Test av bekledning

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant
TEST | BEKLEDNING

Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant er den perfekte isolasjonsbuksen for deg som trenger ekstra varme i den kaldeste delen av året. Anbefalt!
5. mars 2023
LES MER
Salomon OUTLINE DOWN
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon OUTLINE DOWN Jacket

Lett, kompakt, varm, gode lommer og god hette, en vannavstøtende yttermembran og et pent design. Det er vanskelig å be om mer enn dette. Salomon OUTLINE DOWN krysser av på de fleste punkter.
13. februar 2023
LES MER
Dynafit TLT Touring DST Pant
TEST | BEKLEDNING

Test: Dynafit TLT Touring DST Pant

Ute etter en allsidig og komfortabel softshellbukse som kan brukes til de raskere toppturene i vinter? Da er Dynafit TLT Touring DST Pant et godt valg.
1. februar 2023
LES MER
Dynafit Free Alpha Direct Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Dynafit Free Alpha Direct Jacket

Dynafit Free Alpha Direct Jacket er kort og godt en jakke du kan bruke til alt, året rundt, uansett hva du driver med. Og du vil glede deg til å ta den i bruk.
16. januar 2023
LES MER
turbukse test
TEST | BEKLEDNING

Test: MediumTall Knausen Turbukse 2.0

MediumTall Knausen Turbukse 2.0 er turbuksen for deg som er høy og sliter med å finne den perfekte passform blant mylderet av ulike modeller.
12. januar 2023
LES MER
løpejakker test
TEST | BEKLEDNING

Test: Asics Fujitrail Waterproof Jacket

Asics Fujitrail Waterproof Jacket byr på topp komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. En løpejakke som er lett å like.
11. januar 2023
LES MER
Rab Mythic Alpine Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Mythic Alpine Jacket

Med Rab Mythic Alpine Jacket viser selskapet nok en gang at de er mestere til å trylle med dun. Rab Mythic Alpine er imponerende varm og enda mer imponerende lett og kompakt.
20. desember 2022
LES MER
Dynafit Radical Down Hood Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Dynafit Radical Down Hood Jacket

Ute etter en lett og kompakt dunjakke som holder deg varm til kakaopausen, eller på toppturen når vinterkulda setter inn? Dynafit Radical Down Hood Jacket gjør jobben godt på vei, og ser samtidig veldig bra ut.
16. desember 2022
LES MER
Rab Torque Vapour-Rise Pants
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Torque Vapour-Rise Pants

Misliker du å fryse om vinteren? Rab Torque Vapour-Rise Pants kan være buksen som gjør vinterhalvåret litt lettere å komme gjennom med varmen i behold.
9. desember 2022
LES MER
Rab Zenith Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Zenith Jacket

Lett, vanntett, god passform og smarte detaljer. Rab Zenith Jacket er alt du trenger av en allsidig skalljakke for aktivt bruk året rundt.
18. november 2022
LES MER
dunjakke
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Electron Pro dunjakke

Lett, kraftig, pent design og en praktisk vannavstøtende membran – Rab Electron Pro krysser av på mange punkter for en super dunjakke.
26. oktober 2022
LES MER
Lanullva Hustadvika 2.0
TEST | BEKLEDNING

Test: Lanullva Hustadvika 2.0 / Havbris 2.0 ullprodukter

Lanullva Hustadvika 2.0 og Lanullva Havbris 2.0 – merk deg navnene, for dette er plagg du ikke vil gå glipp av.  Ull ble plutselig «kult» igjen. Ikke bare er disse produktene (vanvittig) varm, men de ser også utrolig bra ut!
7. september 2022
LES MER
Salomon Cross Run
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon Cross Run T-Shirt/Long Sleeve

Superkomfortabel, pent design, og en ekstra smart detalje. Salomon Cross Run T-Shirt og Salomon Cross Run Long Sleeve er enkel og «vanlige» produkter, men fortjener likvel skryt!
26. august 2022
LES MER
Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY

Lekende lett, latterlig vannavstøtende og super komfortabel. Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY bringer det beste av løpejakker til virkeligheten. Denne jakken er verdt sin pris.
18. august 2022
LES MER
trenings t-skjorte
TEST | BEKLEDNING

Test: Mizuno Sun Protect Tee

En t-skjorte så komfortabel at du får lyst å bytte ut alle skjortene i skapet med kun denne ene modellen? Jepp, så behagelig er Mizuno Sun Protect Tee.
17. august 2022
LES MER
On Zero Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: On Zero Jacket

Er du på utkikk etter en superlett og liten jakke du faktisk kan putte i lomma å glemme at du har den der? On Zero Jacket er enkelt og greit vilt liten og lett! Her snakker vi sannsynligvis verdens letteste vindtette og vannavstøtende løpejakke.
24. juni 2022
LES MER
mellomlagsjakke isolasjon
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon Outline All Season Hybrid

Leter du etter en varm og god genser eller jakke du kan bruke året rundt i ulike sammenhenger? Salomon Outline All Season Hybrid er et meget godt alternativ.
3. juni 2022
LES MER
Salomon Bonatti Trail WP Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon Bonatti Trail WP Jacket

Salomon Bonatti Trail WP Jacket kombinerer smarte løsninger og en lett, vanntett og pustende membran, i en funksjonell og allsidig løpejakke. Her får du en jakke som ikke bare holder deg tørr i dårlig vær, men også komfortabel under varierende forhold.
25. mai 2022
LES MER
Shaping New Tomorrow
TEST | BEKLEDNING

Test: Shaping New Tomorrow – Klærne som får deg til å fly!

Shaping New Tomorrow – navnet er umulig tilfeldig, for med sine unike og fantastiske bekledning ønsker Shaping New Tomorrow å forme morgendagens måte å tenke rundt klær på. Hils på Shaping New Tomorrow Essential Pants og et par av dens brødre.
23. mai 2022
LES MER
Salomon Outpeak Gore-Tex 3L jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon Outpeak Gore-Tex 3L jacket

En god skalljakke for deg som ønsker en lettvekts allroundjakke til variert bruk og alle mulige værforhold. Salomon Outpeak Gore-Tex 3L jacket leverer på både funksjonalitet og design.
1. april 2022
LES MER
Rab Ascendor Light Pant
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Ascendor Light Pant

Rab Ascendor Light Pant er enkelt og greit en utrolig allsidig og god bukse, enten du ønsker å bruke den til tur eller hverdag. Her får du komfort og flotte detaljer i et pent design.
15. mars 2022
LES MER
Rab Xenair Alpine Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Xenair Alpine Jacket

Leter du etter en varm og lett jakke som ikke tar mer plass enn nødvendig? Slutt å lete – Rab Xenair Alpine Jacket gir deg det du trenger.
7. mars 2022
LES MER
Salomon OUTPEAK PRIMALOFT
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon OUTPEAK PRIMALOFT

Salomon OUTPEAK PRIMALOFT balanserer varme og vekt på en god måte, topper det med noen fine og praktisk detaljer, og noen freshe farger som garantert vekker oppsikt.
2. mars 2022
LES MER
Mountain Equipment K7 Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Mountain Equipment K7 Jacket

Mountain Equipment er en av de mest anerkjente produsentene av dunprodukter og er kjent for høy kvalitet og holdbarhet på det de lager. Mountain Equipment K7 Jacket er et godt eksempel, og er en perfekt dunjakke for de virkelige kalde dagene.
14. januar 2022
LES MER