Nyhet: Polar Pacer Pro er nå tilgjengelig i en ny farge

15. mars, 2023 (oppdatert 23. mai 2023)

Featured image for “Nyhet: Polar Pacer Pro er nå tilgjengelig i en ny farge”

Polar har nylig lansert pulsklokken Polar Pacer Pro i den nye fargen Gold Dust. Nyheten kombinerer en stilig gyllen klokkeramme og et beige armbånd.

Hvis du ikke allerede er kjent med Polar Pacer Pro, så er det Polar sitt siste tilskudd til den voksende produktlinjer av sportsklokker. Pacer Pro kombinerer egenskaper fra øverste hylle med enkelt og brukervennlig grensesnitt, omfattende trenings- og aktivitetssporing, og nøyaktig GPS-og pulssporing.

Pacer Pro er liten og lett, men har samtidig en stor og klar skjerm som er lett å lese uansett lysforhold. Klokken kommer også med en oppdatert prosessor som bidrar til at klokken er lynrask i bruk.

Polar Pacer Pro ble først tilgjengelig i april 2022, og finnes fra før i fargene Carbon Grey, Snow White, Midnight Blue, Autumn Maroon og Aurora Green. Nå er den også tilgjengelig i fargen Golden Dust.

Polar Pacer Pro i Golden Dust vil først være tilgjengelig kun på Polar.com, men vil senere komme til butikk. Salgsstart er 15.mars 2023, og veiledende pris er satt til 3499 kr.


Polar Pacer Pro


Kjøp Polar Pacer Pro Gold Dust

Kjøp Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro Gold Dusk

Den har arvet navnet fra en av selskapets første modeller, men der stopper også likheten. Nye Polar Pacer Pro er «laget med løperen i fokus», og minner i langt større grad om flaggskipet Polar Vantage V2, samtidig som den har fått noen vesentlige oppgraderinger som vil få selv dagens Vantage V2-eiere til å bli misunnelig.

Polar Pacer Pro er en fullverdig multisportklokke og tilbyr det meste av Polar sine treningsfunksjoner, avansert trenings- og restitusjonsanalyse, samt aktivitets- og søvnsporing. Det lekre designet gjør også at du ikke trenger å grue deg på å bære klokken døgnet rundt, og batteritiden er god nok til rundt 40 timer med trening sammenhengende. Klokken er enkel å betjene takket være fem knapper, men har ikke touchskjermen fra de to toppmodellene.

Polar Pacer Pro erstatter den tidligere Vantage M2. Klokkene har mange av de samme funksjonene, men Polar Pacer Pro har fått en ny og bedre skjerm (MIP-skjerm) med bedre kontrast og lesbarhet, en dobbelt så rask prosessor som sørger for raskere menyer, raskere lading, samt en oppdatert og mer nøyaktig GNSS-chip (mer nøyaktig GPS).

Du kan velge blant over 130 ulike aktivitetsprofiler og en flere nyttige treningsfunksjoner. De viktigste er energipåminneren FuelWisepstempo som hjelper deg å holde en jevn hastighet på en bestemt distanse, Energy Sources som gir detaljert innsikt i hvilke energikilder som er brukt, samt Hill Splitter, Brødsmuleruting med sving-for-sving navigering, Barometerisk høydemåler (gir mer nøyaktig høyde), kompass, Tilbake til start, og Strava Live Segments. Det «beste» er den innebygde kraftmålingen (løpskraft) som eliminerer behovet for eksterne sensorer.

Polar Pacer Pro inkluderer ytelsestester for løp/sykkel, en ny Langtest (estimerer VO2 maks kun ved å gå) og tester for VO2-maks.

I Polar Flow appen får du oversikt over alt klokken registrerer, og ved hjelp av Training Load Pro hjelper klokken deg å forstå om du trener produktivt eller ikke. Du kan planlegge treningsøkter og synkronisere de til klokken, eller melde deg på ulike løpeprogram. FitSpark-funksjonen gir deg daglige treningsforslag basert på treningstilstand og dagsform. FitSpark tar høyde for både trening, aktivitet og søvn.

Polar Pacer Pro har verken kart, betalingsfunksjon eller støtte for streaming av musikk, men klokken fungerer som musikkontroller og støtter smartvarsler. Alt i alt er Polar Pacer Pro sannsynligvis Polar-klokken som gir deg mest for pengene. For under 3000 kr har du alt du trenger i en liten, lett og pen pulsklokke.

Viktigste funksjoner:

Fordeler:

 • Solid og elegant byggekvalitet. Slank og lett.
 • God GPS og pulssensor.
 • Måler løpskraft rett fra klokka.
 • Full av sensorer som GPS, barometer, optisk pulssensor, termometer, kompass, akselerometer.
 • Omfattende aktivitets- og søvnanalyse.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Mange aktivitetsprofiler å velge mellom.
 • Omfattende trenings- og restitusjonsanalyse.
 • FitSpark gir deg daglige treningsøkter basert på terningstilstand og dagsform.
 • Polar Løpeprogrammer hjelper deg å trene riktig mot kjente løpedistanser.
 • Brødsmuleruting med sving-for-sving navigering.
 • Strava Live Segments.
 • Smartklokkefunksjoner: Smartvarsler, musikkontroller, værmelding.

Ulemper:

 • Ingen mulighet for streaming av musikk.
 • Mangler kart.
 • Ingen betaling.

Kjøp Polar Pacer Pro Gold Dust

Kjøp Polar Pacer Pro

Del gjerne:

Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”
20. februar 2024 | Guider

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko/joggesko.
Les mer
Featured image for “Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke”
5. februar 2024 | Guider & anbefalinger

Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke

Mer enn 100 modeller testet! Ny pulsklokke, men vet ikke hvilken du skal velge? Denne guiden og gigantiske testen kan forhåpentligvis gjøre valget lettere.
Les mer
Featured image for “Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle”
24. juli 2023 | Guider & anbefalinger

Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle

Hvilken tredemølle er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Her får du svar på alt du trenger å vite, samt gode kjøpsanbefalinger.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Romaskin – Guide og anbefalinger”
23. november 2021 | Guider & anbefalinger

Romaskin – Guide og anbefalinger

Hvilken romaskin er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Denne guiden gir deg svar på alt du trenger å vite, samt gode kjøpsanbefalinger!
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”
19. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til å velge Vivoactive 5 som din neste klokke.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”
9. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en rekke treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”
5. februar 2024 | Blogg

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet på alvor.
Les mer
Featured image for “HOKA lanserer Cielo X1 – Toppmodell bygget for høy hastighet”
1. februar 2024 | Blogg

HOKA lanserer Cielo X1 – Toppmodell bygget for høy hastighet

HOKA lanserer et nytt flaggskip i selskapets produktlinje; HOKA Cielo X1 – en løpesko designet for maksimal flyt, fart og komfort.
Les mer
Featured image for “Dette er gjennomsnittlig HRV for ulike aldre og kjønn”
29. januar 2024 | Blogg

Dette er gjennomsnittlig HRV for ulike aldre og kjønn

Studie viser hvordan HRV endrer seg med alder, kjønn og sykdom, og hva gjennomsnitlig HRV-verdi er for ulike kjønn og aldersgrupper.
Les mer
Featured image for “Suunto lanserer Suunto Sonic hodetelefoner og nye farger for Suunto Race”
26. januar 2024 | Blogg

Suunto lanserer Suunto Sonic hodetelefoner og nye farger for Suunto Race

Suunto har lansert de nye hodetelefonene Suunto Sonic og nye farger for multisportklokken Suunto Race. Her er det du må vite.
Les mer