bruk «Registrer treningspuls» som lar deg registrere puls med større nøyaktighet (måling hvert sekund) enn i «vanlig» modus.
Presisjonen er derimot ikke god nok til at det erstatter en mer dedikert enhet som en pulsklokke.

Etter avsluttet aktivitet viser Oura-appen en graf over hjertefrekvensen, samt grunnleggende data som «varighet, distanse, aktive kalorier forbrent, gjennomsnittlig tempo, gjennomsnittlig puls». I tillegg vil du få et kart over ruten du har tilbakelagt, samt rundetider per kilometer. Oura Ring vil da benytte telefonens innebygde GPS for å registrere distanse/kart.


I motsetning til de fleste aktivitetsmålere som fokuserer på skritt, så har Oura lagt vekt på Walking Equivalency som omregner aktiviteter til tilsvarende gåavstand og gir belønning for total aktivitet. Det påvirker derimot ikke skrittellingen, og kun faktiske skritt blir registrert.


Den automatiske treningssporingen fungerer best for aktiviteter som innebærer en del armbevegelse, som gåing og løping, der den gjør en imponerende god jobb med å registrere start og sluttid, samt skritt, og matcher de mest nøyaktige klokkene fra Garmin og Apple. For pulsmåling anbefales dog å bruke en pulsklokke med tilhørende pulsbelte ettersom pulsen sjelden blir riktig. Ringen er først og fremst en aktivitetsmåler. Ikke en pulsmåler.

Til gjengjeld integrerer Oura Ring godt med en rekke tredjeparts tjenester, og kan synkronisere med blant annet Apple Health, Google Fit og Strava. Dersom du aktiverer import fra Apple Health, så vil disse overstyre de automatisk gjenkjente aktivitetene fra Oura Ring slik at det ikke regnes dobbelt.


Oura App – Enkel fremstilling med mye data

Samtidig med lanseringen av Oura Ring Gen 4 introduserte Oura en redesignet Oura-app som er bygget for å gi en bedre og mer personlig helseopplevelse med et større fokus på personlige innsikter gjennom dagen basert på hver brukers helseprofil. Den nye appen er ikke unik for Gen 4, og fungerer like godt på den tidligere modellen.

Oura-appen kombinerer daglige sporingsfunksjoner med innsikt i langsiktig helse, og har et mer enkelt grensesnitt som gjør det enkelt å få et overblikk og daglig velvære, samt helseutviklingen på sikt.

Tidligere måtte du navigere mellom fem ulike seksjoner (Hjem, Form, Søvn, Aktivitet og Tåleevne) for å få innsikt i søvn, aktivitet, stress og helse, mens den nye appen samler alt i tre enkle faner: I dag, Vitale tegn og Min helse.

  1. I dag: Her finner du raske info om alt fra søvn-, form- og aktivitetsresultater, samt puls, syklusinnsikt og stressnivåer gjennom dagen. En tidslinje lar deg se hvordan ulike aktiviteter har påvirket helsen din gjennom dagen, og du kan legge til «tags» (merkelapper) og aktiviteter for å forstå sammenhenger bedre. I dag-fanen tilpasser seg dynamisk gjennom dagen basert på dine helsedata og mål.
  2. Vitale tegn: Gir en rask oversikt over de viktigste helseparameterne. Her kan du se Form, Søvn, Aktivitet, Stress og Puls i ett samlet bilde. Hver av disse parameterne kan utforskes i dybden, og du kan se hvordan de sammenlignes med sin normale baseline. Dette gjør det lettere å oppdage endringer i helsen over tid.
  3. Min helse: Stedet for de mer langsiktige helseinnsiktene. Her finner du data om hvordan vaner og valg påvirker helsen over måneder og år. Du finner trender for Tåleevne, Hjertehelse (inkludert Kondisjonsalder), Kondisjon (estimert VO2-maks), Søvnhelse og Kronotype (om du er en morgen- eller kveldsperson). Du får også mulighet til å generere ukentlige, kvartalsvise og årlige rapporter som videre kan deles med helsepersonell.

Kort oppsummert har Oura appen blitt mer oversiktlig, mer personlig, og bedre til å visualisere langsiktige trender.


Min dag

Vitale tegn


Seksjonen for «Min helse» skal blant annet vise «tåleevnen» din (evnen til å hente deg inn etter fysiologisk stress) etter to ukers bruk. Jeg har bruk Oura Ring i godt over et halvt år, og den viser fremdeles ingenting.

Derimot viser den estimert kondisjonsalder, kondisjonsnivå, søvnregelmessighet og kronotype (om du er morgen- eller kveldsperson). Også denne målingen står fremdeles og «kalibrerer» etter seks måneder. Det er med andre ord ikke alt som fungerer helt sømløst.

Det du derimot kan finne, er rapporter for nesten samtlige helsemålinger. Disse er delt inn i ukentlige, månedlige og 6-måneders rapporter.


Hvor godt fungerer Oura Ring Gen 4?

Som jeg skrev i testen av forrige modell; Oura Ring måler imponerende mye med god nøyaktighet, men hvorvidt den fungerer avhenger av om du følger ringen og appens anbefalinger. Dersom du ignorerer dataene, blir ringen bare en vanlig «dum» ring som i tillegg koster deg penger hver måned dersom du abonnerer på Oura Ring Membership.

