Test av sko

Hoka Tecton X
TEST | SKO

Test: Hoka Tecton X – Dobbel karbon, dobbel moro!

Leken, lett, lynrask og lekker. Drømmer du om å fly gjennom terrenget som om du hadde springfjærer i beina? Hoka Tecton X kan være skoen som gjør deg til Strava-legenede på de røffeste segmentene.
22. mai 2022
LES MER
On Cloudrunner
TEST | SKO

Test: On Cloudrunner

En trygg og god allrounder som leverer behagelig demping, god respons, og en sikker passform. On Cloudrunner er klar for allsidig og mye bruk.
20. mai 2022
LES MER
Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX
TEST | SKO

Test: Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX

En solid, lett og stabil hikingsko perfekt for årets Norgesferie. Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX passer til alt fra turer i skog og mark til steinete fjell og sva. Denne skoen kan gi mye glede.
5. mai 2022
LES MER
joggesko
GUIDE | SKO

Joggesko / Terrengsko – Test og anbefalinger til årets modeller!

Er du på utkikk etter nye joggesko? Enten du leter etter mengdetreningssko, lette og raske joggesko, eller en god allrounder som takler det meste, så vil du finne det her. Her er guide og anbefalinger til årets løpesko.
28. april 2022
LES MER
Asics GEL-Nimbus 24
TEST | SKO

Test: Asics GEL-Nimbus 24

Asics GEL-Nimbus 24 er klassikeren du aldri helt klarer å legge fra deg når du først har forelsket deg i den. Den 24.utgaven tar store skritt fra sin forgjenger, men bevarer den samme myke og behagelige dempingen vi er bortskjemte med fra tidligere Asics Nimbus-modeller.
4. april 2022
LES MER
løpesko test
TEST | SKO

Test: Mizuno Wave Skyrise 3

Mizuno Wave Skyrise 3 balanserer demping og respons på en måte som får løping til å virke lettere enn det egentlig er. 3.generasjon Skyrise er noe helt eget, og er skoene for deg som søker en godt dempet løpesko med det lille ekstra.
11. mars 2022
LES MER
On Cloudflow 3
TEST | SKO

Test: On Cloudflow 3

On Cloudflow 3 leverer en lettvekts mengdetreningssko perfekt til alt fra 5 km til halvmaraton. Til den erfarne løper vil skoen være et godt alternativ for full maraton.
23. november 2021
LES MER