Test: Zeiss Victory Pocket 10×25

24. mars, 2024 (oppdatert 24. mars 2024)

Featured image for “Test: Zeiss Victory Pocket 10×25”

Zeiss Victory Pocket 10×25 tar lommekikkerten til et nytt nivå der både kvalitet og design gjør den langt mer attraktiv enn kompaktkikkerter flest.


Det tyske selskapet Carl Zeiss har en lang historie (over 170 år) med å produsere høykvalitetsoptikk, og er kjent for å produsere kikkerter med svært god optisk kvalitet, nøyaktighet og pålitelighet. Blant friluftsentusiaster, fugleinteresserte, stjernekikkere, mfl., regnes Zeiss som en av de «store» merkene, og har du en Zeiss-kikkert hengende rundt halsen, så vet du at du allerede har en stjerne i margen blant Norsk Ornitologisk Forening sine medlemmer og andre likesinnede.

Zeiss tilbyr kikkerter for ulike bruksområder, som fuglekikking, jakt, sport, maritim bruk og astronomi, og fellesnevneren er at de gjerne kommer med en høy pris. Den høye prisen skyldes at de er laget med avanserte optiske teknologier, inkludert høykvalitets glass, flerlagsbelegg og presise linse- og prismekonstruksjoner, og ofte er produsert i Europa. Den avanserte teknologien resulterer i skarpe, klare bilder med god fargegjengivelse og minimalt med forvrengninge, og produksjonsområdet bidrar til å heve kostnaden.

De aller fleste vil forbinde en stor kikkert med en dyr kikkert, og i hvert fall ikke motsatt. Jo mindre kikkert, jo lavere pris… Det stemmer (dessverre) ikke alltid. Prisen på kikkerten bestemmes nemlig av en rekke faktorer som produksjonsland, materialbruk, valg av linser, coating, og ikke minst de små detaljene som du aldri ville tenkt over før du faktisk har testet kikkerten i bruk, til funksjoner du setter pris på uten at du kanskje vet hva det gjør.

Zeiss har produsert de fleste av kikkertene sine i hjemlandet Tyskland, men for enkelte av modellene har de valgt å flytte produksjonen utenfor landegrensene for å kunne opprettholde den gode kvaliteten, samtidig som produksjonskostnadene holdes nede. For SFL-serien ble produksjonen flyttet til Taiwan, mens Victory Pocket produseres i Japan. På denne måten kan de tilby toppklasse kikkerter til en mer akseptabel pris, selv om de fremdeles koster mye.

I likhet med Zeiss SFL 10×40 og Zeiss SFL 10×30 som jeg har omtalt tidligere, så er kikkerten kjøpt for egne penger. Det koster å teste gode produkter, men en evig søken etter å oppdage «de små forskjellene» som skiller bra fra bedre og best, er det som driver meg videre.


Zeiss Victory Pocket 10x25
Zeiss Victory Pocket 10x25

Product Name: Zeiss Victory Pocket 10x25

Brand: Zeiss

Offer price: 8800

Currency: NOK

Konklusjon

Zeiss Victory Pocket 10×25 leverer mer enn du kan forvente av en 10×25 kikkert, og minner i langt større grad om en 10×30, eller lignende kikkert med større objektivdiameter og høyere lysstyrke.

Hva gjelder designet har Zeiss skutt gullfuglen og laget en kikkert som ikke bare er tar minimalt med plass, men også er meget behagelig å holde/betjene.

Prisen på rundt 9000 kr er høy for en så liten kikkert, men i dette tilfellet får du valuta for hver eneste krone. Og en ekstra trøst; kikkerter blir ikke gamle slik som teknologi raskt blir. Tar du vare på kikkerten, kan du sannsynligvis ha glede av denne resten av livet.

Overall
95%
95%

Pros

 • Fantastisk liten og lett.
 • God byggekvalitet og smart asymmetrisk design.
 • Enkelt å justere fokus.
 • Komfortabel å holde.
 • God lysstyrke under dårlig belystning.
 • Stort synsfelt. Lav nærgrense.
 • Behagelig bærereim.
 • Vanntett kikkerthus.
 • Coating på linsene hindrer vann, smuss i å feste seg, samt refleksjoner.
 • God service og garanti fra Zeiss.
 • Klare og naturlige bilder.

Cons

 • Ingen spesielle, men beskyttelsesetuiet er noe stort.

