Tester

Dynafit TLT Touring DST Pant
TEST | BEKLEDNING

Test: Dynafit TLT Touring DST Pant

Ute etter en allsidig og komfortabel softshellbukse som kan brukes til de raskere toppturene i vinter? Da er Dynafit TLT Touring DST Pant et godt valg.
1. februar 2023
LES MER
JBL Go 3 Eco
TEST | ØREPROPP

Test: JBL Go 3 Eco

JBL Go 3 Eco er definisjonen på «kraftlyd i et ultrakompakt design». Har du ikke plass til denne, har du ikke plass til noe.
30. januar 2023
LES MER
Blue Ice Chiru 32l
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Blue Ice Chiru 32l

Blue Ice Chiru 32l stripper bort alt unødvendig og sørger for å være god på de områdene som kreves av en skikkelig klatresekk. Denne er skapt for alpinisten.
20. januar 2023
LES MER
Dynafit Free Alpha Direct Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Dynafit Free Alpha Direct Jacket

Dynafit Free Alpha Direct Jacket er kort og godt en jakke du kan bruke til alt, året rundt, uansett hva du driver med. Og du vil glede deg til å ta den i bruk.
16. januar 2023
LES MER
Mizuno Wave Rider GTX
TEST | SKO

Test: Mizuno Wave Rider GTX

Glem de som sier du ikke skal velge GORE-TEX sko. Mizuno Wave Rider GTX er et godt eksempel på en løpesko som innbyr til både topp komfort og løpeglede.
15. januar 2023
LES MER
turbukse test
TEST | BEKLEDNING

Test: MediumTall Knausen Turbukse 2.0

MediumTall Knausen Turbukse 2.0 er turbuksen for deg som er høy og sliter med å finne den perfekte passform blant mylderet av ulike modeller.
12. januar 2023
LES MER
løpejakker test
TEST | BEKLEDNING

Test: Asics Fujitrail Waterproof Jacket

ASICS GEL-Novablast 3 er så allsidig og god, at det er nesten urettferdig ovenfor konkurrentene. Dette er en sko som innbyr til løpeglede.
11. januar 2023
LES MER
Huawei Watch GT 3 SE
TEST | PULSKLOKKE

Test: Huawei Watch GT 3 SE

Huawei forsetter å pøse ut nye smartklokker med plenty av funksjoner, lang batteritid og pent design, og presser prisen som bare Huawei kan.
9. januar 2023
LES MER
Icebug piggsko
TEST | SKO

Test: Tre ulike piggsko fra Icebug – Kvalitet og komfort!

På jakt etter piggsko for å holde deg trygt på beina i vinter? Da bør du sjekke ut Icebug Adak ReWool BUGrip, Icebug Speed 2 BUGrip og Icebug Pace3 BUGrip GTX.
9. januar 2023
LES MER
COROS APEX 2 Pro og COROS APEX 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: COROS APEX 2 Pro og COROS APEX 2

COROS APEX 2 og COROS APEX 2 Pro er uten tvil to solide pulsklokker, men mangler fremdeles noen viktige funksjoner for å presse seg inn blant de beste.
6. januar 2023
LES MER
Blue Ice Firecrest 28l
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Blue Ice Firecrest 28l

Lett, solid, komfortabel og bærekraftig. Blue Ice Firecrest 28l er er en god allround dagstursekk for aktivitet friluftsliv året rundt.
4. januar 2023
LES MER
Amazfit T-Rex 2
BLOGG | PULSKLOKKE

En av markedets råeste budsjett pulsklokker blir enda bedre!

