GUIDER & ANBEFALINGER

Kjøpsanbefalinger

joggesko
GUIDE | SKO

Joggesko / Terrengsko – Test og anbefalinger til årets modeller!

Er du på utkikk etter nye joggesko? Enten du leter etter mengdetreningssko, lette og raske joggesko, eller en god allrounder som takler det meste, så vil du finne det her. Her er guide og anbefalinger til årets løpesko.
28. april 2022
LES MER
pulsklokke guide
TEST | PULSKLOKKE

Test av pulsklokker og smartklokker – Best i test 2022

Klar for ny pulsklokke, men vet ikke hvilken modell du skal velge? Denne guiden kan forhåpentligvis hjelpe deg å gjøre valget litt lettere. Her er listen med «Best i test pulsklokke 2022».
30. mars 2022
LES MER
tredemølle
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

Tredemølle – Guide og anbefalinger

Hva er den beste tredemøllen? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Alt dette får du svar på i denne guiden. I tillegg får du konkrete tips til hvilken tredemølle du bør velge.
23. februar 2022
LES MER
beste spinningsykkel
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

Spinningsykkel – Guide og anbefalinger til spinningsykler

På utkikk etter ny spinningsykkel? Spinningsykler er en av de mest populære treningsmaskinene på markedet, og utvalget er enormt. Denne guiden hjelper deg å velge riktig spinningsykkel til ditt behov.
17. februar 2022
LES MER
sammenleggbar tredemølle
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

WalkingPad – Guide og anbefalinger til sammenleggbar tredemølle

Går du med et ønske om en egen tredemølle, men sliter med å finne plass hjemme? Eller ønsker du deg kanskje en måte å holde formen ved like til tross for lange dager på kontoret? En WalkingPad eller en annen sammenleggbar tredemølle kan være gull verdt.
26. januar 2022
LES MER
skalljakke
GUIDE | BEKLEDNING

Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger

Enten du elsker å traske lange dager ute på fjellet, eller aller helst vandrer gatelangs i byen, så er det nesten umulig å unngå behovet for en god skalljakke og aller helst en god skallbukse.
25. november 2021
LES MER
romaskin
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

Romaskin – Guide og anbefalinger

Hva er den beste romaskinen? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Alt dette får du svar på i denne guiden. I tillegg får du konkrete tips til hvilken romaskin du bør velge.
23. november 2021
LES MER
dunjakke
GUIDE | BEKLEDNING

Dunjakke og dunbekledning – Guide og anbefalinger

Forvirret over alle begrepene som dukker opp i det du begynner å lese om dunjakker? Ikke noe problem. Denne enkle guiden gjør deg til ekspert på dunkvalitet på 1-2-3, og hjelper deg å velge riktig dunplagg til ditt behov.
23. november 2021
LES MER
syntetisk isolasjon
GUIDE | BEKLEDNING

Guide til syntetisk isolasjon – Fin riktig type til ditt bruk 

PrimaLoft, Thermoball, Coreloft, G-Loft, Cirrus også videre… Forvirret over de ulike typene syntetisk isolasjon? Her får du en god forklaring på ulike materialer og noen fine anbefalinger!
23. november 2021
LES MER
ellipsemaskin
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

Ellipsemaskin / Crosstrainer – Guide og anbefalinger

På utkikk etter ny ellipsemaskin? En ellipsemaskin / crosstrainer er en av de mest effektive treningsmaskinene på markedet. Denne guiden hjelper deg å velge riktig modell til ditt behov.
16. november 2021
LES MER