Garmin lanserer batterikongen Garmin Enduro 2!

10. august, 2022 (oppdatert 23. mai 2023)

Featured image for “Garmin lanserer batterikongen Garmin Enduro 2!”

Helt ut av det blå har Garmin nettopp lansert et batterimonster av en pulsklokke – Garmin Enduro 2. Denne klokken lar deg glemme alt som heter batteriangst! Her er alt du trenger å vite.

Hvis du trodde Garmin Fenix 7X Sapphire var tøff, så er Garmin Enduro 2 enda litt tøffere. En enkel sammenligning kan gjøres ved å se på Garmin Enduro 2 som Fenix 7X Sapphire på steroider. Det er 1.5 år siden den originale Garmin Enduro ble lansert, og den nye modellen er så ulik den første at det ikke engang er vits i å nevne alt som skiller de.

Nye Garmin Enduro 2 er derimot så lik Fenix 7-serien, at det er mer naturlig å sette disse oppimot hverandre. Hvis du lurer på hva Garmin Fenix 7 er i stand til, så kan du finne en grundig gjennomgang av klokken i denne testen. Garmin Enduro 2 har med andre ord ALT som Fenix 7X Sapphire har, og i tillegg kommer den med lengre batteritid, en dobbelt så kraftig LED-lykt, og noen nye funksjoner. En (takknemlig) ting er at Garmin Enduro 2 kommer i kun en enkelt utgave sammenlignet med Garmin Fenix 7 som kommer i hele 22 ulike varianter. Hva gjelder størrelse er de to klokkene identisk bortsett fra at Enduro 2 er 0,7 mm tykkere

Garmin Enduro 2 – Dette er nytt

Med utgangspunkt i alt som Garmin Fenix 7X Sapphire har å by på, som blant annet (så klart) inkluderer Multi-Band GNSS, kart, musikk, WiFi, Garmin Pay trådløs betaling, 1,4″ stor touchskjerm, 32 GB lagring, m.m..

 • Økt batteritid: Opptil 40% lengre enn i forrige modell.
  Opptil 34/46 dager i smartklokkemodus uten/ med solcellelading. Opptil 110/150 timer uten/med solcellelading i GPS-modus. Opptil 68/81 timer uten/med solcellelading i Multi-Band GNSS modus.
 • SatIQ-teknologi: Klokken vil automatisk skifte mellom de ulike satellittmodusene for å optimalisere batteritiden samtidig som det byr på best mulig posisjonsnøyaktighet.
 • Kraftigere LED-lykt: Dobbelt så kraftig LED-lykt som lykten på Garmin Fenix 7X Sapphire.
 • Flere aktivitetsprofiler: Nye aktivitetsprofiler inkluderer blant annet Duathlon, Jakt, Seiling, m.m.
 • NextFork kartveiledning: NextFork kartveiledning viser distansen og navnet på ruten foran deg. Dette skal bidra til å redusere risikoen for at du navigerer feil.
 • Automatisk hviletidtaker: Beregner automatisk tiden du er i ro på hvilestasjoner. På vanlig Enduro måtte man starte/stoppe funksjonen for at klokken skulle beregne tiden. På Garmin Enduro 2 vil klokken automatisk starte pausetidtakeren, samt gjenoppta treningsmodus når du beveger deg.
 • Høydejustert tempo: Høydejustert tempo (GAP – Grade Adjusted Pace)) hjelper deg å finne riktig tempo i varierende terreng ved å vise tempoet som tilsvarer løping i flatt terreng. Dette er et svært nyttig mål som både Suunto og Strava allerede tilbyr.
 • Byggekvalitet: Fiberforsterke polymer med bakre deksel i titanium. Deksel i titanium. Sapphire-linse. Medfølger to reimer; en lett elastisk nylomrem og en silikonrem.
 • Ny pris: 12 199,- vs. 9599,-

Oppdatering av eldre klokker

De nye funksjonene som lanseres med Garmin Enduro 2 vil også komme til flere av Garmin sine multisportklokker i tiden som kommer. Noen er faktisk allerede tilgjengelig gjennom Garmin sitt beta-program, så dersom du eier en Garmin Fenix 7, kan du allerede nå teste flere av disse funksjonene.

Garmin Fenix 7 vil blant annet på SatIQ, NextFork, Høydejustert tempo, Automatisk hviletidtaker.

Ønsker du å lese om hva nye Garmin Enduro 2 er i stand til, kan du trakte deg en enorm kanne kaffe eller te, å lese denne testen:

Garmin Enduro 2 er tilgjengelig for kjøp fra og med 9.august. Test av Garmin Enduro 2 kommer.


Kjøp Garmin Enduro 2

Del gjerne:

Featured image for “Apple Maps sykkelruter er nå tilgjengelig på Apple Watch”
13. juli 2024 | Blogg

Apple Maps sykkelruter er nå tilgjengelig på Apple Watch

Apple har lansert sykkelruter i Norge. Du kan nå få sving-for-sving sykkelanvisninger for ruter som inkluderer sykkelstier, sykkelfelt og sykkelvennlige veier.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Den mest avanserte smart ringen på markedet?”
10. juli 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Den mest avanserte smart ringen på markedet?

Samsung har endelig dratt sløret av deres første smart ring – Samsung Galaxy Ring. Nå skal fokuset på helse og trening være større enn noen gang.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Buds 3 og Buds 3 Pro – Den største oppdateringen til nå”
10. juli 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Buds 3 og Buds 3 Pro – Den største oppdateringen til nå

Samsung Galaxy Buds 3 og Galaxy Buds 3 Pro har nylig blitt lansert, og de representerer en betydelig oppgradering i Samsungs serie av trådløse ørepropper.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra”
10. juli 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra

Samsung har lansert deres neste generasjon smartklokker – Samsung Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra. Er dette klokkene som skal sette Wear OS på kartet?
Les mer
Featured image for “COROS – Juli oppdatering: Sikkerhetsvarsler, gruppesporing, m.m.”
9. juli 2024 | Blogg

COROS – Juli oppdatering: Sikkerhetsvarsler, gruppesporing, m.m.

COROS lanserer flere nye funksjoner inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing, navigasjonsforbedringer, forenklet FTP-test på sykkel, m.m.
Les mer
Featured image for “Samsung lanserer ny BioActive sensor for mer nøyaktige helsemålinger”
8. juli 2024 | Blogg

Samsung lanserer ny BioActive sensor for mer nøyaktige helsemålinger

Samsung fortsetter å innovere innen digital helse med den nyeste generasjonen av sin BioActive sensor, som kommer til den neste Galaxy Watch.
Les mer
Featured image for “COROS APEX 2 Pro – Nå i fargen Dusty Pink”
2. juli 2024 | Blogg

COROS APEX 2 Pro – Nå i fargen Dusty Pink

COROS APEX 2 Pro er nå tilgjengelig i fargen Dusty Pink – en hyllest til de fortryllende fargene som preger himmelen over ulike sand-, jord- og steinlandskap.
Les mer
Featured image for “Garmin Edge 1050 – Første sykkelcomputer med LED-skjerm”
25. juni 2024 | Blogg

Garmin Edge 1050 – Første sykkelcomputer med LED-skjerm

Garmin lanserer Edge 1050 – Den første sykkelcomputeren med en krystallklar LED-skjerm, samt innebygd høyttaler for trenings- og navigasjonsvarsler, m.m..
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Race S – Årets budsjettvinner?”
25. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Race S – Årets budsjettvinner?

Suunto Race S er en solid oppgradering fra forgjengeren Suunto Race, i et mindre og lettere design, og til en enda bedre pris!
Les mer
Featured image for “COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering”
21. juni 2024 | Blogg

COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering

COROS lanserer en rekke nye funksjoner for sine pulsklokker, inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing og en enklere FTP test for sykkel.
Les mer
Featured image for “Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge”
19. juni 2024 | Blogg

Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge

Shokz, kjent for sine avanserte open ear-hodetelefoner, har annonsert et storstilt samarbeid med den dobbelte olympiske maratonvinneren, Eliud Kipchoge.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer”
18. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer

Suunto Ocean kombinerer funksjonaliteten til en dykkecomputer med egenskapene til en pulsklokke og gjør den til et ideelt verktøy til både dykking og trening.
Les mer