Zeiss Victory Pocket 10×25 – Ultrakompakt. Ultralett.

Victory-serien fra tyske Zeiss har eksistert siden tidlig 2000-tallet, og består i dag av teleskopet Victory Harpia, og håndkikkertene Victory SF, Victory HT og Victory Pocket. Zeiss har også flere andre kikkerter i produktlinjen, og selv om mange ligner i utseende, så er det variasjoner i både optikk og byggekvalitet.

Zeiss Victory Pocket-serien utgjør sammen med Zeiss Terra Pocket-serien de minste og letteste håndkikkertene, der førstnevnte er et solid sprang opp fra lillebroren. Med Zeiss Victory Pocket, tar Zeiss det beste fra sine storebrødre i Victory-familien, og komprimerer det ned til en superlett og kompakt kikkert som du klyper rundt med en hånd og som lett glir lett i en jakkelomme.


Zeiss Victory Pocket 10×25 – Design og funksjonalitet

Zeiss Victory Pocket-serien består av to modeller; Zeiss Victory Pocket 10×25 og Zeiss Victory Pocket 8×25. Kikkertene er deler det samme unike asymetriske designet med et hengslefeste forsøvet mot venstre, og de samme gode egenskapene. Til og med vekten på 290 gram og størrelsen på 100 mm x 112 mm er identisk. Forskjellen i forstørrelse har med andre ord ingen betydning for størrelse og vekt, men gjør utslag på synsfelt og lysstyrke og forstørrelse. 10×25 gir bedre forstørrelse, mot redusert lysstyrke og synsfelt, mens 8×25 gir større synsfelt og økt lysstyrke, mens forstørrelsen er noe mindre.

Merk at selv om «Victory»-navnet deles med nevnte Victory SF og Victory HT, så er de to sistnevnte enda et steg over Pocket-serien. Dette er uungåelig ettersom de også er mye større og har plass til en helt annen optikk.

Zeiss Victory Pocket 10×25 er svært lett med en vekt på kun 290 gram, og består av et nitrogenfylt vanntett/duggfritt kikkerthus produsert i aluminium og glassfiberforsterket polyamid. Det slanke og smarte designet gjør at kikkerten ligger meget godt i hånden, er lett å betjene, samtidig som den lett får plass i en brystlomme. En ting som er verdt å merke seg er at det asymetriske designet helt klart er best egnet for høyrehendte, altså, at du justerer fokushjulet med høyre hånd.

Noe av det mest bemerkelsesverdige med Zeiss Victory Pocket 10×25 er det store synsfeltet til tross for den kompakte kroppen. Zeiss Victory Pocket 10×25 har et synsfelt på 105 meter per 1000 meter, mens Victory Pocket 8×25 øker dette til 130 meter per 1000 meter. Dette tilsvarer en synsvinkel på 60 grader for begge modellene, noe som er mer enn normalt for denne typen lommekikkerter og lar deg observere en større del av landskapet på lang avstand uten å måtte flytte kikkertbilde stadig vekk.

I tillegg til stort synsfelt har begge kikkertene en lav nærgrense på kun 1,9 meter som gjør det mulig å fokusere på objekter svært nære, og du kan fint bruke kikkerten til å studere blant annet planter og insekter.


De små og viktige detaljene

Zeiss Victory Pocket 10×25 har en utgangspupill på 2.5 mm. Utgangspupillens diameter kan regnes ut ved å ta objektivdiameteren og dividere den med forstørrelsen. Objektivdiameteren forteller hvor mye lys som kan komme inn i kikkerten, mens forstørreslen avgjør hvor stort motivet blir på netthinnen.

Jo eldre vi blir, desto mindre blir pupillstørrelsen, men også i dagslys trekker øyets pupill seg sammen. Hvis pupillen blir større enn kikkertens utgangspupill, vil synsopplevelsen være mørkere gjennom kikkerten enn med det blotte øye. Zeiss Victory Pocket 10×25 fungerer godt i ulike lysforhold, fra dagslys til skumring, og det resulterer i gode bilder med tilstrekkelig lysstyrke og skarphet.

