Tester

Hoka Tecton X
TEST | SKO

Test: Hoka Tecton X – Dobbel karbon, dobbel moro!

Leken, lett, lynrask og lekker. Drømmer du om å fly gjennom terrenget som om du hadde springfjærer i beina? Hoka Tecton X kan være skoen som gjør deg til Strava-legenede på de røffeste segmentene.
22. mai 2022
LES MER
Garmin Vivosmart 5
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Vivosmart 5

Garmin Vivosmart 5 byr på omfattende aktivitetsmåling og søvnsporing, og lar deg spore trening å holde deg oppdatert på omverden. Men er den virkelig verdt 1700 kr?
22. mai 2022
LES MER
On Cloudrunner
TEST | SKO

Test: On Cloudrunner

En trygg og god allrounder som leverer behagelig demping, god respons, og en sikker passform. On Cloudrunner er klar for allsidig og mye bruk.
20. mai 2022
LES MER
Garmin Vivomove Sport
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Vivomove Sport / Vivomove 3

Ønsker du deg en klokke som kan måle hverdagsaktivitet, søvn og trening, og samtidig se så bra ut at du kan legge «Rolex-feberen» på hylla? Da bør du hilse på Garmin Vivomove Sport.
19. mai 2022
LES MER
Silva Orbit 25
TEST | FRILUFTSUTSTYR

Test: Silva Orbit 25

Silva Orbit 25 lar deg frakte med deg det du trenger uten å måtte bekymre deg for regn og fukt på veien. Orbit 25 er helt vanntett, dundrende solid, og sørger samtidig for at du blir sett i mørke.
18. mai 2022
LES MER
Polar Pacer
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Pacer

Ønsker du å komme i gang med løping og å finne løpegleden, så har Polar Pacer alt du trenger. Polar Pacer viderefører alt det kjente og velfungerende fra den populære Polar Vantage M2, og pakker det inn i en lettere og bedre utstyrt innpakning, til en enda lavere pris.
12. mai 2022
LES MER
beste romaskin
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: Infico E2 romaskin

Ønsker du deg et av de mest effektive treningsverktøyene du kan oppdrive, men har begrenset med plass? Da kan Infico E2 romaskin være et godt alternativ. Her får du virkelig presset inn mye god trening på et lite areal.
9. mai 2022
LES MER
Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX
TEST | SKO

Test: Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX

En solid, lett og stabil hikingsko perfekt for årets Norgesferie. Salomon PREDICT HIKE GORE-TEX passer til alt fra turer i skog og mark til steinete fjell og sva. Denne skoen kan gi mye glede.
5. mai 2022
LES MER
joggesko
GUIDE | SKO

Joggesko / Terrengsko – Test og anbefalinger til årets modeller!

Er du på utkikk etter nye joggesko? Enten du leter etter mengdetreningssko, lette og raske joggesko, eller en god allrounder som takler det meste, så vil du finne det her. Her er guide og anbefalinger til årets løpesko.
28. april 2022
LES MER
Beste Bluetooth høyttaler
TEST | ANNET

Test: Ultimate Ears Wonderboom 2

Liten, kraftig, robust og brukervennlig. Det er Ultimate Ears Wonderboom 2 kort oppsummert. Skal du ha en´ enkel bærbar høyttaler til å ta med overalt, er det denne du skal ha.
25. april 2022
LES MER
Suunto 5 Peak
TEST | PULSKLOKKE

Test: Suunto 5 Peak

Liten, lett og lang batteritid – en multisportklokke laget for å tåle tøft bruk, til en god pris. Suunto 5 Peak byr på det meste av Suunto sine treningsverktøy, men møter likevel tøff konkurranse fra en rekke gode alternativer.
21. april 2022
LES MER
Polar Pacer Pro
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Pacer Pro

Lysere, lettere, lynende kjapp – Polar Pacer Pro tar den bestselgende Polar Vantage M2, hiver inn en mer kontrastrik og lyssterk
13. april 2022
LES MER
Silva Trail Speed 5XT
TEST | ANNET

Test: Silva Trail Speed 5XT

Kraftig lys, lav vekt, høy komfort og en rekke smarte funksjoner. Silva Trail Speed 5XT gjør mørketiden kortere og lysere, og appellerer til alt fra turgåere, skikjørere, syklister og løpere. Her er Silva sitt siste flaggskip.
11. april 2022
LES MER
beste pulsklokke
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Venu 2

