Test av sko

Icebug Pace3 Michelin GTX
TEST | SKO

Test: Icebug Pace3 Michelin GTX

Varme og gode vintersko med supergrep på isete og glatt underlag? Sjekk ut Icebug Pace3 Michelin GTX. Disse gir ikke bare godt grep, men også topp komfort.
7. mars 2023
LES MER
Mizuno Wave Rider GTX
TEST | SKO

Test: Mizuno Wave Rider GTX

Glem de som sier du ikke skal velge GORE-TEX sko. Mizuno Wave Rider GTX er et godt eksempel på en løpesko som innbyr til både topp komfort og løpeglede.
15. januar 2023
LES MER
Icebug piggsko
TEST | SKO

Test: Tre ulike piggsko fra Icebug – Kvalitet og komfort!

På jakt etter piggsko for å holde deg trygt på beina i vinter? Da bør du sjekke ut Icebug Adak ReWool BUGrip, Icebug Speed 2 BUGrip og Icebug Pace3 BUGrip GTX.
9. januar 2023
LES MER
ASICS GEL-Trabuco 10
TEST | SKO

Test: ASICS GEL-Trabuco 10

Elsker du Asics GEL-Kayano og ønsker en grovere sko for å løpe i terrenget? Hils på ASICS GEL-Trabuco 10 – dette er kanskje det nærmest du kommer.
14. november 2022
LES MER
ASICS GEL-Novablast 3
TEST | SKO

Test: ASICS GEL-Novablast 3

ASICS GEL-Novablast 3 er så allsidig og god, at det er nesten urettferdig ovenfor konkurrentene. Dette er en sko som innbyr til løpeglede.
30. oktober 2022
LES MER
Salomon Sonic 5 Confidence
TEST | SKO

Test: Salomon Sonic 5 Confidence

Salomon Sonic 5 Confidence er en komfortabel og allsidig mengdetreningssko med en passform som gjør at du vil ha den på lengste mulig, og gjerne løper litt lenger.
19. oktober 2022
LES MER
Hoka Kaha 2 GTX
TEST | SKO

Test: Hoka Kaha 2 GTX

Du kjenner de kanskje best for å produsere løpesko med såler tykke som kakestykker på 17.mai, men Hoka kan mer enn bare det. Det er Hoka Kaha 2 GTX et levende bevis på.
10. oktober 2022
LES MER
Salomon Pulsar Trail Pro
TEST | SKO

Test: Salomon Pulsar Trail Pro

Salomon Pulsar Trail Pro tar de viktigste egenskapene fra toppmodellen S/Lab Pulsar og pakker det inn i en lett og rask terrengsko med fokus på enda mer komfort og stabilitet.
27. september 2022
LES MER
Salomon Sense Ride 4
TEST | SKO

Test: Salomon Sense Ride 4

Den koster en brøkdel av toppmodellene, og byr på langt mer enn du kan forvente. Salomon Sense Ride 4 takler nesten alt, og det er kun løperen det står på.
24. september 2022
LES MER
Salomon Ultra Glide
TEST | SKO

Test: Salomon Ultra Glide

Har Salomon akkurat laget den ultimate langdistanse løpeskoene? Salomon Ultra Glide kan være forskjellen på om du gjennomfører med stil, eller om løpet blir et mareritt.
14. september 2022
LES MER
Salomon Speedcross 6
TEST | SKO

Test: Salomon Speedcross 6 / Speedcross 6 GTX

Den er nesten mer ikonisk enn Sinnataggen og Kristusstatuen, og har sett mye større deler av verden enn begge disse to. Salomon Speedcross er en legende i terrengsko-sirkuset, og kommer for alltid til å være det. Her er Salomon Speedcross 6.
5. september 2022
LES MER
løpesko test
TEST | SKO

Test: Mizuno Wave Rider 25

Mizuno Wave Rider 25 er så allsidig og moro, at det er det ene paret løpesko du tar med deg hvis skulle plukket med et par sko til skoens versjon av Noahs Ark.
30. august 2022
LES MER
Salomon Speedcross 5
TEST | SKO

