Test: Mizuno Sun Protect Tee

17. august, 2022 (oppdatert 29. august 2023)

Featured image for “Test: Mizuno Sun Protect Tee”

En t-skjorte så komfortabel at du får lyst å bytte ut alle skjortene i skapet med kun denne ene modellen? Jepp, så behagelig er Mizuno Sun Protect Tee.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Det er ærlig talt begrenset hvor mye som kan skrives om en t-skjorte, men denne gangen er det fortjent. Undertegnede er minimalist av hjerte og ønsker færrest mulig plagg i garderoben, men de plaggene som er der skal til gjengjeld være av ypperste kvalitet. Mizuno Sun Protect Tee derimot er et slikt plagg, og det er bare synd Mizuno ikke tilbyr den i flere farger.

Den sømfrie konstruksjonen sørger for at innsiden er silkemyk og glatt, mens mesh-paneler på sidene sammen med Mizuno sin DryLite-teknologi sørger for perfekt ventilasjon.

Navnet «Sun Protect Tee» kommer av at t-skjorten er laget i et stoff som reflekterer bort solstrålene fra kroppen (UPF 50+), og samtidig har en kjølende effekt. Det kunne vært store og fine ord uten mening, men selv en skeptiker som undertegnede har blitt overbevist gjennom sommeren.

Til tross for at du kan bli forvekslet med å være veiarbeider dersom du løper langs veien, så er Mizuno Sun Protect Tee tross til neongule farge en t-skjorte som byr på så høy komfort, at iveren etter å ta på skjorten har ført til et tilnærmet overforbruk i løpet av månedene som har gått. Og erfaringen tilsier; en superkomfortabel t-skjorte som faktisk virker avkjølende i varmt vær, og som imponerer med høy slitestyrke og ikke lukter.

Mizuno Sun Protect Tee er tilgjengelig i både herre- og damemodell. Herremodellen er i fargen neon gul, mens damemodellen kommer i den mer beskjedne fargen blå.

Konklusjon

Mizuno Sun Protect Tee
trenings t-skjorte

Product Name: Mizuno Sun Protect Tee

Brand: Mizuno

Offer price: 550

Currency: NOK

Konklusjon

Mizuno Sun Protect Tee har alt som skal til for å være den perfekte t-skjorten, enten du skal være aktiv i solen eller trene inne på et studio. Materialet byr på høy kvalitet og kjennes silkemykt mot huden, samtidig som Mizuno sin DryLite-teknologi sørger for en avkjølende effekt og solstråler reflekteres bort fra kroppen.

Det er vanskelig å bli overbegeistret for en enkel t-skjorte, men Mizuno Sun Protect Tee klarer det.

(PS: Mizuno – lag denne i flere farger!)

Overall
90%
90%

Pros

  • Veldig komfortabel.
  • Reflekterer solstråler.
  • Virker avkjølende i varmt vær.
  • Lukter ikke.
  • Slitesterkt stoff.

Cons

  • Fargen gjør det lett å bli forvekslet med en veiarbeider…

Del gjerne:

Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Shirt”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Shirt

Devold Running Merino 130 Shirt er enkelt og greit utrolig myk og komfortabel, og leverer alt det en tynn og god ullskjorte skal gjøre.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket”
26. mars 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket

Rab Mythic Alpine Light Jacket er en lett og varm dunjakke perfekt for turene og dagene der du ønsker litt ekstra varme uten at det tar ekstra plass og vekt.
Les mer
Featured image for “ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning”
17. mars 2024 | Bekledning

ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning

ASICS varter opp med lett og funksjonell løpebekledning til de varme sommerdagene. Herlig komfort, god lufting og smarte detaljer!
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket”
14. mars 2024 | Bekledning

Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket byr på høy komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. En løpejakke som er lett å like.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Horgaletten skallbukse”
13. mars 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Horgaletten skallbukse

Skogstad Horgaletten skallbukse er en solid, veldesignet og gjennomtenkt skallbukse. Denne holder vær og vind ute – uansett årstid.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic G Jacket”
29. februar 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic G Jacket

Rab Mythic G Jacket er ekstremt lett og kompakt, overraskende varm og beskyttende, myk og komfortabel, og leverer kanskje markedets råeste lettvekts dunjakke.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant”
23. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant er den perfekte isolasjonsbuksen for deg som trenger litt ekstra varme i den kaldeste delen av året.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket”
18. februar 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket

Arc’teryx Alpha SV Jacket er skalljakken som tar deg gjennom de tøffeste turene og situasjonene, og det mest ekstreme været, og likevel fremstår som ny etterpå.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket”
15. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket

Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket er både varm og god, ser bra ut, og er laget på 100% resirkulert materialer og dunfyll.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Breakulen Skalljakke”
1. februar 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Breakulen Skalljakke

Skogstad Breakulen Skalljakke beviser at god kvalitet og funksjonalitet ikke behøver å koste skjorta. Breakulen Skalljakke leker med langt dyrere konkurrenter.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Utvik Pile Fleece jakke”
21. januar 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Utvik Pile Fleece jakke

Skogstad Utvik Pile Fleece jakke er varm, god og utrolig myk. I tillegg egner den seg like godt til tur som til hverdags.
Les mer