Nyhet: Polar Pacer Pro er nå tilgjengelig i en ny farge

15. mars, 2023 (oppdatert 23. mai 2023)

Featured image for “Nyhet: Polar Pacer Pro er nå tilgjengelig i en ny farge”

Polar har nylig lansert pulsklokken Polar Pacer Pro i den nye fargen Gold Dust. Nyheten kombinerer en stilig gyllen klokkeramme og et beige armbånd.

Hvis du ikke allerede er kjent med Polar Pacer Pro, så er det Polar sitt siste tilskudd til den voksende produktlinjer av sportsklokker. Pacer Pro kombinerer egenskaper fra øverste hylle med enkelt og brukervennlig grensesnitt, omfattende trenings- og aktivitetssporing, og nøyaktig GPS-og pulssporing.

Pacer Pro er liten og lett, men har samtidig en stor og klar skjerm som er lett å lese uansett lysforhold. Klokken kommer også med en oppdatert prosessor som bidrar til at klokken er lynrask i bruk.

Polar Pacer Pro ble først tilgjengelig i april 2022, og finnes fra før i fargene Carbon Grey, Snow White, Midnight Blue, Autumn Maroon og Aurora Green. Nå er den også tilgjengelig i fargen Golden Dust.

Polar Pacer Pro i Golden Dust vil først være tilgjengelig kun på Polar.com, men vil senere komme til butikk. Salgsstart er 15.mars 2023, og veiledende pris er satt til 3499 kr.


Polar Pacer Pro


Kjøp Polar Pacer Pro Gold Dust

Kjøp Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro Gold Dusk

Den har arvet navnet fra en av selskapets første modeller, men der stopper også likheten. Nye Polar Pacer Pro er «laget med løperen i fokus», og minner i langt større grad om flaggskipet Polar Vantage V2, samtidig som den har fått noen vesentlige oppgraderinger som vil få selv dagens Vantage V2-eiere til å bli misunnelig.

Polar Pacer Pro er en fullverdig multisportklokke og tilbyr det meste av Polar sine treningsfunksjoner, avansert trenings- og restitusjonsanalyse, samt aktivitets- og søvnsporing. Det lekre designet gjør også at du ikke trenger å grue deg på å bære klokken døgnet rundt, og batteritiden er god nok til rundt 40 timer med trening sammenhengende. Klokken er enkel å betjene takket være fem knapper, men har ikke touchskjermen fra de to toppmodellene.

Polar Pacer Pro erstatter den tidligere Vantage M2. Klokkene har mange av de samme funksjonene, men Polar Pacer Pro har fått en ny og bedre skjerm (MIP-skjerm) med bedre kontrast og lesbarhet, en dobbelt så rask prosessor som sørger for raskere menyer, raskere lading, samt en oppdatert og mer nøyaktig GNSS-chip (mer nøyaktig GPS).

Du kan velge blant over 130 ulike aktivitetsprofiler og en flere nyttige treningsfunksjoner. De viktigste er energipåminneren FuelWisepstempo som hjelper deg å holde en jevn hastighet på en bestemt distanse, Energy Sources som gir detaljert innsikt i hvilke energikilder som er brukt, samt Hill Splitter, Brødsmuleruting med sving-for-sving navigering, Barometerisk høydemåler (gir mer nøyaktig høyde), kompass, Tilbake til start, og Strava Live Segments. Det «beste» er den innebygde kraftmålingen (løpskraft) som eliminerer behovet for eksterne sensorer.

Polar Pacer Pro inkluderer ytelsestester for løp/sykkel, en ny Langtest (estimerer VO2 maks kun ved å gå) og tester for VO2-maks.

I Polar Flow appen får du oversikt over alt klokken registrerer, og ved hjelp av Training Load Pro hjelper klokken deg å forstå om du trener produktivt eller ikke. Du kan planlegge treningsøkter og synkronisere de til klokken, eller melde deg på ulike løpeprogram. FitSpark-funksjonen gir deg daglige treningsforslag basert på treningstilstand og dagsform. FitSpark tar høyde for både trening, aktivitet og søvn.

Polar Pacer Pro har verken kart, betalingsfunksjon eller støtte for streaming av musikk, men klokken fungerer som musikkontroller og støtter smartvarsler. Alt i alt er Polar Pacer Pro sannsynligvis Polar-klokken som gir deg mest for pengene. For under 3000 kr har du alt du trenger i en liten, lett og pen pulsklokke.