Test: Salomon Speedcross 5 / Speedcross 5 Gore-Tex

Bredere passform, bedre grep, og mer demping og respons. Salomon Speedcross 5 tar den velkjente modellen et stort skritt i riktig retning. Her er det veldig mye å like.
24. august 2022
LES MER
Beste løpesko
TEST | SKO

Test: ASICS GEL-Kayano 29

ASICS GEL-Kayano 29 er uten tvil den beste versjonen av Kayano noen gang gjennom dens 30 år lange karriere. Nye Kayano 29 er en flaggskipsko med nye seil – i kraftig medvind.
23. august 2022
LES MER
Salomon Pulsar Trail
TEST | SKO

Test: Salomon Pulsar Trail / Salomon Pulsar Trail GORE-TEX

Mer dempet en den racingfokuserte S/Lab Pulsar, og mindre dempet og raskere enn ultraløpskoen Salomon Ultra Glide – Salomon Pulsar Trail kombinerer det beste fra to verdener og legger grunnlaget for en svært allsidig og rask sko.
21. august 2022
LES MER
beste terrengsko
TEST | SKO

Test: On Cloudvista

Lett, aggressiv og godt dempet – On Cloudvista er kanskje en av de lekreste terrengskoene på markedet. Spørsmålet er bare om den også er blant de beste.
15. august 2022
LES MER
Salomon XT-6
TEST | SKO

Test: Salomon XT-6

Salomon XT-6 er kanskje den mest undervurderte og glemte Salomon-skoen per dags dato. Er du på jakt etter en komfortabel og rask sko til lange distanser i terrenget, eller som råtøffe sneakers på byen? Da er er Salomon XT-6 veien å gå.
12. august 2022
LES MER
Salomon Sonic 5 Balance
TEST | SKO

Test: Salomon Sonic 5 Balance

Langt i fra den mykeste, men likevel digg! Faktisk er det den kontante og faste følelsen du får med Salomon Sonic 5 Balance som gjør den så god. 
28. juli 2022
LES MER
Asics Novablast 2
TEST | SKO

Test: Asics Novablast 2

Gjør deg klar for en av utrolig morsom og allsidig sko – Asics Novablast 2. Denne skoen ikke bare viderefører egenskapene fra den forrige suksessen, men forbedrer de.
25. juli 2022
LES MER
lette tursko test
TEST | SKO

Test: Salomon Outpulse GORE-TEX

Salomon Outpulse GORE-TEX gjør så mye riktig at selv det er umulig og ikke smile når du tar de på deg. Disse skoene er som trekt ut av Norsk natur sitt DNA, og kan bli en storselger blant turglade mennesker!
21. juli 2022
LES MER
Asics GEL-Cumulus 24
TEST | SKO

Test: Asics GEL-Cumulus 24

Ønsker du deg en allsidig joggesko som takler alt fra kort til langt, raskt eller sakte, grus, asfalt, eller kanskje sti? Asics GEL-Cumulus 24 er så allsidig at den kan krysse av på alle punktene.
7. juli 2022
LES MER
joggesko test
TEST | SKO

Test: Hoka Mach 5

Går du med drømmer å sette ny pers på 10k i år? Hoka Mach 5 kan være skoen som hjelper deg til det, og som lar deg gjøre drøm til virkelighet. 
5. juli 2022
LES MER
Salomon X Ultra 4 Mid GORE-TEX
TEST | SKO

Test: Salomon X Ultra 4 Mid GORE-TEX

Salomon X Ultra 4 Mid GORE-TEX er ute i sin fjerde utgave og bedre enn noen gang. Denne lettvekteren har egenskaper som gjør den til en glimrende lettvekts tursko for variert turliv både høyt og lavt.
3. juli 2022
LES MER
Salomon Glide Max
TEST | SKO

Test: Salomon Glide Max

Er du ute etter maksimal komfort og en sko som kan behandle føttene dine som kongelige? Salomon Glide Max er sannsynligvis det nærmeste du kommer å gå på skyer, samtidig som du fremdeles står med beina plantet på landjorda.
28. juni 2022
LES MER
Salomon INDEX.01
TEST | SKO

