Tester av annet

Julbo AEROSPACE og Julbo QUICKSHIFT REACTIV skibriller
TEST | BEKLEDNING

Test: Julbo AEROSPACE og Julbo QUICKSHIFT REACTIV skibriller

Julbo AEROSPACE REACTIV og Julbo QUICKSHIFT REACTIV er ikke goggles/skibriller kun for dagene i skibakken. Disse er like gode til oppturen som nedturen.
16. februar 2023
LES MER
PowerVision S1
TEST | ANNET

Test: PowerVision S1

Er dette verdens mest geniale sak for alle som elsker å skape levende og engasjerende innhold via mobilen? PowerVision S1 byr på mer enn bare å være en gimbal.
12. desember 2022
LES MER
Julbo Ultimate REACTIV
TEST | BEKLEDNING

Test: Julbo Ultimate REACTIV

Mørkt eller lyst? – Du bestemmer. Julbo Ultimate REACTIV tilpasser seg lysforholdene automatisk slik at alt du trenger å tenke på er å ha det moro. Disse solbrillene spiller på lag med deg.
28. november 2022
LES MER
Osprey Farpoint / Farview
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Osprey Farpoint 40

Verdens beste reisesekk som kvalifiserer som håndbagasje? Hvis du ikke var glad i å reise lett fra før, så kan Osprey Farpoint 40 være det som overbeviser deg.
1. november 2022
LES MER
Garmin Index S2
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: Garmin Index S2

Garmin Index S2 er det klare valget for deg som er dypt inne i Garmin-universet og ønsker en god smartvekt, men for andre finnes det rimeligere alternativer.
21. oktober 2022
LES MER
Osprey Farpoint / Farview
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Osprey Farpoint 70

Med et rikholdig antall lommer, justeringsmuligheter, smarte løsninger og høy bærekomfort, er Osprey Duro 15 kanskje den beste løpevesten for deg som ønsker å frakte med deg nok til å kunne være selvforsynt ute over lang tid.
4. oktober 2022
LES MER
Lumos Ultra+ MIPS
TEST | ANNET

Test: Lumos Ultra+ MIPS

Er dette den rimeligste forsikringen du kan kjøpe til deg selv, eller noen andre? Lumos Ultra+ MIPS er en hjelm utenom det vanlige, og er verdt hver krone.
26. september 2022
LES MER