Garmin Venu 2 følger opp en allerede god pulsklokke og forbedrer punktene der forgjengeren hadde mangler. Venu 2 gir deg mye av alt, og noen ekstra nyttige verktøy som gjør klokkens til et godt verktøy for å overvåke egen helse.
10. april 2022
LES MER
Lanullva Hustadvika 2.0
TEST | BEKLEDNING

Test: Lanullva Hustadvika 2.0 / Havbris 2.0 ullprodukter

Lanullva Hustadvika 2.0 og Lanullva Havbris 2.0 – merk deg navnene, for dette er plagg du ikke vil gå glipp av.  Ull ble plutselig «kult» igjen. Ikke bare er disse produktene (vanvittig) varm, men de ser også utrolig bra ut!
7. april 2022
LES MER
Asics GEL-Nimbus 24
TEST | SKO

Test: Asics GEL-Nimbus 24

Asics GEL-Nimbus 24 er klassikeren du aldri helt klarer å legge fra deg når du først har forelsket deg i den. Den 24.utgaven tar store skritt fra sin forgjenger, men bevarer den samme myke og behagelige dempingen vi er bortskjemte med fra tidligere Asics Nimbus-modeller.
4. april 2022
LES MER
Salomon Outpeak Gore-Tex 3L jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon Outpeak Gore-Tex 3L jacket

En god skalljakke for deg som ønsker en lettvekts allroundjakke til variert bruk og alle mulige værforhold. Salomon Outpeak Gore-Tex 3L jacket leverer på både funksjonalitet og design.
1. april 2022
LES MER
pulsklokke guide
TEST | PULSKLOKKE

Test av pulsklokker og smartklokker – Best i test 2022

Klar for ny pulsklokke, men vet ikke hvilken modell du skal velge? Denne guiden kan forhåpentligvis hjelpe deg å gjøre valget litt lettere. Her er listen med «Best i test pulsklokke 2022».
30. mars 2022
LES MER
COROS VERTIX 2
TEST | PULSKLOKKE

Test: COROS VERTIX 2

Solid, presis, pålitelig, evigvarende og stappfull av funksjoner. Det er COROS VERTIX 2 oppsummert i fem ord. Legg til tøff, brukervennlig og fremtidsrettet, og du sitter igjen med en av markedets sprekeste pulsklokker.
24. mars 2022
LES MER
Polar Verity Sense
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Verity Sense

Polar Verity Sense tar selskapets beste optiske pulssensor og pakker den inn i et lite og lett armbånd som kan festes til overarmen og brukes i timesvis uten og merkes.
22. mars 2022
LES MER
Huawei Watch GT Runner
TEST | PULSKLOKKE

Test: Huawei Watch GT Runner

Med et nytt og lettere design, nye og forbedrede treningsfunksjoner, og dynamiske løpeprogrammer ønsker Huawei å gjøre seg respektert blant de dedikerte pulsklokke-produsentene. Her er Huawei Watch GT Runner.
21. mars 2022
LES MER
Salomon OUTLINE Down Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon OUTLINE DOWN

Lett, kompakt, varm, gode lommer og god hette, en vannavstøtende yttermembran og et pent design. Det er vanskelig å be om mer enn dette. Salomon OUTLINE DOWN krysser av på de fleste punkter.
18. mars 2022
LES MER
Rab Ascendor Light Pant
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Ascendor Light Pant

Rab Ascendor Light Pant er enkelt og greit en utrolig allsidig og god bukse, enten du ønsker å bruke den til tur eller hverdag. Her får du komfort og flotte detaljer i et pent design.
15. mars 2022
LES MER
løpesko test
TEST | SKO

Test: Mizuno Wave Skyrise 3

Mizuno Wave Skyrise 3 balanserer demping og respons på en måte som får løping til å virke lettere enn det egentlig er. 3.generasjon Skyrise er noe helt eget, og er skoene for deg som søker en godt dempet løpesko med det lille ekstra.
11. mars 2022
LES MER
Garmin Forerunner 945 LTE
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Forerunner 945 LTE

Du skal ikke bedømme en pulsklokke på utseende og vekt, for Garmin Forerunner 945 LTE er en av Garmin sine råeste pulsklokker, og tilbyr noe helt eget som ingen andre Garmin-klokker har.
9. mars 2022
LES MER
Rab Xenair Alpine Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Xenair Alpine Jacket

