Garmin Venu 2 Plus vs. Garmin Forerunner 255 Music

27. januar, 2023 (oppdatert 8. september 2023)

Featured image for “Garmin Venu 2 Plus vs. Garmin Forerunner 255 Music”

Garmin Venu 2 Plus vs. Garmin Forerunner 255 Music. Hvilken pulsklokke er riktig for deg? Her får du vite hva som er likt, og hva som skiller de to modellene.

Garmin Venu 2 Plus og Garmin Forerunner 255 Music er to av Garmin sine bestselgende klokker. Begge modellene byr på en suveren kombinasjon av brukervennlighet, funksjon, ytelse og pris.

Det er mange likheter mellom de to pulsklokkene, men også noen vesentlige forskjeller. Jeg har tidligere skrevet omfattende tester av begge klokkene, og en egen guide som tar for seg hver eneste funksjoner Garmin har å by på. Testene Finner du her:

Den altfor omfattende guiden finner du her (NB: du trenger mye kaffe for å komme deg gjennom).

Under får du oversikten over hva som er likt og hva som skiller de to pulsklokkene Garmin Venu 2 Plus og Garmin Forerunner 255 Music.


Design

Garmin Venu 2 Plus er utvilsomt den peneste og mest forseggjorte klokken. Både ramme og bakdeksel er produsert i rustfritt stål, og skjermen er en fargerik og flott høyoppløst AMOLED-touchskjerm på 1,3″ (43 mm). Vekten er beskjedne 51 gram.

Garmin Forerunner 255 Music er fremstår litt «billigere» ettersom den er produsert i fiberforsterket polymer og benytter en tradisjonell MIP (memory-in-pixel) fargeskjerm uten touch og med blassere farger. Fordelen er derimot svært god lesbarhet i sterkt sollys, samt lavere batteriforbruk.

Forerunner 255 Music er tilgjengelig i to størrelser hvorav Forerunner 255S er den minste på 1,1″ (41 mm), og den «vanlige» Forerunner 255 måler 1,3″ (46 mm). Vekten er henholdsvis 39 gram og 49 gram. Merk at det finnes en «ikke Music» utgave av Garmin Forerunner 255. Denne er i identisk med «Music»-utgaven, men mangler støtte for lagring av musikk, samt WiFi. Den lar deg fremdeles kontrollere musikken du spiller av på telefonen.

Garmin Venu 2 Plus betjenes via en responsiv touchskjerm, pluss tre knapper på høyre side. Den øverste og nederste knappen benyttes i hovedsak til navigering/valg i menyene, mens den midterste knappen aktiverer taleassistenten, eller kan fungere som en snarveisknapp der du selv bestemmer funksjonen. Garmin Forerunner 255 Music har ingen touchskjerm og betjenes ved hjelp av fem knapper (tre på venstre side og to på høyre). Begge klokkene fremstår svært enkle i bruk, og knappene på Forerunner 255 Music er mer praktisk under trening enn touchskjermen.

Garmin Forerunner 255 Music benytter 18 mm utskiftbare hurtigutløsningsremmer, mens Garmin Venu 2 Plus benytter 20 mm utskiftbare hurtigutløsningsremmer.

Begge klokkene er vanntett (5 ATM) og kan brukes under svømming og i dusjen.


Batteritid

Garmin Forerunner 255 Music har den beste batteritiden med opptil 14 dager i smartklokkemodus, opptil 25 timer med alle satellittsystemer, og opptil 16 timer med multibånd-GNSS.
Garmin Venu 2 Plus klarer opptil 9 dager i smartklokkemodus og opptil 24 timer i GPS-modus.

Merk at det er kun Garmin Forerunner 255 Music som tilbyr multibånd-GNSS som gir enda litt mer nøyaktig satellittsporing mot redusert batteritid.

Batteritiden på Garmin Venu 2 i smartklokkemodus, er målt med «hev-for-å-vekke-skjerm», altså vil skjermen være svart til du hever håndleddet, og deretter tennes den på et øyeblikk. Du kan endre dette til «alltid-på-skjerm», men da reduseres batteritiden raskt til rundt 3 dager.


Helseovervåkning / Aktivitetsmåling

Både Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Venu 2 Plus tilbyr svært omfattende helseovervåkning og aktivitetssporing med kanskje markedets beste nøyaktighet hva gjelder aktivitetsklokker. En stor del av dette skyldes den gode pulssensoren (ELEAVTE 4), samt avanserte algoritmer som er i stand til å skille «feilmålinger» fra riktige målinger. Eksempelet på dette er at klokken unngår å registrere en brå armbevegelse som skritt når du sitter rolig, eller at den faktisk registrerer skritt selv om du triller en barnevogn.

Listen over hva som måles er som følger:

Puls, oksygenmetning, hjertevariabilitet (HRV), stress, Body Battery, avansert søvnovervåkning med sovepoengsum, hvilepuls, skritt, kaloriforbruk, tilbakelagt distanse, antall høydemeter/etasjer, instensitetsminutter, respirasjonsfrekvens (pust), estimert hydreringstap, estimert kondisjonsalder, estimert VO2-maks, sporing av kvinnehelse, Health Snapshot, Morgenrapport.

I tillegg tilbyr begge klokkene TrueUp som gjør det enkelt å synkronisere flere Garmin-enheter til samme konto, samt MoveIQ som automatisk gjenkjenner og registrerer når du går, løper, sykler…

Klokkene er også i stand til å varsle ved unormal lav/høy puls.

Garmin Venu 2 Plus med et ess i ermet

Garmin Venu 2 Plus har dog en ekstra godbit å by på. Garmin har i løpet av vinteren 2023 fått godkjent en EKG app i USA. Den er i skrivende stund ikke tilgjengelig i Europa, men den vil nok komme.

Et viktig poeng oppi dette er at det er selve EKG-appen som er godkjent, og ikke enn spesifikk klokke. Dette betyr at så lenge klokken innfrir de kravene som EKG-appen krever for å fungere, så kan hvilken som helst klokke ta appen i bruk og dermed få den samme EKG-funksjonen. Appen vil se etter atrieflimmer når du utfører manuelle målinger, og vil ikke kunne brukes til å oppdage for eksempel et hjerteinfarkt eller kontinuerlig overvåkning av hjerterytmen.

Garmin Venu 2 Plus benytter den samme ELEVATE 4 sensoren som både Fenix 7, EPIX 2, Enduro 2, Forerunner 955, Forerunner 255, m.m., men Venu 2 Plus har i tillegg en metallring rundt pulssensoren som ingen av de andre klokkene har. Denne ingen er et av kravene som stilles til hardvaren for at EKG-funksjonen skal fungere. Et av de andre kravene er at det bezelen (ringen rundt skjermen) er i metall, så det er dessverre ingen mulighet for at denne funksjonen kommer til Garmin Forerunner 255 på et senere tidspunkt.

Ved hjelp av EKG-appen kan brukeren utføre en EKG-måling når som helst og hvor som helst, og eventuelt lage en rapport med resultatene som kan deles med legen senere.


Garmin Venu 2 Plus vs. Forerunner 255 Music – Sensorer

På innsiden er våde Garmin Venu 2 Plus og Garmin Forerunner 255 Music er utstyrt med nesten alt Garmin har å by på, men det er hovedsaklig en ting som skiller de; multibånd-GNSS vs. multi-GNSS.

Garmin Forerunner 255 Music støtter multibånd-GNSS som betyr at klokken kan ta i bruk flere frekvenser fra de ulike satellittene, og dermed er i stand til å levere enda høyere presisjon i områder der det ellers ville vært vanskelig – eksempelvis i byer med høye bygninger, trange dalfører, i bratte fjellområder, tette skoger, etc.. Forerunner 255 støtter også SatIq som sørger for at klokken automatisk veksler mellom de ulike GNSS-modusene for å optimalisere batteritid/presisjon.

Garmin Venu 2 Plus støtter på sin side multi-GNSS som betyr at klokken tar i bruk satellitter fra både GPS, GLONASS og GALILEO, men den kan ikke utnytte flere frekvenser samtidig.

Begge systemene byr på svært god nøyaktighet, men Garmin Forerunner 255 Music har en ekstra fordel i områder der det ellers ville vært utfordrende å oppnå perfekte signaler. I tillegg er den noe raskere til å finne satellittsignalet når du skal starte en ny økt utendørs.

Ellers omfatter begge klokkene følgende liste:
Kompass, barometrisk høydemåler, akselerasjonsmåler, gyroskop, ELEVATE 4 pulssensor og PulseOx-sensor for måling av oksygenmetning i blodet.

Garmin Venu 2 Plus har i tillegg en EKG-sensor, samt en lyssensor som sørger for å justere lysstyrken automatisk, mens Garmin Forerunner 255 Music er alene om å ha innebygd termometer. (Du kan fremdeles få temperatur på Venu 2 Plus dersom du benytter en ekstern Tempe-sensor.

Den barometriske høydemåleren gjør at klokkene er i stand til å telle høydemeter selv om ikke GPS er aktivert. Dette gjør at klokkene registrerer antall etasjer/trapper klatret i løpet av en dag (1 etasje tilsvarer 3 høydemeter) som en del av aktivitetsmålingen. Gyroskopet har størst betydning for å kunne gjenkjenne og registrere øvelser under styrketrening, samt stilart og svømmetak under svømming.


Garmin Venu 2 Plus vs. Forerunner 255 Music – Treningsfunksjoner

Selv om de to modellene i stor grad tilbyr mye av det samme, er det treningsfunksjonene som er den største forskjellen. Garmin Venu 2 Plus regnes som en «aktivitetsklokke», og gir ikke den samme avanserte trenings- og restitusjonsanalysen som Forerunner-, Fenix-, EPIX og Enduro. Derimot tilbyr denne noen andre funksjoner som Forunner 255 Music ikke gjør.

Garmin Forerunner 255 Music er alene om å tilby følgende:
Treningseffekt, Total treningsbelastning, Restitusjonstid, Integrert kraftmåling, Høydejustert tempo (GAP), PacePro, Automatisk registrering av makspuls, Intervallfunksjon, Estimert sluttid, Virtual Pacer, Virtual Racer, Løypeveiledning, Tilpassbare varsler og Race Widget.

Garmin Forerunner 255 Music er også alene om å tilby en enkel form for navigering (brødsmuleruting) der klokken viser en tegning av hvor du skal løpe når du følger en bestemt rute, gir beskjed i forkant om når du skal svinge, samt varsler deg om du løper feil.

Benytter du en ekstern pulssensor som Garmin HRM-Pro / Pro Plus, eller en Garmin løpsdynamikksensor, vil Forerunner 255 Music i tillegg kunne måle avansert løpsdynamikk (inkluderer lengde på steg, tid for bakkekontakt, hvor høyt du beveger deg for hver steg (oscillasjon), løpsfrekvens, m.m.. Garmin Forerunner 255 Music har også noen flere aktivitetsprofiler, blant annet triatlon og multisport som lar deg kombinere flere aktiviteter i samme økt.

Både Garmin Venu 2 Plus og Garmin Forerunner 255 Music støtter Bluetooth og ANT+ og kan kobles til en rekke eksterne sensorer som for eksempel en pulssensor, eller en hastighets- og kadens sensor til løp eller sykling. Garmin Forerunner 255 Music kan i tillegg kobles til eksterne sensorer som lykter, radarer, wattmålere, treningsmaskiner, treningsapper, m.m..


