Test av pulsklokker

Garmin Forerunner 265
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 265

«Atter en konge». Garmin Forerunner 265 leverer så suverent mye til en så god pris, at det er lett å bli ordløs. Denne pulsklokken er for alle – uansett nivå.
14. mars 2023
LES MER
Garmin Vivomove Trend
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Vivomove Trend

Leter du etter en klokke som er smart nok til å erstatte smartklokka og sporty nok til å utfordre pulsklokka? Garmin Vivomove Trend er en leksjon i stil.
14. februar 2023
LES MER
Huawei Watch GT 3 SE
TEST | PULSKLOKKE

Test: Huawei Watch GT 3 SE

Huawei forsetter å pøse ut nye smartklokker med plenty av funksjoner, lang batteritid og pent design, og presser prisen som bare Huawei kan.
9. januar 2023
LES MER
COROS APEX 2 Pro og COROS APEX 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: COROS APEX 2 Pro og COROS APEX 2

COROS APEX 2 og COROS APEX 2 Pro er uten tvil to solide pulsklokker, men mangler fremdeles noen viktige funksjoner for å presse seg inn blant de beste.
6. januar 2023
LES MER
Amazfit T-Rex 2
BLOGG | PULSKLOKKE

En av markedets råeste budsjett pulsklokker blir enda bedre!

En av markedets råeste pulsklokker i budsjettklassen ble akkurat enda litt bedre takket være en viktig oppdatering. Amazfit T-Rex 2 menger seg med eliten.
2. januar 2023
LES MER
Garmin Fenix 7 Sapphire
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar (Kort versjon)

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar viderefører arven fra en allerede svært god pulsklokke, og forsterker Garmin sitt enorme grep om markedet for pulsklokker.
31. desember 2022
LES MER
Garmin Bounce
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Bounce

Hva får du når et av verdens største produsenter av pulsklokker og smartklokker bestemmer seg for å lage en smartklokke for barn? Resultatet; sannsynligvis en mengde fornøyde foreldre.
11. desember 2022
LES MER
Garmin Instinct Crossover Solar
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Instinct Crossover

Alltid drømt om en smartklokke med enorm batteritid og følelsen av et ekte urverk på innsiden? Gratulerer, Garmin Instinct Crossover gjør drømmen til virkelig.
10. desember 2022
LES MER
Polar Ignite 3
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Ignite 3

En flott skjerm, raskere prosessor, stemmeveiledning og enda bedre forståelse av hvordan søvnen påvirker treningsformen din. Men er dette nok til gjøre Polar Ignite 3 kvalifisert til et «godt kjøp»?
4. desember 2022
LES MER
Test av pulsklokker budsjett
TEST | PULSKLOKKE

Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene

Er du på utkikk etter en ny pulsklokke, men ønsker ikke å svi av mer penger enn nødvendig? Disse pulsklokkene gir deg virkelig valuta for pengene!
10. november 2022
LES MER
Garmin Forerunner 255 Music
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 255 Music (Kort versjon)

Kongen av pulsklokker i budsjettklassen – Garmin Forerunner 255 Music har blitt enda bedre. Her får du 90% av funksjonene fra toppmodellene, til en langt mer overkommelig pris. Og ikke minst en imponerende liten og lett innpakning.
10. november 2022
LES MER
pulsklokke best i test
TEST | PULSKLOKKE

De beste pulsklokkene – Best i test

Garmin, Polar, COROS, Suunto, Apple, Samsung, og mange flere! Nærmere 100 pulsklokker er testet. Skal du investere i ny pulsklokke, så finner du både den og alt du trenger her. Dette er de beste pulsklokkene i 2023.
3. november 2022
LES MER
Fitbit Sense 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: Fitbit Sense 2

Med Fitbit Sense 2 vil Fitbit hjelpe deg til å stresse mindre. Sense 2 leverer omfattende aktivitets- og helsesporing, og vet antageligvis mer om deg enn du selv gjør.
11. oktober 2022
LES MER
pulsklokke test
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 955 Solar (Kort versjon)