Leter du etter en varm og lett jakke som ikke tar mer plass enn nødvendig? Slutt å lete – Rab Xenair Alpine Jacket gir deg det du trenger.
7. mars 2022
LES MER
Salomon OUTPEAK PRIMALOFT
TEST | BEKLEDNING

Test: Salomon OUTPEAK PRIMALOFT

Salomon OUTPEAK PRIMALOFT balanserer varme og vekt på en god måte, topper det med noen fine og praktisk detaljer, og noen freshe farger som garantert vekker oppsikt.
2. mars 2022
LES MER
Garmin Instinct 2 Solar
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Instinct 2 Solar

Garmin Instinct 2 er klokken som går uberørt ut av en boksekamp med Rocky Balboa, er så full av funksjoner at selv James Bond kunne klart seg med halvparten, og har så god batteritid at du ikke behøver å lade på måneder.
27. februar 2022
LES MER
Jabra Elite 4 Active
TEST | ØREPROPP

Test: Jabra Elite 4 Active

Jabra Elite 4 Active leverer et solid sett trådløse ørepropper til en meget god pris med sitt siste tilskudd til Elite-familien. Sjelden får du så mange nyttige funksjoner til en så lav pris.
22. februar 2022
LES MER
hvilken pulsklokke er best
BLOGG | PULSKLOKKE

Hvilken pulsklokke er best?

Hvilken pulsklokke er best? Polar eller Garmin? Eller kanskje Suunto eller COROS? For ikke å nevne Wahoo, Fitbit, og alle de ulike smartklokkene fra kjente merkevarer som Samsung, Apple og Huawei. Her får du det virkelige svaret på hva som er den beste pulsklokken på markedet.
18. februar 2022
LES MER
Apple AirPods Pro
TEST | ØREPROPP

Test: Apple AirPods Pro

Ønsker du et sett trådløse ørepropper med god lyd, fenomenal støydemping, god samtalekvalitet, behagelig passform, og et ekstra ess i ermet som bringer deg nærmere den ekte konsertopplevelsen? Da bør du sjekke ut Apple AirPods Pro.
14. februar 2022
LES MER
Bryton Rider 750
TEST | PULSKLOKKE

Test: Bryton Rider 750

Ser du etter en kraftig sykkelcomputer med «alt av funksjoner», kart og enkelt brukergrensesnitt? Da bør du sjekke ut Bryton Rider 750. Denne computeren er verdt hver krone.
8. februar 2022
LES MER
treningsklokke garmin
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Epix 2 Sapphire

Garmin Epix 2 (Gen 2) tar ikke bare det beste fra Garmin sine mest robuste, funksjonsrike og bestselgende klokker – den klinker også til med en nydelig AMOLED-skjerm, imponerende batteritid, og skinner som det som kanskje er en av de mest elegante pulsklokkene på markedet.
31. januar 2022
LES MER
Garmin Venu 2 Plus
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus leder veien videre for selskapets første virkelige smartklokke. Favoritten Venu 2 har fått innebygd taleassistent, et nytt og mer robust design, og byr på funksjoner som kan friste en rekke ulike brukere.
28. januar 2022
LES MER
Apple AirPods 3
TEST | ØREPROPP

Test: Apple AirPods 3

Apple AirPods 3 tar Apple og en av verdens mest populære trådløse ørepropper et stort steg videre, og leverer enestående lyd og passform for alle som elsker et åpent design.
21. januar 2022
LES MER
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Nye Garmin Fenix 7 er så kraftig, så full av funksjoner, så elegant pakket inn, og så til de grader gjennomført, at den blåser ikke bare konkurrentene av banen. Den parkerer de fullstendig.
18. januar 2022
LES MER
Mountain Equipment K7 Jacket
TEST | BEKLEDNING

Test: Mountain Equipment K7 Jacket

Mountain Equipment er en av de mest anerkjente produsentene av dunprodukter og er kjent for høy kvalitet og holdbarhet på det de lager. Mountain Equipment K7 Jacket er et godt eksempel, og er en perfekt dunjakke for de virkelige kalde dagene.
14. januar 2022
LES MER
Image
TEST | PULSKLOKKE

