Tester

Osprey Farpoint / Farview
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Osprey Farpoint 70

Med et rikholdig antall lommer, justeringsmuligheter, smarte løsninger og høy bærekomfort, er Osprey Duro 15 kanskje den beste løpevesten for deg som ønsker å frakte med deg nok til å kunne være selvforsynt ute over lang tid.
4. oktober 2022
LES MER
Fitbit Versa 4
TEST | PULSKLOKKE

Test: Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 4 kombinerer eleganse og funksjon i en pen liten innpakning, og kroner det med et stort og inspirerende miljø gjennom Fitbit Premium.
3. oktober 2022
LES MER
JBL Tune Flex
TEST | ØREPROPP

Test: JBL Tune Flex

JBL Tune Flex er et godt alternativ til de lovpriste Apple AirPods. I tillegg leverer de enkel støydemping og fungerer like godt med både Android og iOS.
3. oktober 2022
LES MER
Apple Watch Ultra
TEST | PULSKLOKKE

Test: Apple Watch Ultra / Apple Watch Series 8

Større, sterkere, raskere og flere funksjoner enn noen gang. Med Apple Watch Ultra tar selskapet fra Cupertino, California sikte på å utfordre dedikerte multisportklokker fra merker som Garmin, Polar og COROS. Men er det godt nok?
29. september 2022
LES MER
Fitbit Inspire 3
TEST | PULSKLOKKE

Test: Fitbit Inspire 3

Enkel i bruk, pen i utseende, komfortabel passform og lang batteritid. Fitbit Inspire 3 gjør lite ut av seg, men holder oversikt over alt du gjør og ikke gjør, uten at du trenger å tenke over det.
28. september 2022
LES MER
Salomon Pulsar Trail Pro
TEST | SKO

Test: Salomon Pulsar Trail Pro

Salomon Pulsar Trail Pro tar de viktigste egenskapene fra toppmodellen S/Lab Pulsar og pakker det inn i en lett og rask terrengsko med fokus på enda mer komfort og stabilitet.
27. september 2022
LES MER
Lumos Ultra+ MIPS
TEST | ANNET

Test: Lumos Ultra+ MIPS

Er dette den rimeligste forsikringen du kan kjøpe til deg selv, eller noen andre? Lumos Ultra+ MIPS er en hjelm utenom det vanlige, og er verdt hver krone.
26. september 2022
LES MER
Salomon Sense Ride 4
TEST | SKO

Test: Salomon Sense Ride 4

Den koster en brøkdel av toppmodellene, og byr på langt mer enn du kan forvente. Salomon Sense Ride 4 takler nesten alt, og det er kun løperen det står på.
24. september 2022
LES MER
Jabra Elite 5
TEST | ØREPROPP

Test: Jabra Elite 5

Mest mulig lyd og flest mulig funksjoner til lavest mulig pris? Hils på Jabra Elite 5 – her får du maks valuta for pengene og topp kvalitet.
23. september 2022
LES MER
beste løpevest
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Osprey Duro 15

Med et rikholdig antall lommer, justeringsmuligheter, smarte løsninger og høy bærekomfort, er Osprey Duro 15 kanskje den beste løpevesten for deg som ønsker å frakte med deg nok til å kunne være selvforsynt ute over lang tid.
20. september 2022
LES MER
Garmin Venu SQ 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Venu SQ 2 Music

Leter du etter en smartklokke, eller treningsklokke med omfattende aktivitetssporing, nyttige treningsfunksjoner, et flott utseende, enkel betjening og ikke minst god batteritid? Garmin Venu SQ 2 Music kan være den perfekte matchen
18. september 2022
LES MER
Salomon Ultra Glide
TEST | SKO

Test: Salomon Ultra Glide

Har Salomon akkurat laget den ultimate langdistanse løpeskoene? Salomon Ultra Glide kan være forskjellen på om du gjennomfører med stil, eller om løpet blir et mareritt.
14. september 2022
LES MER
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3
TEST | ØREPROPP

Test: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 byr på lydkvalitet i ypperste klasse, effektiv støydemping og komfortabel passform. Men er tredje generasjon MOMENTUM TW verdt prisen?
11. september 2022
LES MER
Lanullva Hustadvika 2.0
TEST | BEKLEDNING

Test: Lanullva Hustadvika 2.0 / Havbris 2.0 ullprodukter

Lanullva Hustadvika 2.0 og Lanullva Havbris 2.0 – merk deg navnene, for dette er plagg du ikke vil gå glipp av.  Ull ble plutselig «kult» igjen. Ikke bare er disse produktene (vanvittig) varm, men de ser også utrolig bra ut!
7. september 2022
LES MER
Salomon Speedcross 6
TEST | SKO

Test: Salomon Speedcross 6 / Speedcross 6 GTX

Den er nesten mer ikonisk enn Sinnataggen og Kristusstatuen, og har sett mye større deler av verden enn begge disse to. Salomon Speedcross er en legende i terrengsko-sirkuset, og kommer for alltid til å være det. Her er Salomon Speedcross 6.
5. september 2022
LES MER
Samsung Galaxy Buds2 Pro
TEST | ØREPROPP

Test: Samsung Galaxy Buds2 Pro

Mindre, lettere, mer komfortabel, bedre lyd og bedre støydemping. Samsung Galaxy Buds2 Pro pakker inn en hel del i Samsung sine nyeste ørepropper, og er uten tvil selskapets beste til nå.
31. august 2022
LES MER
Samsun g Galaxy Watch5 Pro
TEST | PULSKLOKKE

Test: Samsung Galaxy Watch5 Pro

Større, sterkere, kraftigere. Samsung forsøker hardt å bevare tronen som en av de beste Google WearOs-smartklokkene, og Samsung Galaxy Watch5 Pro er deres beste forsøk til nå.
30. august 2022
LES MER
løpesko test
TEST | SKO

Test: Mizuno Wave Rider 25

Mizuno Wave Rider 25 er så allsidig og moro, at det er det ene paret løpesko du tar med deg hvis skulle plukket med et par sko til skoens versjon av Noahs Ark.
30. august 2022
LES MER
beste pulsklokke
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Enduro 2

Garmin Enduro 2 er den ultimate klokken for deg som søker (ekstremt) lang batteritid, solid byggekvalitet, og alt som finnes av treningsfunksjoner og fancy verktøy. Den eneste klokken som er i nærheten, er Garmin sin egen Garmin Fenix 7X Sapphire.
28. august 2022
LES MER
Salomon Cross Run
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon Cross Run T-Shirt/Long Sleeve

Superkomfortabel, pent design, og en ekstra smart detalje. Salomon Cross Run T-Shirt og Salomon Cross Run Long Sleeve er enkel og «vanlige» produkter, men fortjener likvel skryt!
26. august 2022
LES MER
Salomon Speedcross 5
TEST | SKO

Test: Salomon Speedcross 5 / Speedcross 5 Gore-Tex

Bredere passform, bedre grep, og mer demping og respons. Salomon Speedcross 5 tar den velkjente modellen et stort skritt i riktig retning. Her er det veldig mye å like.
24. august 2022
LES MER
Beste løpesko
TEST | SKO

Test: ASICS GEL-Kayano 29

ASICS GEL-Kayano 29 er uten tvil den beste versjonen av Kayano noen gang gjennom dens 30 år lange karriere. Nye Kayano 29 er en flaggskipsko med nye seil – i kraftig medvind.
23. august 2022
LES MER
trådløse ørepropper test
TEST | ØREPROPP

Test: JBL Live Pro 2

JBL Live Pro 2 imponerer med kvaliteter fra øverste hylle. Her får du mye lyd og imponerende god støydemping, til en overraskende lav pris. JBL Live Pro 2 ypper seg mot toppmodellene.
22. august 2022
LES MER
Salomon Pulsar Trail
TEST | SKO

Test: Salomon Pulsar Trail / Salomon Pulsar Trail GORE-TEX

Mer dempet en den racingfokuserte S/Lab Pulsar, og mindre dempet og raskere enn ultraløpskoen Salomon Ultra Glide – Salomon Pulsar Trail kombinerer det beste fra to verdener og legger grunnlaget for en svært allsidig og rask sko.
21. august 2022
LES MER
Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY

Lekende lett, latterlig vannavstøtende og super komfortabel. Salomon BONATTI GORE-TEX SHAKEDRY bringer det beste av løpejakker til virkeligheten. Denne jakken er verdt sin pris.
18. august 2022
LES MER
trenings t-skjorte
TEST | BEKLEDNING