Ingen pulsklokke gir deg mer for pengene enn Garmin Forerunner 955 Solar. Flaggskippet i Forerunner-serien har blitt både bedre og billigere. Årets beste kjøp?
9. oktober 2022
LES MER
Fitbit Versa 4
TEST | PULSKLOKKE

Test: Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 4 kombinerer eleganse og funksjon i en pen liten innpakning, og kroner det med et stort og inspirerende miljø gjennom Fitbit Premium.
3. oktober 2022
LES MER
Apple Watch Ultra
TEST | PULSKLOKKE

Test: Apple Watch Ultra / Apple Watch Series 8

Større, sterkere, raskere og flere funksjoner enn noen gang. Med Apple Watch Ultra tar selskapet fra Cupertino, California sikte på å utfordre dedikerte multisportklokker fra merker som Garmin, Polar og COROS. Men er det godt nok?
29. september 2022
LES MER
Fitbit Inspire 3
TEST | PULSKLOKKE

Test: Fitbit Inspire 3

Enkel i bruk, pen i utseende, komfortabel passform og lang batteritid. Fitbit Inspire 3 gjør lite ut av seg, men holder oversikt over alt du gjør og ikke gjør, uten at du trenger å tenke over det.
28. september 2022
LES MER
Garmin Venu SQ 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Venu SQ 2 Music

Leter du etter en smartklokke, eller treningsklokke med omfattende aktivitetssporing, nyttige treningsfunksjoner, et flott utseende, enkel betjening og ikke minst god batteritid? Garmin Venu SQ 2 Music kan være den perfekte matchen
18. september 2022
LES MER
Samsun g Galaxy Watch5 Pro
TEST | PULSKLOKKE

Test: Samsung Galaxy Watch5 Pro

Større, sterkere, kraftigere. Samsung forsøker hardt å bevare tronen som en av de beste Google WearOs-smartklokkene, og Samsung Galaxy Watch5 Pro er deres beste forsøk til nå.
30. august 2022
LES MER
beste pulsklokke
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Enduro 2

Garmin Enduro 2 er den ultimate klokken for deg som søker (ekstremt) lang batteritid, solid byggekvalitet, og alt som finnes av treningsfunksjoner og verktøy!
28. august 2022
LES MER
Amazfit T-Rex 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: Amazfit T-Rex 2

Laget for å overleve en 3.verdenskrig, kulden fra en ny istid, og varmen fra 2018-sommeren på nytt – Amazfit T-Rex 2 er et råskinn av en klokke.
26. juli 2022
LES MER
Garmin HRM-Pro Plus
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin HRM-Pro Plus

Eier du en Garmin-klokke i dag, eller planlegger å kjøpe en? I så fall er det ingen tvil om hvilket pulsbelte som er det beste du kan supplere klokken med.
25. juli 2022
LES MER
CASIO G-Shock Mudmaster GWG-2000
TEST | PULSKLOKKE

Test: CASIO G-Shock Mudmaster GWG-2000

Laget for å motstå de tøffeste elementene, de høyeste toppene, dypeste farvann og mest ekstreme omgivelser. CASIO G-Shock Mudmaster GWG-2000 sikter seg inn på deg som ønsker en klokke som bare varer og varer, og som du aldri behøver å bekymre deg over.
30. juni 2022
LES MER
CASIO G-Shock GBD-200
TEST | PULSKLOKKE

Test: CASIO G-Shock GBD-200

Leter du etter en robust klokke med lang batteritid, støtte for smartvarsler og enkel aktivitetssporing? CASIO G-Shock GBD-200 kan være svaret du leter etter.
26. juni 2022
LES MER
Huawei Watch GT 3 Pro
TEST | PULSKLOKKE

Test: Huawei Watch GT 3 Pro

Større, sterkere, men de samme gamle begrensningene. Huawei nærmer seg å lage den «perfekte hybridklokka». Dette er Huawei Watch GT 3 Pro.
23. juni 2022
LES MER
Garmin Forerunner 255 / 255 Music
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 255 / 255 Music

Forgjengeren solgte i bøtter og spann og var en av de beste pulsklokkene i budsjettklassen. Nå er den nye Garmin Forerunner 255 serien klar til å overta bestselger-tronen. Her får du virkelig valuta for pengene.
19. juni 2022
LES MER
Image
TEST | PULSKLOKKE

Test: Suunto 9 Peak

Suunto 9 Peak er sannsynligvis en av de minste og peneste multisportklokkene på markedet, men dessverre er det også utseende som er det beste…
15. juni 2022
LES MER
Garmin Forerunner 955 Solar
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 955 Solar

Garmin Forerunner 955 Solar tar selskapets flaggskipsmodell enda et skritt nærmere perfeksjon. Dette en klokke for alle typer brukere, til alle typer formål.
10. juni 2022
LES MER
Polar H10 pulsbelte
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar H10 – Gullstandarden innen pulsmåling

Polar H10 er et meget godt valg for deg som ønsker pålitelig pulsmåling i en enkel og komfortabel innpakning. I tillegg er prisen meget god.
27. mai 2022
LES MER
Garmin Vivosmart 5
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Vivosmart 5

Garmin Vivosmart 5 byr på omfattende aktivitetsmåling og søvnsporing, og lar deg spore trening å holde deg oppdatert på omverden. Men er den virkelig verdt 1700 kr?
22. mai 2022
LES MER
Garmin Vivomove Sport
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Vivomove Sport / Vivomove 3

Ønsker du deg en klokke som kan måle hverdagsaktivitet, søvn og trening, og samtidig se så bra ut at du kan legge «Rolex-feberen» på hylla? Da bør du hilse på Garmin Vivomove Sport.
19. mai 2022
LES MER
Polar Pacer
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Pacer

Ønsker du å komme i gang med løping og å finne løpegleden, så har Polar Pacer alt du trenger. Polar Pacer viderefører alt det kjente og velfungerende fra den populære Polar Vantage M2, og pakker det inn i en lettere og bedre utstyrt innpakning, til en enda lavere pris.
12. mai 2022
LES MER
Suunto 5 Peak
TEST | PULSKLOKKE

Test: Suunto 5 Peak

Liten, lett og lang batteritid – en multisportklokke laget for å tåle tøft bruk, til en god pris. Suunto 5 Peak byr på det meste av Suunto sine treningsverktøy, men møter likevel tøff konkurranse fra en rekke gode alternativer.
21. april 2022
LES MER
Polar Pacer Pro
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Pacer Pro

Lysere, lettere, lynende kjapp – Polar Pacer Pro tar den bestselgende Polar Vantage M2, hiver inn en mer kontrastrik og lyssterk MIP-skjerm, en ny og raskere prosessor, og holder samtidig prisen som en av de rimeligste pulsklokkene med alt du trenger enten du er en enkel mosjonist eller Norseman-deltaker.
13. april 2022
LES MER
beste pulsklokke
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Venu 2

Garmin Venu 2 følger opp en allerede god pulsklokke og forbedrer punktene der forgjengeren hadde mangler. Venu 2 gir deg mye av alt, og noen ekstra nyttige verktøy som gjør klokken til et godt verktøy for å overvåke egen helse.
10. april 2022
LES MER
pulsklokke guide
TEST | PULSKLOKKE

Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke 2023

Nærmere 100 modeller testet! Ny pulsklokke, men vet ikke hvilken du skal velge? Denne guiden og gigantiske testen kan forhåpentligvis gjøre valget lettere.
30. mars 2022
LES MER
COROS VERTIX 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: COROS VERTIX 2

Solid, presis, pålitelig, evigvarende og stappfull av funksjoner. Det er COROS VERTIX 2 oppsummert i fem ord. Legg til tøff, brukervennlig og fremtidsrettet, og du sitter igjen med en av markedets sprekeste pulsklokker.
24. mars 2022
LES MER
Polar Verity Sense
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Verity Sense