Test: Garmin Fenix 6 Pro

Fullstappet av funksjoner, lang batteritid, innebygd lagring for musikk og streaming av Spotify/Deezer, trådløs betaling, detaljerte kart og markedets mest presise aktivitetsmålingen og pulsmålingen. Garmin Fenix 6 Pro leverer på absolutt alle områder. Dette er markedets soleklart beste pulsklokke.
11. januar 2022
LES MER
Smartklokke test
TEST | PULSKLOKKE

Test: Apple Watch Series 7

Litt større, litt bedre, like liten, mer robust og en skjerm som er lettere å se innendørs. Apple Watch Series 7 er mye av det samme som sin forgjenger, men forbedrer noen viktige punkter.
7. januar 2022
LES MER
pulsklokke test
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Vantage M2

Den markedsføres som en «budsjettmodell», men ingenting annet enn prisen tilsier at Polar Vantage M2 hører til budsjettklassen. Her har Polar
1. januar 2022
LES MER
Image
TEST | PULSKLOKKE

Test: COROS PACE 2

Ingen pulsklokke gir deg like mye for pengene enn COROS PACE 2. Her er det så mye valuta for pengene, at det er tilnærmet ulovlig å ikke bli fornøyd.
31. desember 2021
LES MER
tredemølle best i test
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: WalkingPad R2 Pro – Et supert alternativ til tredemølle

Den er liten, lett, superkompakt og elegant. Ikke minst er den kraftig og gjør en overraskende god jobb. WalkingPad R2 Pro er enkelt og greit genial.
30. desember 2021
LES MER
Polar Grit X Pro vs. Polar Vantage V2
BLOGG | PULSKLOKKE

Polar Grit X Pro vs. Polar Vantage V2 – Hvilken er best for deg?

Polar har ikke lenger bare en flaggskipmodell i produktsortimentet. Polar Grit X Pro og Polar Vantage V2 er begge toppmodeller å regne. Så spørsmålet er; hvilken modell skal du velge?
27. desember 2021
LES MER
Polar Grit X Pro
TEST | PULSKLOKKE

Test: Polar Grit X Pro

Polar har laget pulsklokker i hele 45 år og er sannsynligvis selskapet med størst innvirkning på hvordan teknologien rundt pulsmåling har utviklet seg. Med Polar Grit X Pro lager de ikke bare sin mest robuste klokke til nå, men også sin flotteste og beste for folk flest.
15. desember 2021
LES MER
Rab Electron Pro test
TEST | BEKLEDNING

Test: Rab Electron Pro dunjakke

Lett, kraftig, pent design og en praktisk vannavstøtende membran – Rab Electron Pro krysser av på mange punkter for en super dunjakke.
13. desember 2021
LES MER
Jabra Elite Active 75t
TEST | ØREPROPP

Test: Jabra Elite Active 75t

Skal du ha et par trådløse ørepropper enten det være seg trening, hverdags, samtaler, eller kontoret? Da bør Jabra Elite Active 75t stå på ønskelista.
3. desember 2021
LES MER
Vivagun PRIME 3.0 vs. Vivagun PRIME 2.0
TEST | TRENINGSUTSTYR

Test: Vivagun PRIME 3.0 og Vivagun PRIME 2.0

Du trenger ikke å blakke deg fullstendig dersom du er ute etter en god massasjepistol. Vivagun PRIME 3.0 og Vivagun PRIME 2.0 beviser hvorfor.
23. november 2021
LES MER
JBL Reflect Flow Pro
TEST | ØREPROPP

Test: JBL Reflect Flow Pro

Enda større, enda lengre batteritid, og enda bedre lyd. Og enda et par ørepropper fra JBL. Heldigvis leverer JBL Reflect Flow Pro mer enn godt nok til å forsvare et kjøp.
23. november 2021
LES MER
On Cloudflow 3
TEST | SKO

Test: On Cloudflow 3

On Cloudflow 3 leverer en lettvekts mengdetreningssko perfekt til alt fra 5 km til halvmaraton. Til den erfarne løper vil skoen være et godt alternativ for full maraton.
23. november 2021
LES MER
Jabra Elite 7 Active
TEST | ØREPROPP

Test: Jabra Elite 7 Active

Jabra Elite 7 Active frir til aktive mennesker med sine nye toppmodell med eget «ShakeGrip» belegg for å gi enda sikrere passform under trening.
26. oktober 2021
LES MER