Garmin Venu 2 Plus vs. Forerunner 255 Music – Smartklokkefunksjoner

I utgangspunktet er Garmin Venu 2 Plus og Garmin Forerunner 255 Music relativt like hva gjelder smartklokkefunksjoner, og tilbyr streaming av musikk offline via Spotify, Deezer eller Amazon, lar deg kontrollere musikken på telefonen direkte fra klokken, har god støtte for smartvarsler, lar deg laste ned enkle apper og urskiver via Garmin Connect IQ Store, betale trådløst via Garmin Pay, samt enkle funksjoner som alarmer, stoppeklokke, «finn telefonen», etc..

Garmin Venu 2 Plus har en intern lagringskapasitet på 650 sanger, mens Garmin Forerunner 255 Music har plass til 500 sanger. Merk at det finnes en «ikke Music» utgave av Garmin Forerunner 255. Denne er i identisk med «Music»-utgaven, men mangler støtte for lagring av musikk, samt WiFi. Den lar deg fremdeles kontrollere musikken du spiller av på telefonen.

Garmin Venu 2 Plus er alene om å ha innebygd mikrofon og høyttaler, og ikke minst støtte for taleassistent. Høyttaleren kan også brukes til å spille av musikk, samt føre samtaler så lenge klokken er koblet til telefonen. Lydkvaliteten er overraskende god.

Dersom du kobler klokkene til en Android-telefon, har du mulighet til å opprette forhåndsskrevne meldinger i Garmin Connect som du kan besvare meldinger med direkte fra klokken. Dette er dessverre ikke mulig for iPhone.


Sikkerhets- og sporingsfunksjon

Garmin Venu 2 Plus og Garmin Forerunner 255 Music støtter begge Garmin sin sikkerhets- og sporingsfunksjon. Sikkerhets- og sporingsfunksjonen er en tjeneste som lar deg sende et varsel til utvalgte kontakter dersom du skulle ha behov for hjelp. Ved å trigge utløseren (kan gjøres på flere måter som f.eks. automatisk etter et fall, eller manuelt ved å holde inne øverste høyre knapp å velge «hjelp»), vil du starte en live-tracking av posisjonen din, samtidig som du sender et varsel med posisjonen din til noen forhåndsbestemte kontaktpersoner. Disse kan igjen kontakte nødetatene, eller forsøke og kontakte deg via telefonen.

Takket være Garmin Venu 2 Plus sin innebygde høyttaler og mikrofon vil denne klokken i tillegg gi deg valget om du ønsker ringe eller sende melding til de samme kontaktene, og deretter bruke mikrofonen til å prate gjennom.

Sporingsfunksjonen, eller Live Track, er ikke kun relatert til nødsituasjoner, og kan brukes til å la andre følge deg på kartet underveis i en treningsøkt/konkurranse. Mottakeren vil da motta en link de kan åpne, og som deretter åpner nettleseren med et kart over hvor du befinner deg. Posisjonen oppdateres fortløpende


Hvilken pulsklokke er riktig for deg?

Som alltid – det viktigste er: «Lik klokken du kjøper!». Kjøper du en pulsklokke til flere tusen kroner, og som tilbyr såpass avanserte helse- og aktivitetsmålinger som begge disse klokkene gjør. så anbefales det sterkt å bruke den døgnet rundt året rundt. En klokke du liker øker også sannsynligheten for at du motiveres til å være mer aktiv å trene mer. Den bør også sitte komfortabelt på håndleddet slik at du klarer å bruke den, samt sove med den, uten problemer.

Når det gjelder hvilken klokke som er best til ulike typer aktiviteter, er valget enkelt:

«Garmin Forerunner 255 Music er best for løpere. Denne klokken gir deg dypere trenings- og restitusjonsanalyse, flere gode treningsverktøy som er direkte løperelatert, brødsmuleruting, samt lengst batteritid.