Test: Mizuno Sun Protect Tee

En t-skjorte så komfortabel at du får lyst å bytte ut alle skjortene i skapet med kun denne ene modellen? Jepp, så behagelig er Mizuno Sun Protect Tee.
17. august 2022
LES MER
beste terrengsko
TEST | SKO

Test: On Cloudvista

Lett, aggressiv og godt dempet – On Cloudvista er kanskje en av de lekreste terrengskoene på markedet. Spørsmålet er bare om den også er blant de beste.
15. august 2022
LES MER
Salomon XT-6
TEST | SKO

Test: Salomon XT-6

Salomon XT-6 er kanskje den mest undervurderte  og glemte Salomon-skoen per dags dato. Er du på jakt etter en komfortabel og rask sko til lange distanser i terrenget, så er Salomon XT-6 veien å gå.
12. august 2022
LES MER
beste trådløse ørepropper med støydemping
TEST | ØREPROPP

Test: Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei FreeBuds Pro 2 tar selskapets allerede imponerende gode ørepropper og forbedrer de på nesten samtlige områder. Enten du er glad i god lyd, eller foretrekker total stillhet, så vil Huawei FreeBuds Pro 2 kunne levere på topp.
8. august 2022
LES MER
KingSmith WalkingPad X21
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: KingSmith WalkingPad X21

KingSmith WalkingPad X21 følger opp suksessen med WalkingPad R2 og R2 Pro ved å gi den enda mer krefter, et større display, og enda smartere foldedesign. Det er mange grunner til å velge WalkingPad X21.
7. august 2022
LES MER
Jabra Elite 7 Pro
TEST | ØREPROPP

Test: Jabra Elite 7 Pro

Små, lette, diskré og komfortable, i tillegg super batteritid, trådløs lading, vanntett og smarte. Jabra Elite 7 Pro kan by på mye, spesielt for deg som er glad i å prate.
4. august 2022
LES MER
JBL Flip 6
TEST | ANNET

Test: JBL Flip 6

Den er knøtt liten, men kraftig som en kanon. JBL Flip 6 pakker inn mer lyd enn man trodde var mulig i noe så smått. I tillegg får du lang batteritid, suveren værtetting og mulighet for å pare med inntil 99 andre høyttalere!
1. august 2022
LES MER
Salomon Sonic 5 Balance
TEST | SKO

Test: Salomon Sonic 5 Balance

Langt i fra den mykeste, men likevel digg! Faktisk er det den kontante og faste følelsen du får med Salomon Sonic 5 Balance som gjør den så god. 
28. juli 2022
LES MER
Amazfit T-Rex 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: Amazfit T-Rex 2

Laget for å overleve en 3.verdenskrig, kulden fra en ny istid, og varmen fra 2018-sommeren på nytt – Amazfit T-Rex 2 er sannsynligvis ikke bare en av de best utstyrte klokkene på markedet, men også en av de tøffeste.
26. juli 2022
LES MER
Garmin HRM-Pro Plus
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin HRM-Pro Plus

Eier du en Garmin-klokke i dag, eller planlegger å kjøpe en? I så fall er det ingen tvil om hvilket pulsbelte som er det beste du kan supplere klokken med.
25. juli 2022
LES MER
Asics Novablast 2
TEST | SKO

Test: Asics Novablast 2

Gjør deg klar for en av utrolig morsom og allsidig sko – Asics Novablast 2. Denne skoen ikke bare viderefører egenskapene fra den forrige suksessen, men forbedrer de.
25. juli 2022
LES MER
lette tursko test
TEST | SKO

Test: Salomon Outpulse GORE-TEX

Salomon Outpulse GORE-TEX gjør så mye riktig at selv det er umulig og ikke smile når du tar de på deg. Disse skoene er som trekt ut av Norsk natur sitt DNA, og kan bli en storselger blant turglade mennesker!
21. juli 2022
LES MER
trådløse ørepropper til trening
TEST | ØREPROPP

Test: Sennheiser Sport True Wireless

Sennheiser går all inn på engasjerende lyd og bombesikker passform med sine første dedikerte sportsorienterte ørepropper Sennheiser Sport True Wireless. Du får ikke full pakke, men du får fremdeles «Sennheiser-kvalitet».
18. juli 2022
LES MER
Asics GEL-Cumulus 24
TEST | SKO