Test: Salomon INDEX.01

Salomon INDEX.01 er verdens første løpesko som er 100% miljøvennlig. Salomon har ikke bare imponert i måten de har laget skoen på, men også i hvordan den oppleves.
22. juni 2022
LES MER
On Cloudmonster
TEST | SKO

Test: On Cloudmonster – En konge i monsterforkledning

Gigantiske puter, et kraftig Speedboard-springbrett, og en rullende rockertupp. On Cloudmonster er virkelig et monster av en løpesko. Denne skoen kommer garantert til å vekke oppsikt uansett hvor raskt eller sakte du springer.
21. juni 2022
LES MER
Salomon Outpulse MID GORE-TEX
TEST | SKO

Test: Salomon Outpulse MID GORE-TEX

Leter du etter den ultimate lettvekts turskoen til sommeren, neste fjelltur eller markatur? Slutt å lete. Salomon Outpulse MID GORE-TEX er et råskinn i forkledning.
16. juni 2022
LES MER
Asics GEL-Kayano 28
TEST | SKO

Test: Asics GEL-Kayano 28

Mykere, lettere og mer spenstig, men fremdeles den gode gamle Kayano. Den 28. utgaven av Asics GEL-Kayano er for deg som trenger ekstra støtte på løpeturen, og en trygg og komfortabel løpesko. Her er Asics GEL-Kayano 28.
14. juni 2022
LES MER
Inov-8 Parkclaw G 280
TEST | SKO

Test: Inov-8 Parkclaw G 280

Er du på utkikk etter en allsidig terrengsko? Inov-8 Parkclaw G 280 er kanskje den beste terrengskoen for en spesiell gruppe løpere. Hører du til blant disse, så er du heldig.
13. juni 2022
LES MER
Hoka Tecton X
TEST | SKO

Test: Hoka Tecton X – Dobbel karbon, dobbel moro!

Leken, lett, lynrask og lekker. Drømmer du om å fly gjennom terrenget som om du hadde springfjærer i beina? Hoka Tecton X kan være skoen som oppfyller drømmen.
30. mai 2022
LES MER
joggesko test
KJØPSANBEFALING | SKO

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko.
24. mai 2022
LES MER
Salomon PREDICT 2
TEST | SKO

Test: Salomon PREDICT 2

Den ligner ikke den typiske løpeskoene du har i arsenalet ditt av ulike modeller, men Salomon PREDICT 2 kan være en fin og spennende sko for deg som ønsker en «annerledes» sko med en minimalistisk tilnærming.
24. mai 2022
LES MER
On Cloudrunner
TEST | SKO

Test: On Cloudrunner

En trygg og god allrounder som leverer behagelig demping, god respons, og en sikker passform. On Cloudrunner er klar for allsidig og mye bruk.
20. mai 2022
LES MER
Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX
TEST | SKO

Test: Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX

En solid, lett og stabil hikingsko perfekt for årets Norgesferie. Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX passer til alt fra turer i skog og mark til steinete fjell og sva. Denne skoen kan gi mye glede.
5. mai 2022
LES MER
Asics GEL-Nimbus 24
TEST | SKO

Test: Asics GEL-Nimbus 24

Asics GEL-Nimbus 24 er klassikeren du aldri helt klarer å legge fra deg når du først har forelsket deg i den. Den 24.utgaven tar store skritt fra sin forgjenger, men bevarer den samme myke og behagelige dempingen vi er bortskjemte med fra tidligere Asics Nimbus-modeller.
4. april 2022
LES MER
løpesko test
TEST | SKO

Test: Mizuno Wave Skyrise 3

Mizuno Wave Skyrise 3 balanserer demping og respons på en måte som får løping til å virke lettere enn det egentlig er. 3.generasjon Skyrise er noe helt eget, og er skoene for deg som søker en godt dempet løpesko med det lille ekstra.
11. mars 2022
LES MER
beste løpesko
TEST | SKO

Test: On Cloudflow 3

On Cloudflow 3 leverer en lettvekts mengdetreningssko perfekt til alt fra 5 km til halvmaraton. Til den erfarne løper vil skoen være et godt alternativ for full maraton.
23. november 2021
LES MER