Garmin Venu 2 Plus er best for deg som ønsker en knakende god hybridklokke som kombinerer smarte funksjoner med gode treningsfunksjoner og en rekke helsefunksjoner. Den største forskjellen ligger åpenbart i design og betjening. Der Forerunner utelukkende betjenes via knapper og benytter en mindre fargesterk skjerm, så tar Venu 2 Plus i bruk en superlekker AMOELD-skjerm som får fargene til og nærmest «poppe» ut av skjermen. I tillegg er høyttaleren med innebygd taleassistent en ekstra bonus.

Uansett hvilken av de to klokkene du velger vil du ende opp med en god klokke, men det er greit å få den modellen som passer deg best. Husk også at Garmin Forerunner 255 kommer i to størrelser (41 mm og 46 mm), så velg størrelsen du føler deg komfortabel med. Blir klokken for stor vil det føre til dårlig passform, ubehag og mindre presis pulsmåling. Er klokken for liten for håndleddet ditt vil det være vanskeligere å lese av skjermen, samt betjene klokken via touchskjermen.

Er du fremdeles i tvil om noen av de to modellene passer deg? Da kan du ta en kikk på denne omfattende samletesten av de beste pulsklokkene i ulike prisklasser:

Se også oppfølgerne til de to omtalte modellene. Test finner du her:


Garmin Venu 2 Plus
Garmin Venu 2 Plus

Product Name: Garmin Venu 2 Plus

Brand: Garmin

Offer price: 5199

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Venu 2 Plus leverer en enda litt bedre brukeropplevelse enn den allerede solide Garmin Venu 2 og tar Garmin et viktig skritt videre mot en fullverdig smartklokke. Garmin klarer å innfri på de viktige områdene som aktivitets- og treningsfunksjoner, høy nøyaktighet på de fleste områder som pulsmåling, aktivitetsanalyse og GPS, og pakker det inne i et lekkert design med god batteritid.

Når du i tillegg kan kombinere dette med telefonens innebygde taleassistent, fremstår Garmin Venu 2 Plus som en veldig flott og allsidig pulsklokke. Det eneste store savnet er fraværet av funksjonen HRV Status. Et absolutt anbefalt kjøp.

Overall
91%
91%
  • Brukervennlighet - 95%
    95%
  • Treningsfunksjoner - 85%
    85%
  • Batteritid - 85%
    85%
  • Programvare (nett/mobil) - 95%
    95%
  • Optisk pulsmåling - 95%
    95%
  • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 90%
    90%
  • Verdi for pengene - 90%
    90%

Pros

  • Nydelig AMOLED-skjerm. Touchskjerm for enkel betjening.
  • Innebygd lagring for musikk/offline streaming av Spotify.
  • Liten og lett.
  • Trådløs betaling (Garmin Pay).
  • God batteritid.
  • Nøyaktig GPS.
  • God pulssensor. Nøyaktig aktivitetsmåling.
  • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
  • Enkel betjening og god app (Garmin Connect)
  • Mange nyttige treningsverktøy som kan hjelpe deg å bli bedre til å løpe, sykle, svømme, etc..
  • Gratis treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer som endrer seg ut i fra din personlige formutvikling.
  • Gjenkjenner og registrer aktivitet dersom du glemmer å starte en treningsøkt.
  • Flotte animerte styrke- og HIIT øvelser direkte på klokka.
  • Egne funksjoner som gir deg raskt tilbakemelding om helse og treningstilstand.
  • God støtte for smartvarsler, samt tilgang til små apper som utvider klokkens funksjonalitet.
  • Sikkerhets- og sporingsfunksjon.