Jeg har testet enormt mange aktivitetsmålere og pulsklokker, og flere ulike smartinger (Ultrahuman Ring Air, Samsung Galaxy Ring, Inspiring). Oura Ring er den enheten som subjektivt virker mest nøyaktig for søvn og hvile, mens Apple Watch og Garmin sine nyere klokker er stadig overlegen hva gjelder aktivitetsmåling og trening.

Oura App har fordelen av å være oversiktlig og lettforståelig, og gir et raskt overblikk over det du behøver uten å drukne deg i unødvendig data.

Selv om det kan bli overdrevent å fokusere på ulike tallene, kan ringen gi verdifull innsikt i hvordan kroppen reagerer på daglige aktiviteter. Det viktigste er at du bruker det riktig og bruker informasjonen til å ta bedre valg for deg selv, og unngår at ringen tar valgene for deg.


Hvem er Oura Ring for?

Oura Ring Gen 4 er som de fleste smartinger; best for deg som ønsker en enkel og diskre enhet til å overvåke aktivitet og egen helse. Ringen måler daglig aktivitet med god presisjon, og er kanskje den beste enheten for å registrere søvn og tid i ulike søvnfaser- noe også denne studien peker på.

Oura Ring er derimot ikke er erstatning for en tradisjonell pulsklokke eller smartklokke, og egner seg ikke som primærenhet for å registrere trening. Ønsker du noe som er mer egnte for trening, kan du sjekke den store guiden og testen til pulsklokker her.

Trives du best med en «vanlig» klokke til hverdags, men ønsker noe som kan registrere aktivitet og søvn, samt fortelle deg noe om din egen helse, så er Oura Ring et smart tilleggsprodukt. Det samme gjelder for deg som allerede bruker en smartklokke/pulsklokke og ønsker mer nøyaktige målinger om natten, og ikke minst en app som fremstiller dataen på en lettfattelig måte.


Hvilken smartring er mest nøyaktig?

Blant de ulike smartingene jeg har testet, Ultrahuman Ring Air, Samsung Galaxy Ring, Inspiring (til test nå), Oura Ring Gen 3 og Oura Ring Gen 4, så er det sistnevnte som er soleklart mest nøyaktig- både hva gjelder ulike målinger, men også til å gjenkjenne ulike aktiviteter.

Oura Ring Gen 3 føltes allerede overlegen konkurrentene, og Gen 4 øker forspranget ytterligere.

I skrivende stund har jeg den norske Inspiring inne til test, men her er det så mye problemer at de må nok jobbe videre med programvaren før jeg er i nærheten av å kunne gi noen mening.

Oura Ring Gen 4 koster noe mer enn de rimeligste modellene, men å betale mindre for å få en ring som ikke måler presist nok, er egentlig å kaste penger ut av vinduet.

Det jeg gjerne skulle testet er smartringen til RingConn. Denne har jeg stor tro på, og selv om de gang på gang skriver at de ønsker å sende den, så klarer de det ikke på grunn av diverse toll og importproblemer. Forhåpentligvis får jeg tak i et eksemplar i fremtiden. Inntil da, så er det Oura Ring Gen 4 som gjelder for min del.


Konklusjon



Oura Ring Gen 4
Oura Ring Gen 4

Product Name: Oura Ring Gen 4

Brand: Oura

Offer price: fra 4890,-

Currency: NOK

Konklusjon

I løpet av året har jeg testet en rekke ulike smartringer, og presisjonen på målingene og hvordan dataen har blitt fremstilt har variert voldsomt. Ingen er i nærheten av å levere den samme presisjonen og den lettforståelige appen som Oura.

Oura Ring Gen 3 var allerede god. Oura Ring Gen 4 hever kvaliteten enda et hakk. Ringen sitter litt mer komfortabel på fingeren, den er enda litt mer elegant, og målingene er hakket bedre. Kombiner dette med den redesignede appen, og du får en meget god totalpakke.

Oura krever fremdeles et månedlig abonnement for at du skal få maksimalt utbytte av ringen, men det er en liten kostnad å betale for den økte presisjonen du får sammenlignet med konkurrentene.

Overall
90%
90%

Pros

  • Elegant og diskre design.
  • Behagelig å bruke 24/7.
  • Registrerer mengder av informasjon i løpet av døgnet.
  • Registrerer med god nøyaktighet.
  • God til å gjenkjenne aktiviteter.
  • Mulig å aktivere «Hvilemodus».
  • Fungerer godt kombinert med en mer avansert pulsklokke.
  • Relativt motstandsdyktig mot riper.
  • God batteritid. Rask lading.
  • «Finn mistet ring»-funksjon.

Cons

  • Abonnement koster ekstra.
  • Upålitelig pulsmåling under trening.
  • Utfordrende å finne en størrelse som passer (gjelder alle smart ringer).

Foreslåtte artikler

VJ Sarva Polar 2 og VJ Sarva Artix 2 senker terskelen for å gå ut i snøen og på glatta takket være suveren komfort, god varme og godt grep.
WalkingPad X23 leverer mye kraft i en liten innpakning, og er en allsidig og god treningsmaskin for deg som trenger en kompakt og enkel tredemølle.
Zeeksack The Daypacker tar det geniale konseptet fra storebrødrene, pakker det inn i et mindre format, og leverer en allsidig sekk til hverdag og tur.
Salomon Mountain Flex Jacket er varm og komfortabel, og har gode pusteegenskaper. Bruksområdet er stort, men prisen er høy.
Fjällräven Expedition Fleece Hoodie leverer en varm og komfortabel fleecejakke med god passform, høy slitestyrke, og stort fokus på bærekraft.