Guider & Anbefalinger

syntetisk isolasjon
GUIDE | BEKLEDNING

Guide til syntetisk isolasjon – Fin riktig type til ditt bruk 

PrimaLoft, Thermoball, Coreloft, G-Loft, Cirrus også videre… Forvirret over de ulike typene syntetisk isolasjon? Her får du en god forklaring på ulike materialer og noen fine anbefalinger!
30. september 2022
LES MER
Dette er utstyret jeg bruker til terrengløping
KJØPSANBEFALING | ANNET

Utstyrstips – Favoritt utstyret til terrengløping

I løpet av årene har jeg testet hundrevis av produkter i alle mulig produktkategorier og har vært (er) privilegert som kan velge og vrake blant en mengde utstyr. Under har jeg oppsummert favorittene for trening og aktivitet inne en rekke produktkategorier.
8. september 2022
LES MER
spinningsykkel
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

Spinningsykkel – Guide og anbefalinger til spinningsykler

På utkikk etter ny spinningsykkel? Spinningsykler er en av de mest populære treningsmaskinene på markedet, og utvalget er enormt. Denne guiden hjelper deg å velge riktig spinningsykkel til ditt behov.
17. august 2022
LES MER
Garmin kart
GUIDE | ANNET

Slik legger du inn kart på Garmin-klokker

Nettopp fått deg en ny Garmin-klokke? Eller bare ønsker å få mest mulig ut av kartfunksjonen? Da bør du få med deg denne guiden. Her får du vite hvordan du legger inn tredjepartskart på 1-2-3!
2. august 2022
LES MER
NordicTrack EXP 10i vs Elite 900 vs. Commercial 1750
GUIDE | TRENINGSUTSTYR

NordicTrack EXP 10i vs Elite 900 vs. Commercial 1750

NordicTrack EXP 10i og NordicTrack Elite 900 er to populære modeller som retter seg direkte mot privatmarkedet. Her sammenligner vi
27. juli 2022
LES MER
NordicTrack Commercial 1750 vs. Commercial 2450 vs. Commercial  2950
GUIDE | TRENINGSUTSTYR

NordicTrack Commercial 1750 vs. 2450 vs. 2950

NordicTrack Commercial 1750, NordicTrack Commercial 2450 og NordicTrack Commercial 2950 er tre populære modeller som byr på mye av det samme, men skiller seg på noen få områder. Her får du en oversikt over hva som er likt/ulikt mellom de tre tredemøllene.
23. juli 2022
LES MER
SOLE F63 vs. SOLE F65 vs SOLE F85
GUIDE | TRENINGSUTSTYR

SOLE F63 vs. SOLE F65 vs SOLE F85

SOLE F63, SOLE F65 og SOLE F85 er tre svært populære tredemøller, og brukes av både amatører og «proffe». Her får du vite hva som er likt, og hva som skiller de tre modellene.
20. juli 2022
LES MER
joggesko test
KJØPSANBEFALING | SKO

Joggesko / Terrengsko – Test og anbefalinger til årets modeller!

Er du på utkikk etter nye joggesko? Enten du leter etter mengdetreningssko, lette og raske joggesko, en god allrounder som takler det meste, eller et par gromme terrengsko, så vil du finne det her. Her er test og anbefalinger av årets løpesko.
24. mai 2022
LES MER
Garmin Forerunner 945 LTE
GUIDE | PULSKLOKKE

De ulike Garmin modellene kort forklart – Velg riktig modell

Alle Garmin-modellene «linet» opp. Denne guiden forklarer kort hovedtrekkene for de ulike Garmin klokkene, og hvem de passer best for.
19. april 2022
LES MER
beste pulsklokker
GUIDE | PULSKLOKKE

Polar – Guide og forklaring til ulike funksjoner og verktøy

Training Load Pro, FitSpark, Hill Splitter, FuelWise og ZonePointer? Hvis du ikke har peiling hva disse begrepene betyr, så er du på riktig sted. Denne guiden forklarer deg alt du behøver å vite om ulike funksjoner og verktøy i Polar pulsklokkene.
30. mars 2022
LES MER
pulsklokke guide
TEST | PULSKLOKKE

Test av pulsklokker og smartklokker – Best i test 2022

Klar for ny pulsklokke, men vet ikke hvilken modell du skal velge? Denne guiden kan forhåpentligvis hjelpe deg å gjøre valget litt lettere. Her er listen med «Best i test pulsklokke 2022».
30. mars 2022
LES MER
Garmin pulsklokker
GUIDE | PULSKLOKKE

Garmin – Guide og forklaring til ulike funksjoner og verktøy

Lurer du på hva Garmin Trendline er? Eller hva Training Load Balance, eller Body Battery betyr? Ingen klokkeprodusenter har klart
17. mars 2022
LES MER
tredemølle
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

Tredemølle – Guide og anbefalinger

Hva er den beste tredemøllen? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Alt dette får du svar på i denne guiden. I tillegg får du konkrete anbefalinger til hvilken tredemølle du bør velge.
23. februar 2022
LES MER
sammenleggbar tredemølle
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

WalkingPad – Guide og anbefalinger til sammenleggbar tredemølle

Går du med et ønske om en egen tredemølle, men sliter med å finne plass hjemme? Eller ønsker du en måte å holde formen ved like til tross for lange dager på kontoret? En WalkingPad eller en annen sammenleggbar tredemølle kan være gull verdt.
26. januar 2022
LES MER
EKG måling i smartklokker
GUIDE | PULSKLOKKE, ANNET

EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det

Pulssensorer og pulsmåling har eksistert i lang tid, men EKG måling i smartklokker og pulsklokker er relativt nytt. Her får du vite hva EKG faktisk måler, og hvordan du kan dra nytte av det.
30. november 2021
LES MER
pulssensor
GUIDE | TRENINGSUTSTYR

Pulsbelte og pulssensorer – En guide til alt du bør vite

Det finnes omtrent like mange ulike pulssensorer som det finnes sauer på New Zealand, så for å unngå total forvirring vil denne guiden forhåpentligvis kunne gjøre ting mer klart for deg i jakten på nytt pulsbelte.
27. november 2021
LES MER
skalljakke
GUIDE | BEKLEDNING

Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger

Enten du elsker å traske lange dager ute på fjellet, eller aller helst vandrer gatelangs i byen, så er det nesten umulig å unngå behovet for en god skalljakke og aller helst en god skallbukse.
25. november 2021
LES MER
romaskin
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

Romaskin – Guide og anbefalinger

Hva er den beste romaskinen? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Alt dette får du svar på i denne guiden. I tillegg får du konkrete tips til hvilken romaskin du bør velge.
23. november 2021
LES MER
dunjakke
GUIDE | BEKLEDNING

Dunjakke og dunbekledning – Guide og anbefalinger

Forvirret over alle begrepene som dukker opp i det du begynner å lese om dunjakker? Ikke noe problem. Denne enkle guiden gjør deg til ekspert på dunkvalitet på 1-2-3, og hjelper deg å velge riktig dunplagg til ditt behov.
23. november 2021
LES MER
ellipsemaskin
KJØPSANBEFALING | TRENINGSUTSTYR

Ellipsemaskin / Crosstrainer – Guide og anbefalinger

På utkikk etter ny ellipsemaskin? En ellipsemaskin / crosstrainer er en av de mest effektive treningsmaskinene på markedet. Denne guiden hjelper deg å velge riktig modell til ditt behov.
16. november 2021
LES MER