Test: Asics GEL-Cumulus 24

Ønsker du deg en allsidig joggesko som takler alt fra kort til langt, raskt eller sakte, eller grus, asfalt, eller kanskje sti? Asics GEL-Cumulus 24 er så allsidig at den kan krysse av på alle punktene.
7. juli 2022
LES MER
Sennheiser TV Clear True Wireless
TEST | ØREPROPP

Test: Sennheiser TV Clear True Wireless

Ønsker du å pløye gjennom mengder av filmer og TV-serier, klar og tydelig lyd og samtidig unngå å forstyrre andre i samme rom? Sennheiser TV Clear True Wireless er kanskje det nærmeste du kommer. Her får du lyd på egne premisser.
6. juli 2022
LES MER
joggesko test
TEST | SKO

Test: Hoka Mach 5

Går du med drømmer å sette ny pers på 10k i år? Hoka Mach 5 kan være skoen som hjelper deg til det, og som lar deg gjøre drøm til virkelighet. 
5. juli 2022
LES MER
Salomon X Ultra 4 Mid GORE-TEX
TEST | SKO

Test: Salomon X Ultra 4 Mid GORE-TEX

Salomon X Ultra 4 Mid GORE-TEX er ute i sin fjerde utgave og bedre enn noen gang. Denne lettvekteren har egenskaper som gjør den til en glimrende lettvekts tursko for variert turliv både høyt og lavt.
3. juli 2022
LES MER
CASIO G-Shock Mudmaster GWG-2000
TEST | PULSKLOKKE

Test: CASIO G-Shock Mudmaster GWG-2000

Laget for å motstå de tøffeste elementene, de høyeste toppene, dypeste farvann og mest ekstreme omgivelser. CASIO G-Shock Mudmaster GWG-2000 sikter seg inn på deg som ønsker en klokke som bare varer og varer, og som du aldri behøver å bekymre deg over.
30. juni 2022
LES MER
Salomon Glide Max
TEST | SKO

Test: Salomon Glide Max

Er du ute etter maksimal komfort og en sko som kan behandle føttene dine som kongelige? Salomon Glide Max er sannsynligvis det nærmeste du kommer å gå på skyer, samtidig som du fremdeles står med beina plantet på landjorda.
28. juni 2022
LES MER
CASIO G-Shock GBD-200
TEST | PULSKLOKKE

Test: CASIO G-Shock GBD-200

Leter du etter en robust klokke med lang batteritid, støtte for smartvarsler og enkel aktivitetssporing? CASIO G-Shock GBD-200 kan være svaret du leter etter. Her får du noe svært få produsenter er i stand til å tilby.
26. juni 2022
LES MER
On Zero Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: On Zero Jacket

Er du på utkikk etter en superlett og liten jakke du faktisk kan putte i lomma å glemme at du har den der? On Zero Jacket er enkelt og greit vilt liten og lett! Her snakker vi sannsynligvis verdens letteste vindtette og vannavstøtende løpejakke.
24. juni 2022
LES MER
Huawei Watch GT 3 Pro
TEST | PULSKLOKKE

Test: Huawei Watch GT 3 Pro

Større, sterkere, men de samme gamle begrensningene. De er der ikke helt enda, men Huawei er nære ved å lage den «perfekte hybridklokka». Huawei Watch GT 3 Pro har kvaliteter som er sjelden forunt smartklokker. Dette er Huawei Watch GT 3 Pro.
23. juni 2022
LES MER
Salomon INDEX.01
TEST | SKO

Test: Salomon INDEX.01

Salomon INDEX.01 er verdens første løpesko som er 100% miljøvennlig. Salomon har ikke bare imponert i måten de har laget skoen på, men også i hvordan den oppleves.
22. juni 2022
LES MER
On Cloudmonster
TEST | SKO

Test: On Cloudmonster – En konge i monsterforkledning

Gigantiske puter, et kraftig Speedboard-springbrett, og en rullende rockertupp. On Cloudmonster er virkelig et monster av en løpesko. Denne skoen kommer garantert til å vekke oppsikt uansett hvor raskt eller sakte du springer.
21. juni 2022
LES MER
Garmin Forerunner 255 / 255 Music
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 255 / 255 Music

Forgjengeren solgte i bøtter og spann og var en av de beste pulsklokkene i budsjettklassen. Nå er den nye Garmin Forerunner 255 serien klar til å overta bestselger-tronen. Her får du virkelig valuta for pengene.
19. juni 2022
LES MER