Cons

  • Mangler avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
  • Mangler HRV Status.
  • Ikke kompatibel med Strava Live Segments.
  • Ingen brødsmuleruting eller sving-for-sving navigering.
  • På tide med trådløs lading for denne typen klokker…
Garmin Forerunner 255 Music
Garmin Forerunner 255 / 255 Music

Product Name: Garmin Forerunner 255 Music

Brand: Garmin

Offer price: fra 3799 - 4299

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Forerunner 255 Music leverer en solid oppgradering fra en allerede svært god pulsklokke. Ikke bare er den liten og lett, men den leverer også imponerende nøyaktige GPS- og pulsmålinger, praktiske funksjoner som trådløs betaling og streaming av musikk uten behov for mobilen, samt en hel rekke med nyttige treningsfunksjoner.

Garmin Forerunner 255 tar enkelt og greit alt det gode fra sin forgjenger, retter opp i manglene, og legger til enda litt mer. Med Garmin sin avanserte trenings- og restitusjonsanalyse, samt nøyaktig aktivitets- og søvnsporing, har du nå enda bedre forutsetning enn noen gang for å la klokken guide deg til din beste form.

Overall
94%
94%
  • Brukervennlighet - 95%
    95%
  • Treningsfunksjoner - 90%
    90%
  • Batteritid - 90%
    90%
  • Programvare (nett/mobil) - 95%
    95%
  • Optisk pulsmåling - 95%
    95%
  • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
    95%
  • Verdi for pengene - 95%
    95%

Pros

  • To størrelser; 46 mm og 41 mm
  • Liten, lett og behagelig passform
  • God batteritid.
  • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer (kun Music-utgaven), tilgang til tredjeparts apper.
  • Multi-band GNSS gir svært nøyaktig sporing og rask kontakt med satellittene.
  • Meget god pulssensor. Måler også oksygenmetning i blodet
  • Integrert løpskraft og løpsdynamikk uten behov for eksterne sensorer.
  • Nøyaktig aktivitetsmåling. Teller også høydemeter/etasjer.
  • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
  • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
  • Enkel betjening og god app (Garmin Connect).
  • Sync Settings gir mulighet til å endre innstillinger både på klokken og i appen.
  • Mange nyttige treningsverktøy som kan hjelpe deg å bli bedre til å løpe, sykle, svømme, etc..
  • Gratis treningsprogrammer som endrer seg ut i fra din personlige formutvikling.
  • Et stort utvalg treningsøkter og veiledede videoer direkte på klokka.

Cons

  • Savner Strava Live Segments.
  • Training Readiness hadde gjort Forerunner 255 til en «killer klokke» i sin prisklasse.
  • Høyere pris enn tidligere.

Del gjerne:

Featured image for “Nyhet: COROS VERTIX 2S”
25. april 2024 | Blogg

Nyhet: COROS VERTIX 2S

COROS lanserer sitt nye flaggskip COROS VERTIX 2S i tre stilfulle farger, ny og mer nøyaktig GPS, og det som skal være markedets mest nøyaktige pulssensor.
Les mer
Featured image for “Stor oppdatering gir en rekke COROS-klokker nye funksjoner”
23. april 2024 | Blogg

Stor oppdatering gir en rekke COROS-klokker nye funksjoner

COROS fortsetter å gjøre klokkene smartere og mer konkurransedyktige. Denne oppdateringen gir en rekke nye treningsfunksjoner og forenkler aktivitetsskjermen.
Les mer
Featured image for “Visste du dette om Garmin?”
19. april 2024 | Blogg

Visste du dette om Garmin?

Garmin har stått for både innovasjon og revolusjon innen GPS-teknologi og treningselektronikk. Her er noen spennende fakta du sannsynligvis ikke var klar over!
Les mer
Featured image for “Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa”
17. april 2024 | Blogg

Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa

Garmin tilbyr detaljerte og flotte kart for en stort utvalg av klokker og bærbare enheter. Nå er endelig premium-kartene Outdoor Maps+ tilgjengelig i Europa.
Les mer
Featured image for “Nyhet: HOKA Skyward X”
17. april 2024 | Blogg

Nyhet: HOKA Skyward X

HOKA Skyward X er selskapets desidert mest dempede sko til nå, og overtar for den populære Bondi som den nye komfortkongen.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer