Test av treningsutstyr

KingSmith RowingPad Pro
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: KingSmith RowingPad Pro

KingSmith RowingPad Pro er så elegant at den nesten kan regnes som et møbel, men dessverre har den en stor mangel som ødelegger opplevelsen.
18. desember 2022
LES MER
Garmin Index S2
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: Garmin Index S2

Garmin Index S2 er det klare valget for deg som er dypt inne i Garmin-universet og ønsker en god smartvekt, men for andre finnes det rimeligere alternativer.
21. oktober 2022
LES MER
beste løpevest
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Osprey Duro 15

Med et rikholdig antall lommer, justeringsmuligheter, smarte løsninger og høy bærekomfort, er Osprey Duro 15 kanskje den beste løpevesten for deg som ønsker å frakte med deg nok til å kunne være selvforsynt ute over lang tid.
20. september 2022
LES MER
KingSmith WalkingPad X21
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: KingSmith WalkingPad X21

KingSmith WalkingPad X21 følger opp suksessen med WalkingPad R2 og R2 Pro ved å gi den enda mer krefter, et større display, og enda smartere foldedesign. Det er mange grunner til å velge WalkingPad X21.
7. august 2022
LES MER
beste romaskin
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: Infico E2 romaskin

Ønsker du deg et av de mest effektive treningsverktøyene du kan oppdrive, men har begrenset med plass? Da kan Infico E2 romaskin være et godt alternativ. Her får du virkelig presset inn mye god trening på et lite areal.
9. mai 2022
LES MER
tredemølle best i test
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: WalkingPad R2 Pro – Et supert alternativ til tredemølle

Den er liten, lett, superkompakt og elegant. Ikke minst er den kraftig og gjør en overraskende god jobb. WalkingPad R2 Pro er enkelt og greit genial.
30. desember 2021
LES MER
Vivagun PRIME 3.0 vs. Vivagun PRIME 2.0
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: Vivagun PRIME 3.0 og Vivagun PRIME 2.0

Du trenger ikke å blakke deg fullstendig dersom du er ute etter en god massasjepistol. Vivagun PRIME 3.0 og Vivagun PRIME 2.0 beviser hvorfor.
23. november 2021
LES MER