Utgangspupill distanse og pupilldistanse er to andre mål som bør taes høyde for. Utgangspupill distanse refererer til avstanden mellom øyets pupill og utgangspunktet for lysstrålene som kommer ut av okularet på kikkerten når du ser gjennom den, mens pupilldistanse refererer vanligvis til avstanden mellom midten av pupillene når man ser rett frem. En passende utgangspupilldistanse gjør det mulig for øyet å samle hele lysstrålen som kommer ut av kikkerten, og dermed få et godt synsbilde. For Zeiss Victory Pocket 10×25 er utgangspupill distanse 16,5 mm, mens pupilldistasen er 34-74 mm. Kikkerten fungerer godt ved bruk av briller, og du kan enkelt tilpasse/justere øyemuslingene ved å skyve de inn/ut.

Selv om Victory Pocket 10×25 overrasker positivt hva gjelder både synsfelt og lysstyrke, så er det verdt å merke seg at den fremdeles ligger et par hakk bak tidligere testede modeller som SFL 10×30 og SFL 10×40 med større utgangspupill og objektivdiameter, samt høyere skumringsfaktor. Begge disse kikkertene er bedre egnet for bruk i dårlige lysforhold, for eksempel i skumring eller om natten. og vil levere lysere og klarere bilder selv under reduserte lysforhold.


Optisk Ytelse

Zeiss Victory Pocket 10×25 er utstyrt med førsteklasses optikk som gir et klart og fint bilde med naturlig fargegjengivelse. Victory Pocket 10×25 bruker SCHOTT fluorine glass med FL-linser (fluorid) for redusert kromatisk aberrasjon, som resulterer i skarpere og mer naturtro bilder. Dette er spesielt viktig når man observerer motiver på lang avstand ettersom det bidrar til å opprettholde klarheten og fargegjengivelsen.

Alle modellene Victory-serien benytter linser av topp kvalitet med høy kontrast, klarhet og naturlig fargegjengivelse. Zeiss Victory Pocket benytter FL-linser, Zeiss SFL benytter UHD linser, mens Zeiss Victory SF benytter Ultra-FL linser. Zeiss FL, Zeiss UHD og Zeiss Ultra-FL er begreper som beskriver den optiske ytelsen og designet til noen av Zeiss sine kikkerter. Zeiss Terra ED benytter ED linser som ikke er fluorbelagt.

 • Zeiss FL er en optisk teknologi utviklet av Carl Zeiss for å redusere kromatisk aberrasjon og forbedre bildekvaliteten. FL står for «fluorid» og refererer til bruken av spesielle fluoridholdige glassmaterialer i linsene. Ved å bruke FL-linser i kikkertene, kan Zeiss oppnå skarpere og mer nøyaktige bilder med bedre kontrast og fargegjengivelse. Dette gjør det mulig for brukere å observere detaljer med større klarhet og presisjon, spesielt når de ser på motiver på lang avstand.
 • Zeiss UHD står for ultra-high definition . Zeiss UHD kikkertene benytter et nytt linsedesign og en spesiell coating som optimerer lysgjennomgang, kontrast, fargegjenngivelse og skarphet slik at kikkertene kan tilby et spesielt skarpt, detaljerte bilde med naturlig fargegjengivelse.

  Zeiss UHD kikkertene har også en høy skumringsfaktor, som angir hvor godt en kikkert fungerer i dårlig lys. Skumringsfaktoren beregnes ved å multiplisere forstørrelsen med diameteren på utgangspupillen, og jo høyere den er, jo bedre er kikkerten til å fange opp detaljer i mørket. Zeiss SFL 10×40 har en skumringsfaktor på 20, noe som betyr at den kan brukes i svake lysforhold.
 • Zeiss Ultra-FL er en forkortelse for ultra-fluoridglass, som er et materiale som brukes i linsene for å redusere kromatisk aberrasjon og øke kontrasten. Ultra-FL-konseptet kombinerer flere SCHOTT-fluorlinser til et system som gir ekstremt naturlig fargegjengivelse og levende detaljer, samtidig som det gir skarpe bilder med høy oppløsning.

Som nevnt bruker Zeiss Victory Pocket LotuTec coating på linsene, som gjør at vann og skitt preller av, samt gjør det enklere å rengjøre linsene. Kikkerten er også vanntett ned til 1 meter (100 mbar).

Linsediameteren på 25 mm gjør det mulig å bruke tynnere linseelementer med tett avstand slik at kikkertens vekt og størrelse holdes nede, mens lystransmisjonen (hvor mye av lyset som passerer gjennom et kikkertlinsen) er hele 91%.

Skumringsfaktoren er en verdi som brukes til å vurdere lysopptaksevnen til en kikkert i svakt lys, for eksempel i skumringen eller på overskyede dager. Jo høyere skumringsfaktor, desto bedre vil kikkerten prestere under slike lysforhold. Zeiss Victory Pocket 10×25 har en skumringsfaktor på 15.8, noen som gir den et godt utgangspunkt for å observere under reduserte lysforhold som i skumring, overskyet vær, eller til og med om natten. Dette er definitivt ikke en kikkert du kjøper for å se på stjerner og kvelden og nettene, men den fungerer likevel langt bedre enn du skulle tro for en 10×25 kikkert.

Zeiss T Coating:*

Zeiss Victory Pocket 10×25 benytter Zeiss T* coating på linsene. Zeiss T* coating er et flerlagsbelegg som reduserer refleksjoner og øker lysgjennomgangen slik at bildene blir lyse og klare med økt kontrast. Coatingen kommer spesielt til nytte under vanskelig lysforhold, og bidrar til at kikkerten klarer å opprettholde de gode egenskapene i mindre god belysning som for eksempel tidlig morgen- og skumringssituasjoner.


Hvordan er Zeiss Victory Pocket i bruk

Jeg har som sagt brukt Zeiss Terra Pocket 10×25 i mange år før jeg kjøpte Zeiss Victory Pocket 10×25. Ettersom jeg bare et par måneder tidligere også hadde kjøpt Zeiss SFL 10×30, var det hardt å forsvare å skulle kjøp enda en kikkert – inntil jeg fikk sammenlignet den med Terra ED 10×25… Det var som natt og dag.

Sistnevnte er en god kikkert, men Zeiss Victory Pocket 10×25 beviser hvilken betydning kvaliteten på linser, coating og design har å si. For det første gjør det asymmetriske designet sitt til at kikkerten ligger mer komfortabelt i hånden og er lettere å justere enn Terra ED. Designet sørger også for at kikkerten blir veldig kompakt slik at den er lett å oppbevare i en lomme istedenfor å ha den hengende rundt halsen.

Sammenlignet med Zeiss SFL 10×30, så er det faktisk SFL 10×30 som er mest komfortabel å bære rundt nakken, ettersom den er akkurat stor nok har akkurat nok egenvekt til å ikke dunke frem og tilbake på brystkassen. Zeiss Victory Pocket 10×25 er såpass lett at den blir sprettende opp og ned på brystkassen, og dermed blir forstyrrende. Til gjengjeld er den så liten at du lett kan oppbevare den i en brystlomme eller sidelomme på en jakke.

Fokushjulet er også mye lettere å justere enn på Terra ED, og klarheten/skarpheten er betydelig bedre når du studerer detaljer på lang avstand. Kvalitetsforskjellen mellom to kikkerter som i utgangspunktet har lik forstørrelse, men ulik kvalitet på linsene, kan ofte komme til uttrykk ved at kikkerten med best linser fremstår som mye kraftigere, og slik er det også for Zeiss Victory Pocket 10×25.

Hvis vi sammenligner Zeiss Victory Pocket 10×25 med Zeiss SFL 10×30, så vil sistnevnte ta enda et steg oppå rangstigen, her er det først og fremst synsfeltet som øker betraktelig, opp fra 105 meter til 120 meter per 1000 meter. UHD-linsene sørger også for marginalt klarere bilde, mens det er først og fremst den økte lysstyrken som får hele bildet til å fremstå skarpere. Vektforskjellen er kun 150 gram, og størrelsen er heller ikke veldig ulik så lenge de er utfoldet. Derimot vil det asymmetriske designet på Victory Pocket 10×25 gjøre at du kan pakke den sammen til å bli ganske mye mer kompakt enn SFL 10×30, slik at den faktisk blir umerkelig når du tar den med på tur.

For de aller fleste vil det være råflott å ha to så like kikkerter, og skal du ha kun en kikkert som skal brukes til alt, så ville jeg valgt Zeiss SFL 10×30. Er du derimot veldig glad i å ha med deg en kikkert enten det er på tur i marka, på fjellet, på reise, eller i byen for den saks skyld, så er Zeiss Victory Pocket 10×25 helt fantastisk praktisk og god. Jeg har virkelig ingenting å utsette på kikkerten, annet enn at det er personlig foretrekker et mykt beskyttelse etui, fremfor det harde etuiet.

Og til slutt, om du har begrenset budsjett og ønsker en lien og lett kikkert som garantert vil gi deg en god opplevelse, så anbefales Zeiss Terra ED varmt.


God bærereim. Altfor stort etui.

Zeiss Victory Pocket 10×25 leveres med en godt polstret bærereim som er heller uvanlig for så små kikkerter. Den brede reimen kombinert med den lave vekten gjør at du kan bære kikkerten rundt nakken i timesvis uten at du kjenner vekten.

Kikkerten kommer også med et relativt kraftig beskyttelesetui. I motsetning til etuiet på SFL-serien som er mykt, så er etuiet på Victory Pocket hardt og formet etter kikkerten, med en glidelåsåpning og magnetisk lukkeklaff, samt beltefeste dersom du ønsker å bære det rundt hoften. Personlig synes jeg etuiet blir litt stort, og kommer nok til å kjøpe noe ala det myke etuiet på SFL. Derimot har det harde etuiet en stor fordel; du kan legge kikkerten i utslått tilstand med øyemuslingene uttrukket rett ned i etuiet. Dette gjør at du kan ha kikkerten klar til bruk umiddelbart i det du tar den ut.

Det er ingen annen deksel/beskyttelse til linsene – hverken foran og bak, men det er såpass stor avstand fra linsene foran til fronten på kikkerthuset at dette gir en slags beskyttelse i seg selv.


Zeiss Victory Pocket 10×25 sammenlignet med aktuelle modeller?

Zeiss Victory Pocket 10×25 stiller i samme størrelsesklasse som nevnte Terra Pocket 10×25. Sistnevnte koster rundt halvparten av Victory, og leverer også meget god kvalitet til prisen. Jeg har brukt mye tid med både Terra Pocket 8×25 og Terra Pocket 10×25 i flere år, men det er en merkbar forskjell opp til Zeiss Victory Pocket 10×25.

Zeiss Victory Pocket 10×25 er ikke bare marginalt mindre og lettere, den er også mer komfortabel å holde , samt lettere å justere. Den største forskjellen kommer til syne når du ser gjennom kikkerten. Her sørger Zeiss sine fluor-belagte FL-linser med Zeiss T coatingen for at Zeiss Victory Pocket 10×25 er mye klarere, bedre til å gjenskape fargene naturlig, samt leverer bedre kontraster. Lysstyrken i dårlig lys er også merkbart bedre, og ikke minst får du et større synsfelt som lar deg se mer uten å måtte forflytte kikkerten. En annen ikke-synlig detalj før du er ute, er LotuTec-coatingen som sørger for at regn, vanndråper og skitt lettere preller av linsene.

Zeiss SFL 10×30 er et lite steg opp i størrelse, men overhodet ikke langt unna. Vekten øker 150 gram, og kikkertkroppen er noe større. SFL sine fordel er økt synsfelt på hele 130 meter, samt enda lavere nærgrense (1,5 m vs. 1,9 m) og større utgangspupill og økt lysstyrke. SFL-serien bruker også UHD-linser som gir enda bedre lysgjennomgang, økt kontrast, fargegjenngivelse og skarphet, for enda litt mer detaljerte bilde og naturlig fargegjengivelse.

ModellVictory Pocket
8×25
Victory Pocket
10×25
Terra ED Pocket 10×25SFL 10×30
Pris (NOK)8 9908 990460016 490
Størrelse (mm)112 x 100112 x 100115 x 111120 x 107
Vekt (gram)290290310460
Synsfelt (m/1000m)13010597120
Synsvinkel60o60o54o63o
Nærgrense1,9 m1,9 m1,9 m1,5 m
Utgangspupill diameter2,5 mm2,5 mm2,5 mm3 mm
Utgangspupill avstand16,5 mm16,5 mm16,5 mm18 mm
Lysgjennomgang91%91%88%90%
Skumringsfaktor14,115,815,817,3
LinsetypeFLFLEDUHD
Coating (kontrast)Zeiss TZeiss TNeiZeiss T
Coating (vanntetthet)LotuTecLotuTecNeiLotuTec
NitrogenfyltJaJaNeiJa

Som tabellen viser er SFL-modellene mindre, lettere og billigere enn SF-modellene, men har også mindre linser og smalere synsfelt. SF-modellene har større linser og bredere synsfelt, men er også tyngre, større og dyrere. Valget mellom modellene avhenger derfor av personlige preferanser og bruksområder.


Service og trygghet

Når du kjøper «en Zeiss», så får du også trygghet på kjøpet. Kikkerten har 10 års garanti, og servicen er upåklagelig. Undertegnede mistet et lite deksel/lokk på fremsiden av fokushjulet, og sendte mail til forhandler og Zeiss samme dag. To dager senere lå det nytt deksel i posten.


Konklusjon


Zeiss Victory Pocket 10x25
Zeiss Victory Pocket 10x25

Product Name: Zeiss Victory Pocket 10x25

Brand: Zeiss

Offer price: 8800

Currency: NOK

Konklusjon

Zeiss Victory Pocket 10×25 leverer mer enn du kan forvente av en 10×25 kikkert, og minner i langt større grad om en 10×30, eller lignende kikkert med større objektivdiameter og høyere lysstyrke.

Hva gjelder designet har Zeiss skutt gullfuglen og laget en kikkert som ikke bare er tar minimalt med plass, men også er meget behagelig å holde/betjene.

Prisen på rundt 9000 kr er høy for en så liten kikkert, men i dette tilfellet får du valuta for hver eneste krone. Og en ekstra trøst; kikkerter blir ikke gamle slik som teknologi raskt blir. Tar du vare på kikkerten, kan du sannsynligvis ha glede av denne resten av livet.

Overall
95%
95%

Pros

 • Fantastisk liten og lett.
 • God byggekvalitet og smart asymmetrisk design.
 • Enkelt å justere fokus.
 • Komfortabel å holde.
 • God lysstyrke under dårlig belystning.
 • Stort synsfelt. Lav nærgrense.
 • Behagelig bærereim.
 • Vanntett kikkerthus.
 • Coating på linsene hindrer vann, smuss i å feste seg, samt refleksjoner.
 • God service og garanti fra Zeiss.
 • Klare og naturlige bilder.

Cons

 • Ingen spesielle, men beskyttelsesetuiet er noe stort.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Zeiss Victory Pocket 10×25”
24. mars 2024 | Annet

Test: Zeiss Victory Pocket 10×25

Zeiss Victory Pocket 10×25 tar lommekikkerten til et nytt nivå der både kvalitet og design gjør den langt mer attraktiv enn kompaktkikkerter flest.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock Suction Base”
4. mars 2024 | Annet

Test: Quad Lock Suction Base

Quad Lock 360 Suction Base lar deg feste mobiltelefonen eller actionkameraet enkelt og trygt til ulike overflater, og kan sannsynligvis brukes til mer enn du tror.
Les mer
Featured image for “Test: HOVERAir X1”
11. februar 2024 | Annet

Test: HOVERAir X1

HOVERAir X1 er kanskje den mest geniale lille dronen og følgesvennen du kan ta med deg uten at den verken tar plass eller vekt. Dette er 125 gram genialitet.
Les mer
Featured image for “Test: Samsung Galaxy S24 Ultra – «Alt-mulig-telefonen»”
29. januar 2024 | Annet

Test: Samsung Galaxy S24 Ultra – «Alt-mulig-telefonen»

Samsung Galaxy S24 Ultra er «alt-mulig-telefonen» som James Bond skulle hatt. Her får du egentlig alt og enda litt mer, og en kvalitet som er ekstrem.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case”
8. oktober 2023 | Annet

Test: Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case

Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case er et solid og smart deksel som ikke bare beskytter Apple Mini, men også gjør det kompatibelt med en rekke tilbehør.
Les mer
Featured image for “Test: Zeiss SFL 10×40”
17. september 2023 | Annet

Test: Zeiss SFL 10×40

Zeiss SFL 10×40 leverer topp kvalitet i en innpakning så liten og lett at det er vanskelig å tro. Ikke minst koster den mindre enn storebror Zeiss Vitcory SF.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock – Mobilfester til enhver anledning”
2. juni 2023 | Annet

Test: Quad Lock – Mobilfester til enhver anledning

Leter du etter tilbehør som kan forvandle mobilen din til alt fra en sykkelcomputer, GPS til et semi-actionkamera? Da bør du sjekke ut produktene fra Quad Lock.
Les mer