En av markedets råeste pulsklokker i budsjettklassen ble akkurat enda litt bedre takket være en viktig oppdatering. Amazfit T-Rex 2 menger seg med eliten.
2. januar 2023
LES MER
Garmin Fenix 7 Sapphire
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar (Kort versjon)

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar viderefører arven fra en allerede svært god pulsklokke, og forsterker Garmin sitt enorme grep om markedet for pulsklokker.
31. desember 2022
LES MER
bærbar bluetooth høyttaler test
TEST | ØREPROPP

Test: JBL Clip 4 Eco

Like liten. Like lett. Og like god lyd som tidligere. JBL Clip 4 Eco byr på den samme gode opplevelsen, men i en langt mer miljøvennlig versjon enn tidligere.
30. desember 2022
LES MER
Blue Ice Yagi 35l
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Blue Ice Yagi 35l

Blue Ice. Merk deg navnet. For hva blir resultatet når en kompisgjeng med klatrere, skikjørere og alpinister, går sammen med mål om å lage de ultimate produktene som erfarne brukere leter etter? Et av svarene er Blue Ice Yagi 35l.
20. desember 2022
LES MER
Rab Mythic Alpine Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Mythic Alpine Jacket

Med Rab Mythic Alpine Jacket viser selskapet nok en gang at de er mestere til å trylle med dun. Rab Mythic Alpine er imponerende varm og enda mer imponerende lett og kompakt.
20. desember 2022
LES MER
KingSmith RowingPad Pro
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: KingSmith RowingPad Pro

KingSmith RowingPad Pro er så elegant at den nesten kan regnes som et møbel, men dessverre har den en stor mangel som ødelegger opplevelsen.
18. desember 2022
LES MER
Dynafit Radical Down Hood Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Dynafit Radical Down Hood Jacket

Ute etter en lett og kompakt dunjakke som holder deg varm til kakaopausen, eller på toppturen når vinterkulda setter inn? Dynafit Radical Down Hood Jacket gjør jobben godt på vei, og ser samtidig veldig bra ut.
16. desember 2022
LES MER
PowerVision S1
TEST | ANNET

Test: PowerVision S1

Er dette verdens mest geniale sak for alle som elsker å skape levende og engasjerende innhold via mobilen? PowerVision S1 byr på mer enn bare å være en gimbal.
12. desember 2022
LES MER
Garmin Bounce
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Bounce

Hva får du når et av verdens største produsenter av pulsklokker og smartklokker bestemmer seg for å lage en smartklokke for barn? Resultatet; sannsynligvis en mengde fornøyde foreldre.
11. desember 2022
LES MER
Garmin Instinct Crossover Solar
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Instinct Crossover

Alltid drømt om en smartklokke med enorm batteritid og følelsen av et ekte urverk på innsiden? Gratulerer, Garmin Instinct Crossover gjør drømmen til virkelig.
10. desember 2022
LES MER
Rab Torque Vapour-Rise Pants
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Torque Vapour-Rise Pants

Misliker du å fryse om vinteren? Rab Torque Vapour-Rise Pants kan være buksen som gjør vinterhalvåret litt lettere å komme gjennom med varmen i behold.
9. desember 2022
LES MER
Polar Ignite 3
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Ignite 3

En flott skjerm, raskere prosessor, stemmeveiledning og enda bedre forståelse av hvordan søvnen påvirker treningsformen din. Men er dette nok til gjøre Polar Ignite 3 kvalifisert til et «godt kjøp»?
4. desember 2022
LES MER
Julbo Ultimate REACTIV
TEST | BEKLEDNING

Test: Julbo Ultimate REACTIV

Mørkt eller lyst? – Du bestemmer. Julbo Ultimate REACTIV tilpasser seg lysforholdene automatisk slik at alt du trenger å tenke på er å ha det moro. Disse solbrillene spiller på lag med deg.
28. november 2022
LES MER
bluetooth høyttaler test
TEST | ØREPROPP

Test: Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen

Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen er 2 x 3,5″ perfeksjon. Liten, solid, men overraskende god lyd. Det koster å investere i kvalitet, men til gjengjeld får du umiddelbart smilepuls i det du trykker «play».
21. november 2022
LES MER
Rab Zenith Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Zenith Jacket

Lett, vanntett, god passform og smarte detaljer. Rab Zenith Jacket er alt du trenger av en allsidig skalljakke for aktivt bruk året rundt.
18. november 2022
LES MER
ASICS GEL-Trabuco 10
TEST | SKO

Test: ASICS GEL-Trabuco 10

Elsker du Asics GEL-Kayano og ønsker en grovere sko for å løpe i terrenget? Hils på ASICS GEL-Trabuco 10 – dette er kanskje det nærmest du kommer.
14. november 2022
LES MER
Test av pulsklokker budsjett
TEST | PULSKLOKKE

Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene

Er du på utkikk etter en ny pulsklokke, men ønsker ikke å svi av mer penger enn nødvendig? Disse pulsklokkene gir deg virkelig valuta for pengene!
10. november 2022
LES MER
Garmin Forerunner 255 Music
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 255 Music (Kort versjon)

Kongen av pulsklokker i budsjettklassen – Garmin Forerunner 255 Music har blitt enda bedre. Her får du 90% av funksjonene fra toppmodellene, til en langt mer overkommelig pris. Og ikke minst en imponerende liten og lett innpakning.
10. november 2022
LES MER
pulsklokke best i test
TEST | PULSKLOKKE

De beste pulsklokkene – Best i test

Garmin, Polar, COROS, Suunto, Apple, Samsung, og mange flere! Nærmere 100 pulsklokker er testet. Skal du investere i ny pulsklokke, så finner du både den og alt du trenger her. Dette er de beste pulsklokkene i 2023.
3. november 2022
LES MER
Osprey Farpoint / Farview
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Osprey Farpoint 40

Verdens beste reisesekk som kvalifiserer som håndbagasje? Hvis du ikke var glad i å reise lett fra før, så kan Osprey Farpoint 40 være det som overbeviser deg.
1. november 2022
LES MER
ASICS GEL-Novablast 3
TEST | SKO

Test: ASICS GEL-Novablast 3

ASICS GEL-Novablast 3 er så allsidig og god, at det er nesten urettferdig ovenfor konkurrentene. Dette er en sko som innbyr til løpeglede.
30. oktober 2022
LES MER
dunjakke
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Electron Pro dunjakke

Lett, kraftig, pent design og en praktisk vannavstøtende membran – Rab Electron Pro krysser av på mange punkter for en super dunjakke.
26. oktober 2022
LES MER
Salomon XA 15
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Salomon XA 15

Salomon XA 15 tilbyr funksjoner og egenskaper som gjør den til en ypperlig løepsekk og dagstursekk for deg som er ute etter lett og allsidig utstyr.
26. oktober 2022
LES MER
Garmin Index S2
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: Garmin Index S2

Garmin Index S2 er det klare valget for deg som er dypt inne i Garmin-universet og ønsker en god smartvekt, men for andre finnes det rimeligere alternativer.
21. oktober 2022
LES MER
Salomon Sonic 5 Confidence
TEST | SKO

Test: Salomon Sonic 5 Confidence

Salomon Sonic 5 Confidence er en komfortabel og allsidig mengdetreningssko med en passform som gjør at du vil ha den på lengste mulig, og gjerne løper litt lenger.
19. oktober 2022
LES MER
JBL Reflect Aero
TEST | ØREPROPP

Test: JBL Reflect Aero

JBL Reflect Aero bygger videre på JBL sin portefølje av trådløse ørepropper for trening og aktive mennesker, og varter opp med en slagkraftig totalpakke med god lyd, støydemping og sikker passform. 
15. oktober 2022
LES MER
Fitbit Sense 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: Fitbit Sense 2

Med Fitbit Sense 2 vil Fitbit hjelpe deg til å stresse mindre. Sense 2 leverer omfattende aktivitets- og helsesporing, og vet antageligvis mer om deg enn du selv gjør.
11. oktober 2022
LES MER
Hoka Kaha 2 GTX
TEST | SKO

Test: Hoka Kaha 2 GTX

Du kjenner de kanskje best for å produsere løpesko med såler tykke som kakestykker på 17.mai, men Hoka kan mer enn bare det. Det er Hoka Kaha 2 GTX et levende bevis på.
10. oktober 2022
LES MER
pulsklokke test
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 955 Solar (Kort versjon)

Ingen pulsklokke gir deg mer for pengene enn Garmin Forerunner 955 Solar. Flaggskippet i Forerunner-serien har blitt både bedre og billigere. Årets beste kjøp?
9. oktober 2022
LES MER
Osprey Farpoint / Farview
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Osprey Farpoint 70

Med et rikholdig antall lommer, justeringsmuligheter, smarte løsninger og høy bærekomfort, er Osprey Duro 15 kanskje den beste løpevesten for deg som ønsker å frakte med deg nok til å kunne være selvforsynt ute over lang tid.
4. oktober 2022
LES MER
Fitbit Versa 4
TEST | PULSKLOKKE

Test: Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 4 kombinerer eleganse og funksjon i en pen liten innpakning, og kroner det med et stort og inspirerende miljø gjennom Fitbit Premium.
3. oktober 2022
LES MER
JBL Tune Flex
TEST | ØREPROPP

Test: JBL Tune Flex

JBL Tune Flex er et godt alternativ til de lovpriste Apple AirPods. I tillegg leverer de enkel støydemping og fungerer like godt med både Android og iOS.
3. oktober 2022
LES MER
Apple Watch Ultra
TEST | PULSKLOKKE

Test: Apple Watch Ultra / Apple Watch Series 8

Større, sterkere, raskere og flere funksjoner enn noen gang. Med Apple Watch Ultra tar selskapet fra Cupertino, California sikte på å utfordre dedikerte multisportklokker fra merker som Garmin, Polar og COROS. Men er det godt nok?
29. september 2022
LES MER
Fitbit Inspire 3
TEST | PULSKLOKKE

Test: Fitbit Inspire 3

Enkel i bruk, pen i utseende, komfortabel passform og lang batteritid. Fitbit Inspire 3 gjør lite ut av seg, men holder oversikt over alt du gjør og ikke gjør, uten at du trenger å tenke over det.
28. september 2022
LES MER
Salomon Pulsar Trail Pro
TEST | SKO

Test: Salomon Pulsar Trail Pro

Salomon Pulsar Trail Pro tar de viktigste egenskapene fra toppmodellen S/Lab Pulsar og pakker det inn i en lett og rask terrengsko med fokus på enda mer komfort og stabilitet.
27. september 2022
LES MER
Lumos Ultra+ MIPS
TEST | ANNET

Test: Lumos Ultra+ MIPS

Er dette den rimeligste forsikringen du kan kjøpe til deg selv, eller noen andre? Lumos Ultra+ MIPS er en hjelm utenom det vanlige, og er verdt hver krone.
26. september 2022
LES MER
Salomon Sense Ride 4
TEST | SKO

Test: Salomon Sense Ride 4

Den koster en brøkdel av toppmodellene, og byr på langt mer enn du kan forvente. Salomon Sense Ride 4 takler nesten alt, og det er kun løperen det står på.
24. september 2022
LES MER
Jabra Elite 5
TEST | ØREPROPP

Test: Jabra Elite 5

Mest mulig lyd og flest mulig funksjoner til lavest mulig pris? Hils på Jabra Elite 5 – her får du maks valuta for pengene og topp kvalitet.
23. september 2022
LES MER
beste løpevest
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Osprey Duro 15

Med et rikholdig antall lommer, justeringsmuligheter, smarte løsninger og høy bærekomfort, er Osprey Duro 15 kanskje den beste løpevesten for deg som ønsker å frakte med deg nok til å kunne være selvforsynt ute over lang tid.
20. september 2022
LES MER