Viktigste funksjoner:

Fordeler:

 • Solid og elegant byggekvalitet. Slank og lett.
 • God GPS og pulssensor.
 • Måler løpskraft rett fra klokka.
 • Full av sensorer som GPS, barometer, optisk pulssensor, termometer, kompass, akselerometer.
 • Omfattende aktivitets- og søvnanalyse.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Mange aktivitetsprofiler å velge mellom.
 • Omfattende trenings- og restitusjonsanalyse.
 • FitSpark gir deg daglige treningsøkter basert på terningstilstand og dagsform.
 • Polar Løpeprogrammer hjelper deg å trene riktig mot kjente løpedistanser.
 • Brødsmuleruting med sving-for-sving navigering.
 • Strava Live Segments.
 • Smartklokkefunksjoner: Smartvarsler, musikkontroller, værmelding.

Ulemper:

 • Ingen mulighet for streaming av musikk.
 • Mangler kart.
 • Ingen betaling.

Kjøp Polar Pacer Pro Gold Dust

Kjøp Polar Pacer Pro

Del gjerne:

Featured image for “Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE”
13. juni 2024 | Blogg

Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE tar det beste fra smartklokken Galaxy Watch 6 og pakker det inn i en rimelig og elegant innpakning tilgjengelig for enda flere brukere.
Les mer
Featured image for “YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker”
12. juni 2024 | Blogg

YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker

YouTube Music føyer seg til rekken av Spotify, Deezer og Amazon Music, og er nå tilgjengelig på Garmin-klokker gjennom Garmin Connect.
Les mer
Featured image for “watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!”
11. juni 2024 | Blogg

watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!

Med watchOS 11 legger Apple til rette for at Apple Watch virkelig kan blande seg inn i eliten av treningsklokker. Her er alt du må vite om årets nyheter.
Les mer
Featured image for “Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!”
6. juni 2024 | Blogg

Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!

Garmin har annonsert appen Garmin Messenger som gjør det enda enklere å sende meldinger direkte fra utvalgte klokker og sykkelcomputere.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner

Shokz introduserer sine nyeste og ultralette OpenFit Air-hodetelefoner med patentert open-ear-teknologi, spesielt rettet mot trening og en aktiv livsstil.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann

Shokz lanserer nå Shokz OpenSwim Pro – et sett dedikerte sportshodetelefoner som kombinerer Bluetooth og MP3 i et fullstendig vanntett design.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Fitbit Ace LTE”
31. mai 2024 | Blogg

Nyhet: Fitbit Ace LTE

Fitbit har lansert Fitbit Ace LTE – en smartklokke for barn med innebygd LTE-tilkobling og sporing, og som belønner aktivitet gjennom dagen.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI”
30. mai 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI

Samsung tar i bruk avansert AI-teknologi for å tilby enda mer motiverende og personlige tilpassede helsetjenester når den nye Galaxy Watch lanseres senere i år.
Les mer
Featured image for “Strava lanserer Dark Mode, Family Plan, Athlete Intelligence og mye mer”
17. mai 2024 | Blogg

Strava lanserer Dark Mode, Family Plan, Athlete Intelligence og mye mer

Strava har lansert en rekke nye funksjoner som utvider og forbedrer den allerede populære plattformen, og i tillegg gjør den rimeligere for familier.
Les mer
Featured image for “COROS lanserer COROS PACE 3 Retro Edition”
16. mai 2024 | Blogg

COROS lanserer COROS PACE 3 Retro Edition

COROS har lansert COROS PACE 3 Retro Edition – inspirert av 80-talls design, men fullpakket av nymotens teknologi.
Les mer
Featured image for “Polar lanserer ny reim som åpner for kontaktløs betaling”
15. mai 2024 | Blogg

Polar lanserer ny reim som åpner for kontaktløs betaling

Polar har lansert en «betalingsreim» (en silikonreim med innebygd NFC-teknologi) som gjør det mulig å betale med klokken- uansett om den er ny eller gammel.
Les mer
Featured image for “Oura Ring er nå tilgjengelig for salg i Norge”
14. mai 2024 | Blogg

Oura Ring er nå tilgjengelig for salg i Norge

Den populære og kjente smart ringen «Oura Ring» er nå tilgjengelig for salg i Norge. I første omgang er salget eksklusivt hos Elkjøp.
Les mer