Polar Verity Sense tar selskapets beste optiske pulssensor og pakker den inn i et lite og lett armbånd som kan festes til overarmen og brukes i timesvis uten og merkes.
22. mars 2022
LES MER
Huawei Watch GT Runner
TEST | PULSKLOKKE

Test: Huawei Watch GT Runner

Med et nytt design, forbedrede treningsfunksjoner, og dynamiske løpeprogrammer ypper Huawei Watch GT Runner seg mot de store pulsklokke merkene.
21. mars 2022
LES MER
Garmin Forerunner 945 LTE
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 945 LTE

Garmin Forerunner 945 LTE er en av Garmin sine råeste pulsklokker og tilbyr noe helt eget som ingen andre Garmin-klokker har!
9. mars 2022
LES MER
Garmin Instinct 2 Solar
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Instinct 2 Solar

Garmin Instinct 2 er klokken som går uberørt ut av en boksekamp med Rocky Balboa, er så full av funksjoner at selv James Bond kunne klart seg med halvparten, og har så god batteritid at du ikke behøver å lade på måneder.
27. februar 2022
LES MER
Hvilken pulsklokke er best?
BLOGG | PULSKLOKKE

Hvilken pulsklokke er best?

Hvilken pulsklokke er best? Polar eller Garmin? Eller kanskje Suunto eller COROS? For ikke å nevne Wahoo, Fitbit, og alle de ulike smartklokkene fra kjente merkevarer som Samsung, Apple og Huawei. Her får du det virkelige svaret på hva som er den beste pulsklokken på markedet.
18. februar 2022
LES MER
Bryton Rider 750
TEST | PULSKLOKKE

Test: Bryton Rider 750

Ser du etter en kraftig sykkelcomputer med «alt av funksjoner», kart og enkelt brukergrensesnitt? Da bør du sjekke ut Bryton Rider 750. Denne computeren er verdt hver krone.
8. februar 2022
LES MER
treningsklokke garmin
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Epix 2 Sapphire

Garmin Epix 2 tar det beste fra Garmin sine mest robuste, funksjonsrike og bestselgende klokker og klinker til med en nydelig AMOLED-skjerm og lang batteritid!
31. januar 2022
LES MER
Garmin Venu 2 Plus
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus leder veien videre for selskapets første virkelige smartklokke. Favoritten Venu 2 har fått innebygd taleassistent, et nytt og mer robust design, og byr på funksjoner som kan friste en rekke ulike brukere.
28. januar 2022
LES MER
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 er så kraftig, full av funksjoner, elegant pakket inn og så til de grader gjennomført, at den blåser samtlige konkurrenter fullstendig av banen!
18. januar 2022
LES MER
Garmin Fenix 6 Pro
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Fenix 6 Pro

Fullstappet av funksjoner, lang batteritid, innebygd lagring for musikk og streaming av Spotify/Deezer, trådløs betaling, detaljerte kart og markedets mest presise aktivitetsmålingen og pulsmålingen. Garmin Fenix 6 Pro leverer på absolutt alle områder.
11. januar 2022
LES MER
Smartklokke test aw7
TEST | PULSKLOKKE

Test: Apple Watch Series 7

Litt større, litt bedre, like liten, mer robust og en skjerm som er lettere å se innendørs. Apple Watch Series 7 er mye av det samme som sin forgjenger, men forbedrer noen viktige punkter.
7. januar 2022
LES MER
Polar Vantage M2
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Vantage M2

Den markedsføres som en «budsjettmodell», men ingenting annet enn prisen tilsier at Polar Vantage M2 hører til budsjettklassen. Her har Polar
1. januar 2022
LES MER
Image
TEST | PULSKLOKKE

Test: COROS PACE 2

Ingen pulsklokke gir deg like mye for pengene enn COROS PACE 2. Her er det så mye valuta for pengene, at det er tilnærmet ulovlig å ikke bli fornøyd.
31. desember 2021
LES MER