Nyhet: Jabra lanserer Elite 4

21. mars, 2023 (oppdatert 21. mai 2023)

Featured image for “Nyhet: Jabra lanserer Elite 4”

Jabra har nylig lansert de trådløse øreproppene Jabra Elite 4 – en innstegsmodell fullpakket med funksjoner for en aktiv hverdag. Her er det du må vite.

For halvannet år siden (september 2021) lanserte det danske selskapet Jabra budsjettmodellen Jabra Elite 3, og nøyaktig 12 måneder senere (september 2022) lanserte de den oppgraderte modellen Jabra Elite 5. Nå er de klare med tallet som manglet – Jabra Elite 4! Dette er oppfølgeren til budsjettmodellen Elite 3, og bringer med seg noen godbiter vi vanligvis ser på dyrere ørepropper.

De viktigste funksjonene på Jabra Elite 4 er:

 • Bluetooth Multipoint for sømløst bytte mellom samtaler og applikasjoner.
 • Fast Pair og Swift Pair gir øyeblikkelig tilkobling til PC/mobil.
 • Active Noise Cancellation blokkerer ut bakgrunnsstøy.
 • Komfortabel passform for heldagsbruk + ekstra lav vekt (4,6 gram per propp).
 • 4-mikrofonteknologi for optimalisert samtaleklarhet.
 • Opptil 22 timer total batteritid med ANC på (28 timer avslått).
 • En ørepropp kan brukes mens den andre lader.
 • Spotify Tap playback.
 • Jabra Sound+ appen for justering og kontroll.
 • Støtte for lydkodekene Qualcomm aptX, SBC.
 • IP55-klassifisering for beskyttelse mot støv og vannpluss to års garanti.

Jabra Elite 4 – Kvalitet til budsjettpris

På papiret ser Jabra Elite 4 til å kunne tilby svært mye til en god pris og kan blant annet by på Bluetooth Multipoint slik at du kan koble til to enheter samtidig og enkelt bytte mellom dem, Fast Pair eller Swift Pair for lynrask tilkobling til nye enheter (Android og Microsoft), samt «feedforward” aktiv støykansellering (ANC) som filtrerer vekk bakgrunnsstøy og HearThrough for å slippe inn lyd fra omgivelsene. Elite 4 har skal også kunne varte opp med god samtalekvalitet med fire mikrofoner og 6 mm høyttalerelementer for krystallklar lyd slik at du både hører og blir hørt klart og tydelig.

Med Jabras smarte equalizer og Sound+ app kan du skreddersy musikkopplevelsen til dine egne preferanser, samt opprette egne «moduser» for lytting i ulike miljøer. Elite 4 støtter også taleassistentene Siri og Google Assistant.

Jabra Elite 4 har 5,5 timer batteritid og 22 timer med ladeetui (28 timer med ANC avslått), og hurtigladingen sørger for at 10 minutter  lading er nok til 1 time lytting. Ved å la den ene øreproppen ligge i etuiet mens du lytter med den andre, vil du unne doble batteritiden.

Øreproppene er designet for å kunne by på høy komfort hele dagen, og er bygget i holdbare materialer med høy kvalitet. IP55-sertifiseringen sørger for beskyttelse mot støv og vann. Jabra Elite 4 er tilgjengelig i de fire klassiske fargene mørkegrå, marineblå, lilla og lys beige.

Jabra Elite 4 er tilgengelig i salg til en anbefalt utsalgspris på 1199 kr.


Kjøp Jabra Elite 4

Jabra har også modellen Jabra Elite 4 Active i produktlinjen, og disse kan blant annet by på noe bedre værtetting (IP57 vs. IP55). Elite 4 Active er testet ved en tidligere anledning og fikk mye skryt! Testen finner du i linken under.


Del gjerne:

Featured image for “Test: VJ Lightspeed”
11. april 2024 | Sko

Test: VJ Lightspeed

VJ Lightspeed er sannsynligvis en av de beste terrengskoene for deg som ønsker en sko for høy presisjon, ekstremt grep, lav vekt og god respons.
Les mer
Featured image for “Test: Sennheiser MOMENTUM Sport”
9. april 2024 | Tester

Test: Sennheiser MOMENTUM Sport

Sennheiser MOMENTUM Sport er øreproppene som nærmest appellerer til trening og aktivitet, og i tillegg byr de på god lyd og eliminerer nesten all trinnstøy.
Les mer
Featured image for “Test: Blue Ice Yagi 35l (2024-modell)”
9. april 2024 | Friluftsutstyr

Test: Blue Ice Yagi 35l (2024-modell)

Blue Ice Yagi 35l tar det beste fra sin suksessrike forgjenger, justerer og forbedrer der det trengs, og leverer en skisekk som virkelig byr på høy kvalitet.
Les mer
Featured image for “Test: HOKA Transport”
8. april 2024 | Fjellsko/Tursko

Test: HOKA Transport

HOKA Transport forener stabiliteten fra en tursko, komforten fra en gåsko, og street skoens stil, i en modell som kan brukes til det aller meste.
Les mer
Featured image for “Test: Icebug Pytho6 RB9X”
4. april 2024 | Sko

Test: Icebug Pytho6 RB9X

Icebug Pytho6 RB9X byr på en trygg og god passform, god stabilitet og løpsfølelse og godt grep på nesten alle typer underlag.
Les mer
Featured image for “Polar Vantage V3 vs. Polar Grit X2 Pro”
4. april 2024 | Guider & anbefalinger

Polar Vantage V3 vs. Polar Grit X2 Pro

Polar Vantage V3 vs. Polar Grit X2 Pro. De to toppmodellene fra Polar deler svært mye, med det kan være detaljer som avgjør hvilken som er riktig for deg.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Shirt”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Shirt

Devold Running Merino 130 Shirt er enkelt og greit utrolig myk og komfortabel, og leverer alt det en tynn og god ullskjorte skal gjøre.
Les mer
Featured image for “Anbefaling: Masterfit 950 Tredemølle”
31. mars 2024 | Guider & anbefalinger

Anbefaling: Masterfit 950 Tredemølle

Masterfit 950 Tredemølle er en spesiallaget høykvalitets tredemølle med absolutt alt det beste av teknologi og funksjonalitet for deg som kun ønsker det beste!
Les mer
Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”
28. mars 2024 | Guider

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg alt du må vite.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer